Heti horoszkóp december 30-tól január 5-ig: a Kosra felejthetetlen szilveszteri buli, a Bakra váratlan meglepetés vár

Hogyan fejeződik be a régi, és hogyan kezdődik az új év?

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az év utolsó napjai is bővelkednek a meglepetésekben, az új év pedig minden csillagjegy számára rengeteg változást hoz majd. Számos népi hagyomány és mese kötődik újév napjához, és valóban különleges időszak, amikor az óév elbúcsúztatása után valami egészen más veszi kezdetét.

Nemcsak a szerelemben, de a munkában is fordulhat a kocka: az új esztendő gyökerestül felforgatja a legtöbb jegy eddigi életét. A közeli hozzátartozók, barátok az események aktív résztvevői lesznek, de új személyek is bekerülnek a képbe. 

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Kiegyensúlyozottan teltek az ünnepek, így pihenten állsz a szilveszteri buli elé. Szingliként a régi barátokkal közös buli jó ötlet lehet, a társaságban találkozhatsz valakivel, aki régóta tetszik neked, csak eddig nem volt alkalmad beszélgetésbe elegyedni.

Ha kapcsolatban élsz, fogjátok magatokat, és bújjatok el a világ zaja elől! Párod minden eddiginél jobban kitárulkozhat számodra. Kicsattanóan jó kedvvel kezded az új évet, mivel minden téren a lehető legjobban alakulnak a dolgok.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Örülsz, hogy végre kicsit elszabadulhatsz a családi körből: szerencse, hogy feszültség és vita nélkül sikerült átvészelni az ünnepeket.

Pároddal felforrósodik a hangulat: érzéki napok várnak rátok, akár egy közös utazás is szóba jöhet. Barátaitok irigykednek is majd, de ne hallgass rájuk: élvezd ki a szenvedélyes, együtt töltött időt, és, hogy a munkát még nem kell elővenned. Egyedüliként pedig várd ki az év első hetét: nem mindig az első adódó lehetőség a legjobb parti.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Kicsit túlhajszoltad magad az ünnepek alatt, de szerencsére így is marad energiád egy kiadós szilveszteri mókához. Januártól újult erővel veted bele magad egy projektbe, amihez rengeteg szuper ötlettel állsz elő.

Szerelmeddel elmélyül kapcsolatotok, és olyan dolgokat osztasz meg a másikkal, amiket eddig soha. Az új évet szorosabb kötelékben kezditek, mint valaha. Szingliként egyik pillanatról a másikra közvetlen viszonyba kerülsz egy pasival egy spontán szilveszteri bulinak köszönhetően.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Hajlamos lehetsz a munkádba temetkezni, pedig többen epekedve várják, hogy időt szakíts rájuk. Tedd félre kicsit a kötelességeket, ráérsz velük foglalkozni majd jövőre, és élvezd az életet!

Párban szerelmi életedben egy éles fordulat következhet be az új esztendővel: először lehet, hogy negatívumként éled meg, de hagyj időt magadnak, és rájössz, hogy mindennek oka van, és ez a változás is a fejlődést szolgálja. Szingliként nem kell sokáig várnod, hamar feltűnik valaki a színen.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Kerüld a szeretteid körében kialakult stresszhelyzeteket, és ne foglalj állást egyik fél mellett se: neked nincs szereped benne, és csak megbánnád a későbbiekben. Egyedülállóként ne halogasd tovább a kezdeményezést kiszemelteddel szemben! Mindkettőtöknek jót tesz, ha te léped meg az első lépést, így bizonyíthatod, hogy független és erős nő vagy.

Ha kapcsolatban élsz, lehet, hogy kicsit át kell venned az irányítást, szervezz te egy közös programot, menjetek kiállításra, vagy hívd meg szerelmed egy romantikus vacsorára.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Alig várod, hogy újra belevethesd magad a munkádba, amit főnökeid is értékelnek majd. Szingliként hetek óta kialakulófélben lehet valami, de egy régi kapcsolat beárnyékolhatja a boldogságod. Zárd le a múltat, és csak azután vesd bele magad a közös tervezgetésbe, hidd el, neked is könnyebb lesz, ha tisztázod a múltbéli ügyeket.

Párban legyél megértő: egy kevés külön töltött idő még nem a világ vége, sőt, jót is tehet a kapcsolatotoknak! Szánj elég időt magadra is, vedd meg a régóta tervezett kondibérletet!

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

A munkahelyeden szükség lehet rád: ha most beveted magad, később előnyös megítélésben részesülsz egy izgalmas feladatnál. Egy távoli ismerőssel egyre közelebb kerültök egymáshoz: szilveszterkor már együtt is érkeztek a bulira. Ahhoz viszont, hogy együtt is kezdjétek az új évet, kicsit lazábbra kell venned a gyeplőt: ne érezze azt a másik, hogy kisajátítod, engedj neki teret.

Szerelmeddel vigyetek egy kis izgalmat a kapcsolatotokba: egy őrült buli szilveszterkor maximálisan felpörget!

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Ne vásárolj össze mindent a leárazásokon, inkább itt az alkalom, hogy megszabadulj a régi, nem hordott holmiktól. Nemcsak a tárgyi emlékeket kell leráznod magadról: egy múltbéli sérelem is nyomja a szíved már jó ideje, de talán el kellene engedned, és tiszta lappal kezdened.

Egyedülállóként közeli ismerőseid egy izgalmas randit szerveznek neked: ne állj ellen, még jól is elsülhet. Párodtól régóta meg szeretnél kérdezni egy fontos dolgot: az újév remek időzítés lehet.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

A hideg és a korai sötétedés rányomja a bélyegét hangulatodra: még a szilveszteri buli gondolata sem lelkesít fel, pedig körülötted mindenki másról sem tud beszélni. Ne érezd magad kellemetlenül, ha neked most nincs szükséged nyüzsgésre, egy kis egyedüllét során ráébredhetsz, hogy valakit ok nélkül löktél el magadtól, pedig igazán mélyen érzel iránta.

Kedveseddel alig tudtok válogatni a sok meghívás közül: legyél kompromisszumkész, és ne csak a saját javadra dönts.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

A hozzád közel állók nagyon féltenek, hogy túlhajszolod magad, és az év végi hajtás és szórakozás mellett nem hagysz időt a pihenésre.

Párod egy olyan bejelentést tesz az új évre vonatkozóan, ami gyökerestül felforgatja eddigi életeteket. Az első sokk után rájössz, hogy ez a változás számodra is több pozitívumot hordoz, úgyhogy lelkesen veted bele magad a tervezgetésbe. Szingliként több ígéretes flörtben is részed lehet, csak tudj választani a lovagok közül!

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Izgatottan várod, mit hoz a január, hiszen új helyen vagy új pozícióban indítod az évet, egy olyan közegben, ami teljesen ismeretlen számodra.

Pároddal három méterrel a felhők felett lebegtek, úgy turbékoltok, akár a galambok. Legszívesebben az újévet is kettesben töltenéd, de ne engedj a csábításnak, legalább egy koccintás erejéig tölts időt a hozzád közel állókkal is. Szingliként alig várod az év utolsó napját: éjfélkor már egy csábos férfi oldalán koccinthatsz.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Az utolsó pillanatig a munkáddal kell foglalkoznod, ezért úgy érzed, vánszorognak az év utolsó napjai, de meglátod, ennek is megvan a maga előnye! Van pár napod összeszedni a gondolataidat, hogy hogyan kezdd majd az új évet, így szilveszterkor már 100%-osan a társaságra tudsz koncentrálni, azon belül is egy rejtélyes idegenre, aki számára te sem maradsz közömbös. Kiegyensúlyozott időszak várható a szerelemben, régen voltál már ilyen harmonikus viszonyban, mint az új év elején.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük