Heti horoszkóp január 21-től 27-ig: a Bika tiszta lappal kezdhet, a Rákra féltékenyek

A hétre sok jót jósol a heti horoszkóp, és egy új fejezet kezdetét.

nok-suti-kave
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Január utolsó teljes hetéhez értünk. Általában véve pozitív napokra tekinthetünk vissza majd vasárnap. A munkában és a szerelemben is kedvezően alakulhatnak a dolgok.

A napokban egyeseket fontos fordulatok, másokat jó lehetőségek várnak. Lesznek, akiknek a szívügyeiben egy egészen új fejezet indulhat el.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Egy régi, nehéz döntésedről most igazolódhat be, igazad volt. Ez arra tanít, hogy ezután is mindig józanul gondold végig, hogyan határozol. Párkapcsolatodban a közös jövő kerül szóba több ízben a héten. Ez erősítheti bennetek az egymás mellett maradás szándékát. Ha nincs párod, egyik régi szerelmed vagy jelölted jut eszedbe, és most valószínűbbnek tűnhet a közös jövő. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Munkahelyeden kreativitásodnak köszönhetően nagyszerűen teljesíthetsz a héten. Ami a szerelmet illeti, a szövevényes szálak végre kibogozódni látszanak. Kedveseddel tisztázhattok valamit, ami rég feszültséget keltett, és új fejezet indulhat kapcsolatotokban. Ha nincs párod, akkor is új időszak küszöbén állsz: most jöhet el a férfi, akire rég vártál. Személye meglepő lehet. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Valami végre előkerül, amit ezer éve keresgélsz, esetleg korábban elhagytál, de most visszajuttatják. Ezt már-már csodaként élheted meg, így nem véletlenül leszel olyan pozitív a napokban. Kisugárzásodat a környezeted is észreveszi, és szívesen tartózkodnak majd a társaságodban. Szerelmi életed egy váratlan, vicces eseményt tartogat számodra a hétre. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Egy halogatott feladat csúnyán felbosszanthat a héten, de, amint megtalálod a legegyszerűbb megoldást, ez elillan. Kapcsolatodban egy harmadik miatt bontakozhat ki féltékenység, aki leplezetlenül jelezheti feléd vonzalmát. Érdemes egyértelműen elutasítani, hogy párod megnyugodhasson. Szingliként riválist ismerhet fel benned valaki, aki ugyanazt a pasit nézte ki. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Munkahelyi konfliktusba kerülhetsz, ha a feladatok elvégzését és az egyéni teendőket nem megfelelően kezelitek. Legyen minden tiszta. Ha egyértelmű, kinek mi a dolga, a baj elkerülhető. Szerelmed egy megnyilvánulása okán szinte újra beleszeretsz. Ha nincs még párod, egy helyes pasival keveredsz beszélgetésbe, aki azonnal megfoghat. Szerelem első látásra? Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Valaki a környezetedben látványosan titkolózhat, és ez igen kíváncsivá tesz. Próbálj nem kérdezősködni, ha ő nem akar beszélni a dologról. Amennyiben kutakodsz, faggatózol, rosszul jöhetsz ki a végén. Kedveseddel egy közös program ötlete merülhet fel, ami izgalmas tervezgetésre ad okot. Egyedülállóként egy barátnős estén több jelentkező ismeretségére is szert tehetsz. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Döntéshelyzethez érhetsz a héten. Alaposan fontold meg, mit mondasz, ahogy mindig szoktad. Sorakoztass fel pro-kontra érveket! Párodra a héten több munka hárulhat, így kevesebb időtök lehet egymásra. Az azonban mindig minőségi lesz! Ha szingli vagy, azt érezheted, hiába keresgélsz, de a türelem meghozza gyümölcsét hamarosan. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Tornyosulnak munkahelyi teendőid, de megtalálod az ösvényt a tennivalók sűrűjében, hála kitartásodnak és magabiztosságodnak. Kollégáid csodálattal nézhetik, ahogy helytállsz. Kapcsolatodban felizzanak a szexuális energiák, vonzalmatok a tetőfokára hág. Szingliként kisugárzásod nagyon megfog egy egyelőre magát fel nem fedő illetőt. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Otthoni teendőid átszervezésével sok időd szabadul fel. Forradalmi ötleted kapcsán csak azt bánod, hogy nem jutott előbb eszedbe. Kapcsolatodban béke honol, de vigyázz: ha nem vagytok toleránsak és kompromisszumkészek, ez sajnos változhat. Szingliként munkád során ismerhetsz meg valakit, aki megtetszik. Gondold át, nem lehet-e gond egy ilyen vonatkozású viszonyból! Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Lehetőséget kaphatsz, hogy mégis megvalósíts valamit, amit korábban nem sikerült. Lelkesedésed ingadozó lehet, tekintettel az eltelt időre, de, ha valami hajt, hogy próbáld meg, adj bele mindent! Szerelmed egy szívességet kérhet tőled, aminek a teljesítése némi plusz szervezést igényelhet. Ha nincs kapcsolatod, egy váratlan kitérő alkalmával nyílik alkalmad ismerkedésre. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Új feladatot bízhatnak rád a munkahelyeden, de ezt nem megterhelőnek, inkább izgalmas kihívásnak érezheted. Kedvesed egy rég őrizgetett titkát bízza rád, ha sort kerítetek egy mélyebb beszélgetésre. Ez még közelebb visz majd egymáshoz. Ha még keresed a párod, egy általad gyakran látogatott szórakozóhelyre a héten betoppanhat az a pasi is, akiről hosszú ideje álmodozol. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Pénzügyeid jó irányt vesznek, de féktelen költekezés helyett inkább kezdj el gyűjtögetni! Ha ügyesen félreraksz, hamar közelebb jutsz kitűzött célodhoz. Pároddal gyermeki játékosság és felhőtlen nevetgélés, humor kísérheti a heteteket. Ha nincs párod, mókás megnyilvánulásoddal felhívod valaki figyelmét magadra. A férfi egy ismerősöd ismerőse lehet. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük