Heti horoszkóp január 28-tól február 5-ig: a Mérleg körül régi vita rendeződik, a Skorpiót kiszemelik

A következő napokban, ami negatív volt, jó irányt vehet.

Heti horoszkóp január 28-tól február 5-ig
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nyakunkon a február! Az év legrövidebb hónapja nem enged sokat lacafacázni: amit elterveztünk, most kell véghez vinni! A hónap első napjai máris eseménydúsan zajlanak a heti horoszkóp szerint.

Mind a szerelem, mind a magánélet egyéb területei felélénkülhetnek. Most események sora indulhat meg, és mind rendezgeti kicsit a szálakat, méghozzá jó irányban. Aki tesz érte, hogy a sorsa jobbra forduljon, annak talán még intenzívebb lehet ez a pozitív folyamat.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Munkahelyeden ügyes ötleteddel, praktikus megoldásoddal kiküszöbölheted, hogy kellemetlen helyzet kerekedjen. Főnököd szemében nagyot nőhetsz ezáltal. Párkapcsolatodban a humor kíséri napjaitokat, a könnyedség érzelmeiteket is táplálja. Ha egyedülálló vagy, egyik régi szerelmedbe botolhatsz: most hogy érzel iránta? Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Valaki kellemes meglepetést okozhat neked váratlan viselkedésével. Ez jó eséllyel a viszonyotokat is pozitívan befolyásolja. Egy apróbb vita vethet árnyat a kapcsolatodban a harmóniára, de hamar elillan. Ha szingli vagy, jól figyelj: jövendőbeli párod útja és a te utad a napokban keresztezheti egymást valahol! Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Amennyiben állást keresel, a héten valami nagyon érdekes jöhet szembe. Tájékozódj alaposan, és, ha tetszik, jelentkezz! Ha régi munkahelyed marad, akkor főnököd egy új feladattal rukkolhat elő. Kedveseddel pihenni vágyhattok. Ruccanjatok ki hétvégén! A tervezgetés a hétköznapokon is átlendít. Ha nincs párod, az online ismerkedés ígéretes. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Egy lépéssel közelebb kerülhetsz egy régen dédelgetett, de már szinte feladott álmodhoz. Ha a lehetőség kecsegtető is, légy megfontolt! A kapcsolatodat béke és boldogság jellemzi, lesz is most egy irigyetek, aki megpróbálhat bezavarni. Ha nincs kapcsolatod, férfi barátod küldhet feléd jeleket. A dolog meglephet. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Valami olyasmi sikerülhet a héten, amiről azt hitted, minden valószínűség szerint elbaltázod. Ez növeli majd önbizalmad, és további sikerekhez segíthet. Pároddal egy régi nézeteltérés simul el egy őszinte beszélgetés által. Ha nincs párod, izgalmas flörtbe bonyolódhatsz, ami mély beszélgetésbe csaphat át. Ez jót ígérhet nektek! Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Egy szívesség megtétele okozhat neked némi problémát. Az időt sem könnyű rászánni, de vesződséggel is járhat a dolog. Végül siker koronázhatja törekvéseid, a szívesség kérője pedig hálás lesz. Szerelmi életedben egy olyan változás kezdődik el, amire már akár hónapok óta várhatsz. Ez párban és egyedül is így lehet. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Egy hozzád közel álló valakivel vitád lehetett korábban, és ez most rendeződni látszik. Ez annak köszönhető, hogy nyitottabbá váltok egymás véleménye, érvei felé. Nagy kő eshet le a szívedről. Újdonsült felszabadultságod kapcsolatodban is érződik, pozitív hullám jöhet. Ha nincs párod, mosolyodba első látásra szerethetnek bele a héten. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Munkahelyeden kissé le lehetsz terhelve. Igyekezz meglátni a rendszert a sok tennivalóban! A magánéletről kissé el is feledkezhetsz. Cupido csak erre várt: ha szingli vagy, valaki most fog kiszemelni magának, és először észre sem veszed. Párodban nagyszerű partnerre lelsz a kikapcsolódásban. Minden percetek feltölt majd! Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Ha nagytakarítást tervezel, akkor ezen a héten lesz hozzá elég kitartásod a hétvégén. Péntekig azonban a munkáé a főszerep, egy izgalmas feladattal bíznak meg. Párkapcsolatodban a hűség kerül szóba, mint téma, és ez a komoly beszélgetés szerelmeteket is erősítheti. Ha egyedülálló vagy, férfi kollégád flörtölés jelét adhatja. Ha tetszik, akkor is gondold át a következményeket. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

A napokban egy olyan helyre kell menned, ahol még nem jártál. Ez egyrészt tapasztalatnak, másrészt kihívásnak is beillik. Kedvesed egyik közös férfi ismerősötökre lehet kissé féltékeny, nyugtasd meg őt! Ha nincs párod, régi jelölteddel futhatsz össze véletlenül. Most ő kezd erősen szimpatizálni veled, és, ha benned is újjáéled az érdeklődés, nosza, itt a lehetőség! Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Pénzügyeid kedvezően alakulnak a napokban. Egy régi jó döntésed most hozza meg gyümölcsét. Pároddal kisebb vitátok lehet egy félreértés miatt, de végül az egész nevetésbe fullad, és még sokáig az egyik kedvenc sztoritok lehet. Ha nincs kapcsolatod, most a szingliség is nagyon jóleshet. A héten egy emlékezetes megismerkedés várhat, ami a romantikus filmeket idézi. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Valakinek a hozzáállásában csalódhatsz. Vagy segítségére, vagy lelki támaszára lenne szükséged, még sincs melletted. Véleményed ne tartsd magadban. Bármi esik rosszul, a helyzet akkor fog javulni, ha kommunikálsz, és elmondod, mi a gondod. Szerelmi életedben kedvező változás lehet egy új, jobb időszak elindítója párban és egyedülállóként is. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük