Heti horoszkóp december 3-tól 9-ig: a Szűz sikert arat, a Skorpió megtetszik valakinek

A heti horoszkóp sikereket jósol a hétre, részint a szerelemben is.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az elkövetkezendő hetet sokan sikerélményekkel a zsebükben élhetik meg, úgy a szívügyek, mint az élet más területei, a munka vagy a pénz terén. Most sokaknak kedvezően alakulnak a dolgaik.

Vasárnapig, persze, jönnek fordulatos események is, melyek egy részéből tanulni lehet, más részétől pedig az önbizalom gyarapszik. Összességében pozitív napokra számíthatunk.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

A decemberi hajrá utolérhet a munkahelyen. Ne stresszeld túl, csak próbáld jól rendszerezni és beosztani a teendőid! Pároddal közösen kell megoldanotok egy adódó problémát, és remekül működhettek együtt. Szingliként egy adventi vásár forgatagában láthatsz meg egy helyes pasit. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Egy barátod bemutathat ismerősének, akivel a jövőben jó baráti viszonyod alakulhat ki. Ha valamit régóta halogatsz, a héten azt is elintézheted. Pároddal egy kisebb kirándulás vagy utazás jöhet szóba, ami mindkettőtöket felvillanyoz. Nincs párod? Most képbe jöhet egy titokzatos, vonzó pasi, akiről idővel többet tudsz meg. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Humorod a tetőfokára hág egész héten. Sziporkázásod köréd gyűjti az embereket. Mivel vidám napjaid lesznek, az esetleges bökkenőkkel is jobban boldogulsz. Ha párban vagy, felizzanak közöttetek a szexuális energiák. Szingliként szexi megjelenéseddel elcsavarhatod egy férfi fejét, aki pedig jelenleg nem is akart párt. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Valaki kecsegtető, a karrieredet érintő ajánlatot tehet, melyet azonban feltétlenül gondolj meg. Ne ugorj bele olyanba, ami teljesen váratlanul eléd pottyan, előbb elemezd ki az előnyöket és hátrányokat. Párban kis féltékenység ad jelet a szerelmetek kitartásáról. Ha nincs párod, az online ismerkedés ígéretes lehet. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Valaki meglep, mégpedig kellemesen, egy olyan reakcióval vagy gesztussal, amire nem számítanál. Hetedet egyébiránt egy pénzügyi vonatkozású, kedvező fordulat is vidámmá teszi. Párban és egyedül is érezheted, szerencsés irányt vesznek a szívügyeid, és minden kedvedre valóan alakulhat. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Pénzügyeid kedvező fordulatot vehetnek, de ez csak egy ok az örömre. Lesz még! Most ugyanis munkahelyeden átütő sikert arathatsz, ami hosszútávon lökést ad karrierednek. Párodtól remek hírt kaphatsz, ami hatással lehet közös jövőtökre. Ha nincs párod, egy régi jelölted mutathat feléd érdeklődést. Horoszkópos ékszer »

 

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Ugyanolyan helyzet állhat elő, mint pár éve, de akkor szerzett tapasztalatod most jó szolgálatot tesz. Pároddal sok társasági program adódhat, de a kettesben töltött idő lehet igazán mézédes. Szingli vagy? Egy szórakozóhelyen egyetlen mosolyodba kerül, és leszólít, aki nagyon megtetszett. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Heted a szívügyek körül forog. Párban a kezdeti randikat idéző, hangulatos, romantikus, ünnepváró programok sora és kellemes együtt töltött idő színesíti és mélyíti kapcsolatotokat. Szingliként valakinek megtetszhetsz a héten, aki lehet, hogy máris jeleket kezd küldeni feléd. Eléggé figyelsz, hogy észrevedd? Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Valaki a környezetedből számít segítségedre, de visszaélhet jóindulatoddal. Vigyázz, ne hagyd, hogy palimadárnak nézzenek! Párod egy titkot bízhat rád, amelyet mindenképpen őrizz lakat alatt a szívedben. Ha nincs párod, egy férfi felfedheti előtted a régen tartó, titkos vonzalmát irányodban. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Rokonod vagy jó barátod számára megtalálhatod a legjobb karácsonyi ajándékot. Egyre inkább magával ragad az ünnepi készülődés, noha még csak hó eleje van. Pároddal közösen szinte gyermekien élvezhetitek a díszítést és tervezgetést. Ha nincs párod, ajándékvásárlás közben flörtbe bonyolódhatsz. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Kíváncsiskodni szeretnél egy pletyka kapcsán, de jobb, ha kimaradsz belőle. Ha kimaradsz, jobban jöhetsz ki a helyzetből. Pároddal közös terveitek kerülhetnek szóba, és ezek kapcsán lehet egy kis kompromisszumra szükség. Legyetek nyitottak! Ha nincs párod, olyasvalaki tetszhet meg, méghozzá nagyon, aki nem is az eseted. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Munkahelyeden szinte brillírozol a napokban. Akár két ember feladatát is elbírnád, de szerencsére nem terhelnek meg így. Az ünnepváró heteket egyébként minden szempontból nagyon élvezheted. Párban és egyedül is szerencse kísérheti szerelmi életed, és előrelépést hozhatnak a következő napok. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük