Heti horoszkóp január 14-től 20-ig: a Bak karrierjében, a Halak pénzügyeiben várható előrelépés

A heti horoszkóp pozitív folytatást jósol január második felének első hetére.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mostanra a legtöbb ember belelendülhetett a januári évkezdésbe, és remélhetőleg mindenki optimistán tekint előre. A mostani hét mindenképpen erre ad okot a horoszkóp szerint.

Munkahelyi sikerek és pénzügyi előrelépés várható sokak életében, és ezek remek hátteret adnak az életben oly fontos érzelmeknek. A szerelemben ugyancsak jönnek fejlemények vasárnapig.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Valaki olyan dolog után kíváncsiskodik, amihez nincs köze. Bátran hárítsd el indiszkrét kérdéseit, de csak finoman, hiszen értelmetlen lenne az érdeklődése miatt összevesznetek. Párod egy harmadik miatt aggodalmaskodhat. Feltétlenül nyugtasd meg őt! Ha egyedülálló vagy, egy másik nőben riválist ismerhetsz fel. Ne aggódj, ha kiszemeltedet neked szánja a sors, a tiéd lesz. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Egy téged bántó vagy bosszantó dolog most megoldódhat, és ezzel nagy kő esik le a szívedről. Ideje a lelki regenerálódásra, kicsit befelé koncentrálnod. Szerelmed váratlan örömhírrel állhat elő, ami mindkettőtöket érint, és a közös boldogság közelebb visz. Ha nincs kapcsolatod, mostanában változhatnak a dolgok: szingli napjaid lassan véget érnek. Akár már a héten randira hívhatnak. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Munkahelyeden sorra jöhetnek most a dicséretek, de hátad mögött is pozitívan beszélnek rólad. Kitartásod és kreativitásod az, amivel most leveszed a lábáról a feletteseidet. Kedveseddel a humor hatja át napjaitokat. Vidámságotok érzelmeiteket is táplálja. Ha nincs párod, valakivel a munkád során ismerkedhetsz meg. Légy megfontolt, hogy karriered ne bánja. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Titkot bízhatnak rád, és ezt a dolgot mindenképpen értékeld, becsüld meg az illető bizalmát. Ha azt érzed is, kedved lenne elpletykálni, fogd vissza magad. Barátod vagy férjed egy számára fontos magánéleti kérdésben kéri ki véleményed. Tanúsíts megfelelő figyelmet! Ha még egyedülálló vagy, egy baráti estén bemutathatnak egy jóképű pasinak, aki jövendőbeli párod is lehet. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Ha sportolnál, de soha nincs rá elég erőd és motivációd, most vesd bele magad! Kitartóbb lehetsz, mint máskor, és ez egyébként mindenben megmutatkozik. Ha takarítanál, vagy aprólékos feladatot sóznak rád a munkában, akkor is játszi könnyedséggel boldogulsz. Szerelmi életedben nagy felismerésre jutsz, amit a jövőben jól tudsz majd kamatoztatni. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Kis plusz szervezést igényel valaminek a lebonyolítása a héten. Ez olykor ingerlékennyé tehet. Érdemes lenne egy finom, citromfüves teát beszerezned, és mindenképp aludj eleget! Kisebb vita lehet közted és kedvesed közt, de ez javatokra válik, mert nyitottságra ösztönöz egymás felé. Ha egyelőre szingli vagy, egy titokzatos férfitól jöhet ismerkedő szándékú leveled a közösségi oldalon. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Egy nagyszerű vételnek hála több pénz maradhat a zsebedben, mint maradt volna. Mielőtt költekeznél, mindenképp mérd fel, egyszerű akció vagy más, kedvezőtlen dolog áll-e a jó ár hátterében. Szerelmeddel jókat nosztalgiázhattok a héten a kezdeti időkről. Elevenítsétek fel programokkal is! Ha még vársz a szerelemre, csak fel kell fedezned, ki rajong érted titokban. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Ismerőseid közül valaki számodra meglepően viselkedik, és ezzel megváltoztatja a felé irányuló érzelmeidet. Új fejezet indul a viszonyotokban. Ha van párkapcsolatod, a héten jobb lehet a kommunikációtok, így a meg nem beszélt dolgok most helyükre kerülhetnek. Nincs még párod? Tüzes flörtbe bonyolódhatsz egy szórakozóhelyen. A dolog akár tovább is fejlődhet, ha akarjátok. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Egy régi jó döntésed most kamatozhat. Ebből látod majd, milyen jó, ha megfontoltan, körültekintően cselekszik az ember. Bár ingert érezhetsz, hogy egyik, mostanság szerencsétlenebb ismerősödnek erről tarts hegyi beszédet, ne tedd! Szerelmed egy elsőre fura, de jónak ígérkező programötlettel áll elő. Egyedülállóként új jelöltet szemelhetsz ki magadnak. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Egyik régi ismerősöddel futsz össze, aki, értesülve róla, milyen területen dolgozol vagy dolgoznál, ígéretet tehet, beajánl valahová. Az új munkahelyet mindenképp fontold meg, hogy biztos döntést hozhass, és ne bánd meg később az esetleges váltást. Kedvesed kissé féltékeny a rád szegeződő férfiszemek miatt. Ha most nincs párkapcsolatod, az online ismerkedésnek adj esélyt. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Jó híreket kaphatsz hét elején, így nem is csoda, hogy a hetedet virágos kedvedben töltheted. Hangulatod másokra is átragad. Olyasvalaki is jobban megkedvel, aki eddig távolságtartóbb volt veled. Ha kapcsolatban élsz, egy, a hosszú távú jövőre vonatkozó tervetek születik. Amennyiben nincs párod, régi rajongód bukkanhat fel újra, akire már te is másképp nézel. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Anyagi szempontból ígéretes számodra az elkövetkezendő hét. Kedvező lehet a hét a fizetésemelés-kérésre, de más módon is ütheti nagyobb összeg a markod, például találhatsz is pénzt, vagy kölcsönadott pénzedet megadják. Szerelmi életedben harmóniát érezhetsz mind egyedül, mind párban. Szingliként élvezed szabadságod. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük