Heti horoszkóp december 23-tól 29-ig: az Ikrek nyugodtan pihenhet, a Szüzet pedig eltalálja Ámor nyila

Az év utolsó hetében felgyorsulnak az események.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az újévet megelőző napokban a csillagok megpróbálják behozni mindazt a lemaradást, amit év közben felhalmoztak. A szerelmi életben és a munkában is felpörögnek a történések, melyek erős kihatással lesznek az év első heteire is.

Kíváncsi vagy, mire számíthatsz az év utolsó hetében? A szerelemben vagy a munkában lesz-e szerencséd? A várható eseményekkel kapcsolatban most iránymutatást nyújtunk.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Végre több napot is szeretteid körében tölthetsz: ez rengeteg energiát ad, amit magadra és párodra fordíthatsz. Ha egyedül vagy, romantikus szálak szövődhetnek egy olyan személlyel, aki régóta az életed része, de eddig egy harmadik fél miatt nem lehetett köztetek semmi. Ne ijedj meg a kezdeményezéstől. Az ünnepi hajtás és a munkahelyi stressz szerencsére elkerül: teljes harmóniában és kiegyensúlyozottan várod az újévet.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Az otthoni légkör feszült lehet, de igyekvésed, hogy enyhítsd a stresszt, sikerrel jár. A meghitt ünnepi hangulathoz hozzájárul, hogy egy rég nem látott kedves ismerős is betoppan egy remek lehetőséggel, amit munkádban tudsz hasznosítani. Egyedülállóként a szerelemben szembetalálhatod magad egy rejtélyes idegennel, aki a semmiből bukkan fel, de nagyon hamar kiemelkedően fontos szerepet fog betölteni az életedben. Párban elkezditek tervezgetni a jövőt: nem is gondoltad volna, hogy ennyire megegyeznek az elképzeléseitek.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Gondtalanul élvezheted az ünnepi idillt, a mézeskalács-sütögetés illatát és a karácsonyfa-díszítést. Az otthoni nosztalgiázás közben eszedbe jut valaki, aki régen sokat jelentett számodra: bátran keresd fel, ő is örülni fog egy jó beszélgetésnek, és ki tudja, talán több is lehet köztetek. Párban mozduljatok ki: egy kiadós kirándulás napközben egy ismeretlen helyen felpezsdíti kapcsolatotokat.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Évek óta keresed a nagy őt? Jó hírünk van: igaz, nem ajándékdobozba csomagolva, de az ünnepekkel egy sármos férfi is érkezik az életedbe. Járj nyitott szemmel, és ne ücsörögj otthon a két ünnep között! A családoddal esedékes egy őszinte és komoly beszélgetés, ami során új mederbe terelődhet a viszonyod egyikőjükkel, akivel már régóta nem volt jó a kapcsolatod. Párban problémamentesen zajlanak az ünnepek. Ne feledkezz meg a munkádról, és még újév előtt tudd le a lemaradásaidat, ne teherrel a válladon indítsd az évet. 

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Talán a szeretteiddel való viszonyod változott meg az elmúlt évben, de biztos, hogy teljesen más szemmel nézel a karácsonyra, nem az ajándékot, hanem a meghitt együttlétet látod benne. Ez a tűz fellángol kapcsolatodban is, pároddal úgy fogjátok tölteni az ünnepeket, mint akik rég nem látták egymást, szingliként pedig szenvedélyes viszonyba bonyolódhatsz. 

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Egy váratlan konfliktus közbeszólhat a szünetedben, de ne vedd a szívedre. Az ünnepi hangulattal a kedélyek is csillapodnak, és újévkor már együtt bontjátok a pezsgőt! Szerelem terén lelassulnak az események, de ne legyél türelmetlen, a jó dolgokhoz idő kell, lehet, hogy partnered még nincs felkészülve arra, hogy elköteleződjön. Ne erőltesd a dolgot, mert csak eltávolítod magadtól. Szingliként egy olyan pasiba botlasz, aki nem az eseted, mégis elcsavarja a fejed. Ha munkahelyeden továbbra is kellemetlenül érzed magad kollégáid társaságában, gondolkozz el a váltáson.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Az események összetorlódhatnak az ünnepi héten, úgyhogy írj listát, melyek azok a dolgok, amelyeket elengedsz, és miket kell feltétlenül elvégezned. Jót tehet egy laza, kötetlen beszélgetés egy régi ismerőssel: szingliként felnyitja a szemed valaki olyan iránt, akire eddig csak barátként tekintettél, viszont lehet, hogy nem olyan biztos magában. Adj egyértelműbb jeleket, ha szeretnél tőle valami komolyat! Pároddal egy hullámhosszra kerültök az ajándékok ötletelése közben: nem is gondoltad volna, hogy ekkora az összhang köztetek, ezt a harmóniát pedig a hozzád közel állók is érzékelik.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

A munkahelyedről kimerülten mész szünetre, de az ünnepi időszak jót fog tenni, és megújultan térsz vissza, amit főnökeid is értékelni fognak. Egyedülállóként egy hozzád közel álló személy mindenben támogatni fog - lehetséges, hogy komolyabb szándék vezérli? Ha nem szeretnéd bonyolítani a szerelmi életed, tisztázd a dolgokat, mielőtt megbántasz valakit. Lepd meg párod valami apró figyelmességgel a karácsonytól függetlenül is: mostanában lehet, hogy nem volt elég időtök egymásra. Egy közös mozi visszarepít a kapcsolatotok kezdetére.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

A meghitt ünnepet beárnyékolhatja két hozzád közel álló személy konfliktusa. Kerekedj felül a feszült szituáción, és próbáld meg kibékíteni a feleket: hálásak lesznek neked, hogy segítesz áthidalni a kettejük között húzódó szakadékot. Egy olyan személynek szúrhat szemet kedvességed és megértésed, aki régóta tetszik, csak eddig nem volt alkalmatok megismerni egymást. Az új évet új partner oldalán indíthatod, de legyél körültekintő, hogy nincs-e képben egy harmadik fél. Pároddal harmonikusan és nyugodtan telnek az ünnepek.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Ügyelj az egészségedre, hajlamos lehetsz elkapni egy megfázást, ami miatt dugába dőlhetnek a szilveszteri terveid. Pihenj sokat a két ünnep között, és használd ki azt az időt, amit a szeretteiddel tölthetsz. Jót tehet egy gyógyfürdő valahol vidéken vagy egy kiadós szaunázás a pároddal. Közelebb kerülhetsz egy olyan személyhez, akivel egy korábbi konfliktus miatt kerültétek egymást az utóbbi időben, most viszont mindketten ráébredtek, hogy több bennetek a közös, mint gondoltad. Talán rajta keresztül fogod megtalálni az igazit?

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Régóta halogatsz egy beszélgetést, amitől valami miatt tartasz: felesleges izgulnod, gyorsan túlesel rajta, ráadásul pozitívabb kicsengése lesz a dolognak, mint vártad, csak azt fogod bánni, hogy eddig húztad. A karácsonyi nyugalmat és békét egy felejthetetlen szilveszter követi: nem kizárt, hogy a szerelem is rád kacsint. Egy régi ismerős gyengéd érzelmeiről tehet tanúbizonyságot. Párodnak hagyj egy kis teret, hadd kapcsolódjon ki a maga módján. Kerüld a költekezést, mivel januárban esedékes lehet egy előre nem várt kiadás, ami felboríthatja a kasszád.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Bizalmas információkhoz jutsz egy hozzád közel álló személyről, ami más nézőpontba helyezi a vele kapcsolatos érzelmeidet. Szingliként az új évvel szerelmi életed is fordulatot vesz: ne legyél türelmetlen, nem biztos, hogy az első lehetőség a legjobb. Hallgass a hozzád közel állókra, hiszen csak jót akarnak neked, a végső döntést úgyis te hozod meg. Párod gyanúsan viselkedhet, de nem kell a legrosszabbra gondolni, az ajándékod miatt lehet furcsa. Izgul, hogy vajon megfelel-e az elvárásaidnak, amit tervez karácsonyra és a téli szünet további részére. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük