Heti horoszkóp március 4-től 10-ig: a Szűz sorsa jó irányt vehet, a Bak hódít a héten

Ígéretesen indul a március, sokan számíthatnak kedvező fejleményekre.

csaj-utcan
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A héten sokakon eluralkodik a tavaszi hangulat. Mosolyt mosoly követ, és számos terv fogalmazódhat meg a fejekben, hála az inspiráló légkörnek. Ugyanez segít a munkában is elővenni a rég szunyókáló kreativitást.

Nem is csoda, ha ezt a hetet elégedetten zárjuk majd. Ehhez hozzájárulhat az is, hogy a szerelemben is jól alakulnak a dolgok. Új fejezet indulhat.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Munkahelyeden egyik nap nehéz helyzet állhat elő, amit egy frappáns ötleted segíthet megoldani. Ne tartsd magadban, nagyot nőhetsz főnököd szemében. Pároddal közös, rövid távú tervetek születik, amit élmény lesz egymás segítségével véghez vinni. Ha nincs párod, egy kisebb flörtbe bonyolódhatsz hétvégén, de még komolyra is fordulhat. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

A napokban sok mindent sikerül elintézned, amit halogattál. Szép lassan minden a helyére kerülhet körülötted, és elégedettség lesz rajtad úrrá. Párkapcsolatodban most jól együttműködhettek a szervezés terén, ami megerősít abban, milyen remek páros vagytok. Egyedülálló vagy? Jövendőbeli párod és te egyfelé jártok-keltek: járj nyitott szemmel! Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Pénzügyeid remekül alakulhatnak. Most a szokásosnál jobban kalkulálsz, és sikerül megállnod, hogy megvegyél egy vonzó, ám felesleges dolgot. Szerelmeddel kis kiruccanáson törhetitek a fejeteket. Jó ötlet, mert alkalmat adna kettesben romantikázni. Ha nincs kapcsolatod, régi jelölted bukkanhat fel, újra felkeltve érdeklődésed. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Valaki a segítséged kéri valamiben. Noha az illetővel nem feltétlen szoros a kapcsolatod, ezáltal változhat a viszonyotok. Szíved választottja kissé felbosszanthat a héten. Ne légy rest elmondani, mivel, hiszen csak úgy érthet meg, és próbálhat máskor másképp cselekedni. Nincs párod? A szingliség, annak minden előnyével kifejezetten ínyedre lehet a napokban. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Egy korábbi jó döntésed most hozza meg a gyümölcsét. Büszke is lehetsz magadra, amiért megfontoltan és bölcsen határoztál. Kedvesed egy ötletét először vakmerőségnek gondolhatod, de ha együtt finomítotok rajta, magad is lelkessé válhatsz. Egyedülállóként munkád kapcsán ismersz meg egy helyes pasit. Légy megfontolt, hogyan érintené karriered a viszony! Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Dolgaid végre jó irányt vehetnek, és ahogy körbenézel, egyre kerekebbnek láthatod magad körül a világot. Mind a magánéletben, mind a munkában remekül haladsz mindennel. Párban egy lappangó feszültség feloldódhat, ha nyíltan elbeszélgettek. Ez jobb folytatást ígér. Ha nincs párod, álmaid hercege bukkanhat fel a láthatáron, és fel is figyelhet rád. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Közeli barátod, barátnőd és közted egy kisebb konfliktus bontakozhat ki. Kapcsolatotokat úgy mentheted meg, ha megbeszélitek. Ne várd, hogy ő elkezdje, vedd kézbe az ügyet! Párkapcsolatod harmonikusságát valaki megirigyelheti, de ne aggódj, nem veszélyes a helyzet. Ha egyedülálló vagy, az online ismerkedésnek érdemes adnod egy esélyt. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Olyan feladatot kaphatsz a munkában, vagy olyasmit találhatsz ki magadnak új tervként a magánéletben, ami nagyon fellelkesít. Nemcsak az önmegvalósítás lehetőségét, de a fejlődését is láthatod benne. Kapcsolatodban most dominánsabb lehet a fizikai oldal a szokásosnál, de az intimitás a lelki oldalt is erősíti. Szingliként szexi kisugárzásod mágnesként vonzza a férfiszemeket. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Egy illető szívességét kéred, de ő, hiába bólint rá, nem tesz eleget ígéretének. Ezzel kellemetlen helyzetbe hozhatna, de végül remek ötleted támad, és ügyesen boldogulsz majd. Szerelmeddel beszélgetős kedvetekben lehettek több este is, ezek az alkalmak közelebb visznek egymáshoz. Ha még keresed a párod, valakivel arra alkalmatlan időben terel össze Cupido. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Kreativitásod most főleg otthoni környezeted szépítgetésében kamatoztathatod. Párod kissé féltékeny lehet, mert valaki leplezetlenül szemet vethet rád. Nyugtasd meg, és ne szítsd a tüzet, csak mert jól esik! Szingliként ennek a bizonyos közeledésnek akár mesébe illő vége is lehet! Ha nyitott vagy ismerkedni, ne játssz macska-egér játékot, mert elbizonytalaníthatod. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Most elég elszánt lehetsz ahhoz, hogy elkezdj vagy komolyabban folytass egy korábban kezdett sportot. Ne késlekedj, edzőcipőt fel! Kedveseddel sokat tervezgethettek a napokban, és minden egyes ilyen mozzanat egy kis plusz pozitív energiával visz titeket előre. Szingliként exedbe botolhatsz. Ha váltotok pár szót, megláthatod, megmaradt-e a baráti viszony. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

A jóra forduló idő egészen levesz a lábadról. Engedj a csábításnak, és irány a természet! Szervezz egy jó kis túrát hétvégére! Párodban nagyszerű partnerre lelhetsz. Most minden közös percetek harmóniában telhet, használjátok ki! Nincs párod? Most hódíthatsz! Egy férfi barátod talán már nem csak barátságon töri a fejét. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük