Heti horoszkóp december 10-től 16-ig: a Vízöntő kellemesen csalódik, a Halak a szerelemben sikeres

A heti horoszkóp pozitív fordulatokkal kecsegtet, a szerelemben is!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyre közeleg a karácsony, de még van pár hét készülődni, várakozni, ajándékok után szaladgálni fáradhatatlanul. Fontos, hogy közben pihenjen is az ember, és néha kicsit befelé is irányítsa figyelmét.

Az ünnepi készülődés izgalmait inkább pozitívan, az örömre koncentrálva érdemes megélni, hiszen ez az, ami igazán lényeges. A lelki egyensúly meglelésének feladata mellett mást is tartogat a hét: fordulatot az emberi viszonyokban, a szerelemben kiváltképp.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

A héten rendkívül ötletdús lehetsz, ami az ünnepi előkészületekben nagyon jól jön. Sokaknak még segíthetsz is az ajándéktippjeiddel, és a karácsonyi menüt tekintve is kezd letisztulni benned a kép. Pároddal nosztalgikus hangulatban telik a hét, szingliként exed juthat eszedbe, de már tisztábban látsz. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

A napokban, bár sok munkahelyi teendőd lehet az ünnepek előtt, mindennel nagyon jól haladsz. Joggal leszel magadra büszke! Párod, ha feldob egy izgalmas javaslatot, ne vesd el máris, mert váratlanul ér. Gondolkodj el rajta! Ha nincs párod, valakinek a közeledése meglepetésként hathat rád. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

A hét kicsit zsúfoltabb lesz a szokásosnál, de nemcsak a karácsony előtti hajrá miatt. Bejöhet egy plusz teendő, amit nem feltétlenül lesz kényelmes beiktatni. Párod egy reakciója kellemes meglepetést okozhat. Ha nincs párod, valaki olyan mosolyoghat rád, akit régen epekedve figyelsz, és már le is mondtál róla. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Már most ünnepi hangulatban telhetnek napjaid. Bár még csak a takarítás és az ajándékvadászat tart, ezt mind élvezettel teheted, noha sokakat fáraszt. Kedvesed és közted szinte izzik a levegő, remek napok várnak. Ha nincs párod, egy helyes pasival keveredhetsz forró flörtbe. Akár több is kisülhet belőle a végén. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Nagyon jó ízléssel válogatsz most a különböző ízek közül, ezért érdemes mostanra időzítened az ünnepi sütik és ételek megtervezését. Ha párban vagy, kis féltékenység bizonyítja irántad érzett szerelmét. Ha nincs párod, egy másik nő irigykedhet a sikereidre. Ne törődj vele, ha rosszmájúskodik. Légy pozitív és kedves! Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

A napokban pénzügyeid kapcsán letisztulnak, kialakulnak a terveid. A decemberi költségvetés, mint kiderül, kényelmesebb lesz, mint hitted. Remek hír, így magadat is meglepheted valamivel karácsonyra. Szerelmi életedben harmónia uralkodik mind párban, mind egyedül. Utóbbi esetben élvezheted a szabadságod. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Ha bizonytalanság gyötört valami kapcsán a közelmúltban, a héten megláthatod a jó utat. Az ünnepi készülődés közepette pároddal romantikusabb hangulatban aligha lehetnétek. Ha nincs párod, egy filmbe illő megismerkedésre számíthatsz a héten egy adventi vásár forgatagában. Varázslatos élmény várhat. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Valaki fényt deríthet egy olyan titokra, amit nem akartál elárulni. Utólag ne bosszankodj, esetleg kérd diszkrécióját. Ha párban vagy, humorral fűszerezve telhet a hét. Az ünnepi hangulat már begyűrűzhetett mindennapjaitokba. Ha nincs párod, mosolyoddal fegyverezhetsz le egy ismeretlen, jóképű férfit. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Kicsit soknak érezheted a karácsonyi rohanást. Hiába van még pár hét, túlaggódhatod a dolgot. Nincs ok pánikra, csak készíts egy jó tervet, és semmivel sem csúszol el. Pároddal fontos döntésre kerülhet sor. Mivel hamar meghozzátok, újfent összeillőségetek mutatkozik meg. Szingliként az online ismerkedés hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Valami fantasztikus ajándékra lelhetsz, ami egészen felvillanyoz téged. A lelkesedésed ezáltal is egyre emelkedik az ünnepi készülődés kapcsán. Pároddal kis vita lehet köztetek, de ezt egy őszinte beszélgetés feloldja, és édes lesz a békülés. Nincs párod? Valaki titkon kiszemelhet magának a héten. Vajon ki? Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Valaki, akiben eddig kellemetlen embert ismerhettél, egy gesztussal vagy mondattal egy perc alatt megváltoztathatja benned a róla alkotott képet. Ennyivel is boldogabb lesz az ünneped. Ha párban vagy, egy kis félreértés vicces helyzetet teremt köztetek. Nincs párod? A véletlen folytán régi jelölteddel sodor össze az élet. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Szerelmi életed lehet most fókuszban, amit az ünnep közelségének is köszönhetsz. A szíved csordultig lehet szerelemmel, amit a pároddal közös órák során nem győzöl rá zúdítani. Érzelmeitek most sokat mélyülnek. Szingliként jelöltednél sikered lesz: egyetlen csinos szettel teljesen le fogod nyűgözni. A randikérés is esélyes. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük