Heti horoszkóp február 11-től 17-ig: a Mérleg szerencsés lesz, a Kos hasznos ismerőst szerez

Valentin-nap hete romantikusnak és eseménydúsnak ígérkezik.

no-szivek
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A napokban a szerelmesek örülnek, a szinglik álmodoznak vagy épp bosszankodnak. Ez a hét azonban nemcsak a csupaszív és romantikus Valentin-napot tartogatja!

Eseménydús lesz a következő pár nap, különösen munka tekintetében várható szerencse. A karrier terén sokak számíthatnak fordulatra. Lesznek, akik új, kedves ismerőssel gazdagodnak, így a hetet pozitív érzésekkel zárhatják.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Egyik régi ismerősöd mutat be valakinek, aki nemcsak kedves és szimpatikus, hanem a jövőben hasznodra lehet a munka terén is. Pároddal nagyszerűen alakulhat a 14. Ezenkívül egy fontos ügy szorulna most megbeszélésre. Ha nincs kapcsolatod, a szíváradat nem visel meg: irány egy szingli buli, és ismerkedj, ha van kedved! Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Anyagi gondjaid rendeződni látszanak, ami nagy megnyugvással tölt el. A spórolási stratégiád azért gondold át, hogy a jövőben stabil legyen a büdzsé. Kedvesed kellemes meglepetéssel rukkolhat elő. Lehet, hogy a Valentin-nap kapcsán, de lehet, hogy mással lesz összefüggésben. Szingliként az online ismerkedés ígér sikert. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Jól gazdálkodsz, ezért több pénzed marad, mint hitted. Ezt a legokosabb, ha félrerakod, mert hó végén kellhet. A párkapcsolatod olyan, akár egy nyugodt víztükrű tó. Nincs, ami titeket most zavarhatna. Egymásra figyeltek. Romantikus lesz a Valentin-nap, de egy humoros esemény megtörheti. Ha nincs párod, egyik exed kereshet meg. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Egészségedre figyelj oda jobban. Most a sok munka és a stressz az immunrendszered ellen fordulhat, és betegség is lehet a vége. Kapcsolatodban kisebb viták lehetnek, de szerencsére ezek nem komolyak. Hamar elillan az egész. A Valentin-nap mesés lehet. Egyedülállóként új jelöltre tehetsz szert egy baráti bulin. Beszélgess vele bátran és könnyedén, nincs ok parázni! Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Egy terved másképp sülhet el, de végül kiderül, bosszankodni nincs okod: te jössz ki jól, csak várd ki! Kedvesed egy fontos családi eseménye elvesz némi időt, de ne aggódj. Ez nem mutat rosszra veletek kapcsolatban. A Valentin-nap kicsiben is szuper lehet. Ha még a párodat keresed, izgalmas flört várhat a héten. A 14. meg sem kottyan, hiszen pozitív vagy. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

A számodra fontos emberekkel most több időd lehet foglalkozni. Használd is ki, ha lehet, minél jobban! Feltölt érzelmileg ez a pár nap. Pároddal nosztalgia lengi be a hetet. Egy-egy új élmény érdekében mozduljatok ki! Valentin-napon különösen jól sikerülhet a program. Ha nincs kapcsolatod, bosszanthat a Valentin-nap, de jövőre jó eséllyel párban töltöd! Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Szerencsés fordulatra számíthatsz karrieredben. Álláskeresőként kapóra jöhet, ami majd elégedetté és sikeressé tesz. Ha van munkád, a főnököd haragját kerülöd el sikeresen, mert hozol egy okos döntést. Pároddal egy utazás gondolata merül fel, ami a nyáron lesz majd esedékes. A február 14. csodásan sikerülhet, ha nem görcsölitek túl. Szingliként titkos hódolóra teszel szert. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Egyik exed bukkan fel, ami kissé felborzolja a kedélyeket. Párban ennek éppen Valentin-nap előtt nem örülsz, de a kedveseddel ezt is meg tudjátok beszélni. Nem lesz probléma. Ha nincs párod, volt kapcsolatod sok új érzést kelt benned. Tisztázd, nem a nosztalgia-e az, vagy épp a február 14. hatása. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Egyik családtagod a segítségedért folyamodik. Lehet, hogy kis extra időráfordításra lesz szükség, de a szereteted jeleként ne fordíts hátat! Pároddal kis féltékenység állhat a zavartalan harmónia útjába, de a Valentin-nap ettől még emlékezetesen sikerülhet. Ha egyedülálló vagy, jelölted végre biztató jelet küldhet. Egy mosoly, és akár el is indulhat a történetetek. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Korábbi haragosoddal most véletlen futsz össze, és a régi sérelemnek, úgy tűnik, nyoma sincs. Ez örömmel tölt el. Párban egymás kis szokásai kergethetnek most őrületbe. Mérlegelj, mi a fontos, és mi nem, beszéljétek át, és minden oké lesz. A 14-ét egy vicces félreértés teszi emlékezetessé. Ha egyedülálló vagy, valaki randira hívhat a hét első felében, akinek megnyerő a humora. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Pénzügyeid stabilak lehetnek, vagy épp stabilizálódnak. Ez költekezésre ösztönözhet, de légy takarékos, amennyire lehet! Pároddal filmbe illő romantika várhat Valentin-napon, még ha ezt egy váratlan esemény rövidre is zárja: ne aggódj, egy apróság csupán. Ha nincs párod, egyik férfi kollégád vagy barátod kezd jeleket küldeni, de csak óvatosan! Mérd fel a szándékait! Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Halakként ismerősöd segítséged kéri karrierügyben: a tanácsod add megfontoltan! Ha párkapcsolatban élsz, szerelmetek új szintre léphet a héten. Érzelmeitek mélyülése érezhető lehet. Valentin-napon kis vita ugyan lehet, de ez semmit nem ront el. Ha nincs párod, cseppet ugyan bosszanthat a sok vörös rózsás férfi, de valahol valaki ugyanígy irigyelheti a párokat, aki téged vár. Türelem! Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük