Heti horoszkóp február 12-től 18-ig: a Bikával flörtölnek, az Ikrek új fejezetet kezd

Izgalmas, eseménydús februári hét jön.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Cupido legdolgosabb hetéhez érkeztünk, hiszen egyik nap a szerelmesek ünnepe virrad majd ránk. Persze, a következő hét egyik reggelén sem köszönthetünk kevésbé eseménydús napot az érzelmek terén.

Ugyan a szívügyek lesznek fókuszban, a karriert és a pénzügyeket illetően is lehetnek előremozdító lépések. A heti horoszkóp részletes előrejelzést ad.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Valami változtatáson törheted a fejed a munkád kapcsán. Legyen bár apróbb vagy nagyobb, forradalminak tűnhet az ötlet. Pároddal mesés Valentin-napotok lehet, de a többi napon is szakadatlanul romantikahegyek várhatnak. Szingliként egy felbukkanó jóképű férfi töltheti ki minden gondolatod a héten.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Pénzügyeid rendeződni látszhatnak, ami megnyugvással tölthet el. Egy jó spórolási ötletnek vagy más reformnak tudható be ez a javulás. Pároddal kis féltékenység bizonyíthatja, mennyire odavagytok egymásért. Szerdán humorral fűszerezve telhet a Valentin-nap. Szingliként flörtbe bonyolódhatsz.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Karrieredben új fejezet veheti kezdetét. Munkaköröd vagy akár állásod is változhat. Pároddal egy közös utazás gondolata merülhet fel, ami a Valentin-nappal társulva remek hetet ígér. Szingliként jól jegyezd meg ezt a hetet, mert az utolsó egyedül töltött Valentin-napod lehet. Jövőre már kettesben töltheted.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Figyelj egészségedre, fogyassz sok vitamindús gyümölcsöt, pihenj, mozogj, ha csak teheted! Sajnos fenyegethet egy betegség ebben a nyirkos időben, de, ha résen vagy, elkerülheted. Pároddal szebb 14-ét nem is kívánhatnátok, és a szexuális energiák is a magasba szöknek. Szingliként randira hívhat ismerősöd ismerőse.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Oroszlánként energikus és jókedvű lehetsz a héten, ami másoknak is feltűnhet. Kedvesed szinte újra beleszeret pezsgő lényedbe, sugárzó mosolyodba. A Valentin-nap kedves meglepetést hozhat, szóban vagy tárgyban. Ha nincs párod, egy férfi figyelhet fel rád a héten, de sajnos egyelőre bátortalan lehet lépni. Ami késik, nem múlik.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Egy szívesség megtétele okozhat fejtörést a napokban, de a segítség ettől még örömödre lehet. A jótett ráadásul idővel meg is térül majd. Ha párban vagy, Valentin-napotok rendhagyó lehet, a hét egy másik napján pedig közös örömhírt kaphattok. Szingliként jelöltedtől kaphatsz félreérthetetlen jelet.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Anyagi ügyeid átgondolása hosszú távú javulást indíthat el az életedben. Ha tudatos vagy, több maradhat a zsebedben. Pároddal nálatok egész héten Valentin-nap van. Dúl a szerelem, és a humor is megfűszerezheti a napokat. Szingliként egy pillanatra eluralkodhat rajtad a magány, de barátnős, kollégás programjaid felvidítanak.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

A napokban feszítettebb lehet az időbeosztásod, de, ha készítesz egy jó tervet, minden flottul mehet. Különösen igaz ez a hivatalos ügyek intézésére. Pároddal bensőséges Valentin-napotok lehet, és várhat titeket egy nagyobb beszélgetés egy komolyabb témáról. Szingliként férfibarátod felől közeledést tapasztalhatsz.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Valamihez olcsóbban juthatsz eredeti áránál, szemfülességedre pedig igen büszke lehetsz. Ne spórolj szavaiddal, másoknak is adj jó tippeket! Pároddal lehet ugyan egy kis vita, de a szerelmetek a lényeg, ráadásul a 14-e remekül sikerülhet. Ha nincs párod, az online ismerkedés épp Valentin-napon hozhat sikert.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Tanácsra lehet szükséged, tanácsadódként pedig mindenképp olyat válassz, aki az adott kérdésben jártas. Pároddal a Valentin-nap mosolygós lehet, egyébként pedig szervezéssel, tervezéssel telhet a hetetek. Szingli vagy? Egy barátnőd ismerőse megfoghat: ideje kicsit nyomozni utána!

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Bravúros teljesítményt nyújthatsz valamiben, amit nemrég tanultál, vagy próbáltál ki először. A feléd áradó bókok jó érzéssel tölthetnek el. Pároddal romantikus Valentin-nap, a hét második felében pedig egy közösen megoldandó, váratlan helyzet várhat, amivel jól boldogulhattok. Egyedülállóként régi párod kérhet új esélyt.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Halakként most érdemes kéréseiddel a felettesed elé állni. Legyen az fizetésemelés vagy észrevétel, nyitott lehet feléd, ha őszintén elmondod érveid. Pároddal emlékezetes Valentin-nap várhat, emellett játékosak és kreatívak lehettek a hálószobában is. Szingli vagy? A szerelmesek napján szembejöhet veled álmaid pasija.

Ezt is szeretjük