Heti horoszkóp március 11-től 17-ig: a Mérleg jó lehetőséget, a Bak örömhírt kap

A napokban pozitív hullám söpör át sokak életén, amit kedvező változások sora követ.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha majd jövő vasárnap visszatekintünk, elégedettek lehetünk a mögöttünk álló napokkal: a héten sokak életében egy pozitív hullám csap végig, jó irányba mozdítva a dolgokat mind a karrier, mind a magánélet terén.

A napokban tehát jó dolgok ígérkeznek, így bizakodva tekinthetünk előre. A heti horoszkóp elárulja a részleteket.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Munkahelyeden kisebb konfliktus bontakozhat ki, de nem leszel közvetlenül érintett. Vigyázz arra, hogy kívülálló tudj maradni, illetve ne fülelj látványosan, mert rosszul veheti ki magát. Szerelmeddel egy közösen előkészített meglepetésről vagy közösen nyújtott segítség kapcsán sokat kommunikálhattok most. Ha egyedülálló vagy, barátnőd ismerőse szemet vethet rád. Keresd a jegyed ábrázoló ékszert! »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Hallhatsz egy izgalmas pletykát. Bár ingered lehet továbbadni, légy óvatos: amennyiben nem igaz, kellemetlen helyzet várhat rád. Pároddal harmóniában telnek a napok, még, ha kicsit kevesebb is lehet a kettesben töltött idő. Ha egyedülálló vagy, Cupido már készíti nyilait: valahol, jártadban-keltedben ki is lő egyet. Erre már alig-alig kell várnod. Keresd a jegyed ábrázoló ékszert! »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Segítséged kérhetik, ám olyasmiben, amit nem feltétlen helyeselsz. Légy őszinte, és mondd el aggályaid! Pároddal most remekül meg tudtok beszélni mindent, és lesz is egy döntés, ami a héten esedékes. Nagy egyetértésben sikerül meghozni. Ha nincs kapcsolatod, egyik exed bukkanhat fel ismét, de alaposan át kell gondolnod, hogyan állsz hozzá. Keresd a jegyed ábrázoló ékszert! »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Egy rég dédelgetett álmodhoz kerülhetsz egy lépéssel közelebb. Ne görcsölj rá, próbálj józanul cselekedni. Kedvesed későbbi családi eseményére kaphattok meghívást, és máris elkezdődik a kellemes időtöltést adó tervezgetés. Ha nincs párkapcsolatod, az internetes ismerkedésnek adj egy sanszot: jóképű idegen csöppenhet életedbe. Keresd a jegyed ábrázoló ékszert! »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Egy kisebb félreértésbe keveredhetsz, de ne aggódj, egyik kedvenc sztoriddá nőheti ki magát a dolog, ha tudod humorral kezelni. Szerelmed egy számára fontos titkát mesélheti el neked. Kezeld bizalmasan, és semmiképp ne komolytalanul. Ha egyedülálló vagy, egy régi ismerősödről derülhet ki, hogy akár többet is érezhet irántad.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Sok munkád alól szinte ki sem látsz, de emellett szerencsés módon nagyon energikus és kreatív lehetsz a héten. Így nincs miért aggódnod. Kedveseddel egy kiruccanás lehetősége merül fel, de szükség lesz a kompromisszumkészségetekre a véglegesítéséhez. Ha szingli vagy, egy szórakozóhelyen szólíthatnak le. Flörtnek indul, de rajtatok múlik, lesz-e randi. Keresd a jegyed ábrázoló ékszert! »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Karrieredben remek lehetőség adódik. Hogy ez egy előrelépés, egy fejlődési lehetőség vagy egy másik állás, jelen helyzeteden múlik, de a dolog pozitívan érintheti jövőd. Ha kapcsolatban élsz, kisebb vita hozhat felszínre egy lappangó feszültséget. Végül ezen is túljuttok. Ha még várod a párod, akkor most egy rendezvényen nyílhat alkalmad ismerkedni. Keresd a jegyed ábrázoló ékszert! »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

A napokban különösen jó az esztétikai érzéked, így, ha lakásod szépítgetésén töröd a fejed, vagy ruhatárfrissítésen, nyert ügyed van. Műveddel sok elismerést begyűjthetsz majd. Kedvesed egy ötlete először merésznek tűnhet, de együtt finomíthattok rajta. Nincs párod? Egy barátnőd barátja tetszhet meg. Nyomozz kicsit, ki is lehet ő közelebbről. Keresd a jegyed ábrázoló ékszert! »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Főnököd megdicsérhet munkabírásod és megbízhatóságod miatt. Szerelmed és közted szorosabbra fűződhet a viszony, több mély beszélgetésre is alkalom nyílik a héten. Ha nincs párkapcsolatod, jó, ha tudod, nem lesz ez sokáig így! Élvezd ki, készülj lélekben, hogy nem tart már sokáig szingli léted. Közeleg a szerelem! Keresd a jegyed ábrázoló ékszert! »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Pénzügyi téren jól alakulhatnak a dolgaid, ami magabiztosságot ad, de ne feledd, a felelőtlen költekezés nem vezet jóra. Pároddal közösen örülhettek egy jó hírnek, és a vidámság végig is kísérheti heteteket. Ha egyedülálló vagy, és van jelölted, számodra örömteli híreket kaphatsz a pasiról. Az is lehet, kiderül, hogy ő sem közömbös feléd. Keresd a jegyed ábrázoló ékszert! »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Ha állást keresel, szembejöhet egy jó ajánlat. Ha tartod munkahelyed, az előrelépés lehetősége merülhet fel. Karrieredben egyre jobban állhat a szénád. Pároddal pénzügyi kérdésben kell dűlőre jutnotok. Figyeljetek egymás érveire, és a legjobbat hozhatjátok ki a végén. Ha még keresed a párod, ő pillanthat meg téged, és a közeljövőben le is szólíthat. Keresd a jegyed ábrázoló ékszert! »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Életed több kis részletében is érezheted, hogy pozitív hullám söpör végig a napokban. Munkahelyeden minden flottul mehet, de a kollégákkal való viszonyodban mindenek felett. Magánéletedben a szerelem válik hangsúlyossá. Itt párban a jó irányú változás a viták kezelésében mutatkozik meg. Egyedülállóként nyitottabbá válhatsz ismerkedéskor. Keresd a jegyed ábrázoló ékszert! »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük