Heti horoszkóp február 4-től 10-ig: új fejezetet nyithat a Nyilas, a Kos jó híreket kap

Sokan tiszta lappal indulhatnak ettől a héttől kezdve.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár még csak a februári napokat éljük, egyre inkább közeleg a tavasz, aminek az illatát szinte tapintani lehet a levegőben. Noha vár még ránk pár hűvös hét, a szerelemben máris érezni a változást.

A heti horoszkóp új fejezet kezdetét és jó híreket vetít előre. Mindemellett optimizmusra ad okot a pénzügyek terén is.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Munkahelyeden egy régen remélt fordulat következhet be. A jó hírt már hét elején megkaphatod, és annak fényében még a munkanapok is könnyedebbek lesznek. Párkapcsolatodban egy kis féltékenység üti fel fejét egyikőtök exe miatt, de ez csak a szerelmetek bizonyítéka. Szingliként az online ismerkedés hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Egy jó ideje feladott álom eléréséhez kerülhetsz most mégis közelebb. Lelkesedésed szinte az egekbe szökhet, de vigyázz, hogy ne bízz olyasmiben, ami csak ránézésre kecsegtető. Kedveseddel egy közös utazás gondolata merülhet fel, ami a közeljövőben esedékes. A tervezgetés izgalmasnak ígérkezik. Ha még keresed a párod, egy régi jelölted kerülhet ismét szóba kiszemeltként. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Pénzügyeid kedvező fordulatot vehetnek, de ne kezdj felelőtlen költekezésbe! Ha mégis így teszel, hó végére már szívhatod a fogad, miért nem voltál takarékosabb. Szerelmeddel felizzanak közöttetek a szexuális energiák, és mesés estéket vetítenek előre. Ha nincs párod, kisugárzásod aligha lehetne szexibb, ezt a pasik sem hagyják szó nélkül. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Kicsit szétszórtabb, talán közérzetedben sem éppen az igazi lesz a heted. A februári hűvös érthető, ha már nem a kedvenced. Kis türelem, és eljön a tavasz! Kapcsolatodban egy komolyabb beszélgetésre kerül sor, ami harmonikusabb folytatást hozhat. Ha egyedülálló vagy, egy férfi kollégád részéről tapasztalhatsz közeledést. Vajon jól érzed? Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

A szabadba vágyhatsz, és ezt nemcsak a télen bent töltött idő teszi, hanem a tavasz közeledése is. Ha ebből még sok nem is látszik, te talán már érezheted a levegőben. Irány a természet, legalább hétvégén! Párod egy szívességet kérhet, segítséged pedig sokat jelenthet neki. Ha nincs most kapcsolatod, új hódolóra teszel szert, de tudtod nélkül: csak később fedi fel magát. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Mozgásigényed nő, állandóan jönnél-mennél a napokban. A várva várt tavasz még pár hét kérdése, de addig is, érdemes lenne sportolnod. Most lehet elég energiád rá, és kitartásod, hogy ne csak egy alkalom, hanem szokás váljon a dologból. Szerelmi életedben pozitív változás érkezhet el, egyedül és párban is. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Valaki meghiúsíthatja egy számodra fontos terved, és ez felbosszant. Jogos, de várd ki a végét. Utólag talán éppen így lesz jó! Ha van párkapcsolatod, romantikahegyek ígérkeznek a számotokra a héten. A nagy egyetértést mások is irigykedve nézik. Ha nincs párod, forró flört pezsdítheti fel a véred, váratlan időben és helyen. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Régi jó döntésed most fog gyümölcsözni. Ez valószínűleg egy anyagiakkal kapcsolatos döntés lehetett, és hosszú távú gyarapodással járhat a bankszámládon. Szerelmed előtt elsőre kínos helyzetbe kerülhetsz, de semmi pánik, ez is csak közelebb visz majd. Szingliként egy kellemetlen szituáció vezethet egy jóképű férfi megismeréséhez. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Életedben új fejezet indulhat. Ehhez annyi kell csak, hogy tiszta fejjel átgondolj dolgokat, helyrehozd, ami nem oké, és tervet készíts. A szerencse melléd állhat. Pároddal egymás családját, barátait lehet alkalmatok alaposabban megismerni. Ha nincs kapcsolatod, egyik rokonod által ismerhetsz meg valakit. A helyes pasi kisugárzása azonnal megfoghat. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Munkahelyeden frappánsan oldhatsz meg egy szituációt. A dicséret esélyes, de lehet, hogy főnököd kimondatlanul értékeli tetted. Ne aggódj, nem feledi, milyen jól helytálltál. Párod és közted harmónia uralkodhat, és jelentős szerepet kap a humor. Ha egyedülálló vagy, nevetésedbe egy pillanat alatt beleszerethet valaki, akit most még nem ismersz. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

A héten több ízben is örülhetsz annak, hogy a szerencse melléd szegődött. Ez önmagában is bearanyozza heted, de akkor még nem esett szó a szerelemről: kedveseddel sokat beszélgettek most a jövőről, és terveitek azonos irányba mutatnak, ami szorosabbra fűzheti érzelmeiteket. Ha nincs párod, most utadba sodorhatja a szél azt, aki mintha az álmaidból pattant volna elő. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Anyagi gyarapodás ígérkezik a héten. Ez kisegíthet egy szorító pénzügyi helyzetből, de bánj óvatosan a költekezéssel, mert később a hónap során is lehet még egy nagyobb, váratlan kiadásod. Párod kellemesen meglep egy megjegyzésével, ezáltal érzelmeid irányában erősödnek. Ha egyedülálló vagy, egy pasi, aki ostromolni próbál, egyszeriben szimpatikusabbá válik. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük