Heti horoszkóp november 26-tól december 2-ig: az Oroszlán szerencsés, a Nyilas jó hírt kap

A hétre jót ígér a horoszkóp, és Cupido sem lesz rest!

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyvalamit bizonyosan nem fogunk csinálni a következő napokban: unatkozni! Most ugyanis eseménydús, ezzel együtt igen pozitív hetet jósol sokak számára a heti horoszkóp.

A szerelemben sem maradunk újdonság nélkül: Cupido a héten nem lesz rest, és a szélrózsa minden irányába lövöldözi nyilait. Sok szinglit eltalálhat, sok párt megerősíthet érzelmeiben.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Munkahelyeden kisebb megpróbáltatás állhat előtted. Noha először lehet némi önbizalom-problémád ezzel kapcsolatban, nem kell aggódnod: gondold végig a teendőket, és máris boldogulhatsz. Pároddal egy kisebb kiruccanás, barátokkal töltött este vihet színt a hétbe. Szingliként az online ismerkedésnek adj egy esélyt! Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

A napokban remek ajánlattal találod szemben magad. Ne feledkezz el arról, hogy bármilyen jó is egy ajánlat, a józan gondolkodás előzze meg a döntésed! Pároddal tetőfokára hágnak egymás iránti érzelmeitek, és a hálószobában is felforrósodhat most a levegő. Nincs párod? Új jelölt kerül a láthatárra a napokban. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Egyik ismerősöd a segítségedért folyamodik a napokban. Hálája még sokáig üldöz, talán kicsit túlságosan is. Ha párban vagy, a játékosság és a humor jellemezheti a heteteket. Ha nem vagy párban, egy barátnős este ígér fordulatot szerelmi életedben: valaki, aki leszólít, elsőre szimpatikus lehet. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Egy nagyszerűnek tűnő ötlet lelkesíthet fel a napokban. A dolog olyannyira fontossá válhat számodra, hogy egy másik fontos dologról elfeledkezel. Vigyázz, nehogy így legyen, jegyezd a tennivalóid! Pároddal egy kisebb kirándulás vagy utazás kerül kilátásba. Nincs párod? Mosolyodba zúghat bele egy jóképű járókelő. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Szerencse kísérhet utadon a napokban, bármibe fogsz is. A sok sikerélmény vidámmá és kiegyensúlyozottá tesz, amit a párod is bizonyosan észrevesz. Ha egyedülálló vagy, egyik régi jelölted bukkanhat fel a láthatáron. Mivel már más szemmel nézhet rád, most jön el a ti időtök, amennyiben úgy akarjátok. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Felébred benned a tudásvágy. Felmerülhet a gondolat, hogy egy tanfolyamra vagy iskolába jelentkezz, esetleg nyelvet tanulj. Remek az időzítés, hogy képezni kezdd magad! Ha párban vagy, kedvesed kissé féltékeny lehet rád a napokban. Igyekezz őt megnyugtatni! Nincs párod? Nőismerősöd féltékeny lehet sikereidre a pasiknál. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Ha egy régi tervedet kényszerültél elhalasztani a múltban, most újra felmerülhet a lehetőség, hogy megvalósítsd. Ez lelkessé tehet. Párod egy ötlete elsőre furcsának tűnhet, de érdemes meghallgatnod, mivel érvel. Nincs párod? Olyasvalaki kezdhet ostromolni, akire nem számítottál volna. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Ha eddig nem sportoltál, mert halogattad, most érdemes elkezdened, mivel most elegendő lehet benned az elszántság. Ha párban vagy, egy félreértés kerekedhet köztetek, ami nagy nevetésbe fullad. Sokáig emlegetitek majd. Szingliként egy téves döntés által találkozhatsz egy helyes pasival. Randira is hívhat. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Jó hírt hallasz, ha Nyilas vagy. A dolog ráadásul közvetlenül érinthet téged magánéleti vagy akár karrierszempontból. Párod nem győz bókolni neked, hiszen vonzerőd, ragyogásod most ellenállhatatlanná tehet számára. Ha szingli vagy, mágnesként vonzhatod a jelentkezőket a héten. Csak győzz válogatni! Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Egy kis vesződség vethet árnyat hetedre, de hamar kárpótol a sors: munkahelyi sikert hozhat a hét második fele. Párod és közted felpezsdül a vonzalom. Most sok-sok szerelmes vallomás záporozhat köztetek. Szingliként szexi kisugárzásodnak most senki sem tud ellenállni. Valaki felkereshet a közösségi oldalon. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Egy régi ismerősödbe botlasz váratlanul. A találkozás igazán örömteli lehet, és újra feleleveníthetitek a régi szép időket. A nosztalgia után érdemes egy találkozót megbeszélnetek. Szerelmi életedben váratlan meglepetés következhet el, ami pozitív irányba viheti a további eseményeket szívügyeidben. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Pénzügyeid jól alakulnak mostanság, így valamivel módod is lehet meglepni magad, amire rég vágytál. Párod jó hírrel állhat eléd. Akármilyen fáradt vagy, mutasd ki, hogy vele örülsz. Ha nincs párod, egy régi szerelmed juthat eszedbe. Tisztázd gondolataid, mit is érzel azóta vele kapcsolatosan. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük