Heti horoszkóp november 5-től 11-ig: a Bika kiszemel valakit, a Halak sorsa fordulatot vesz

A heti horoszkóp szerint mozgalmas hétre számíthatunk.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ezt a hetet sok mindennek nevezhetnénk, de unalmasnak semmiképp sem: úgy tűnik, a heti horoszkóp eseménydús napokat vetít előre legtöbbünknek, különösen a szerelemben.

A következő néhány nap egyeseknek sorsfordító, másoknak a boldogság elhozója lehet: Cupido nem lesz rest, és biztosan sokakat el fog találni egy-egy nyíllal.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Heted sok odafigyelést igénylő feladatot tartogathat, ezért ügyelj arra, hogy a nem munkával töltött órákban alaposan pihend ki magad! Párkapcsolatodban egy régebbi probléma lel megoldásra, és egy harmonikusabb időszak indulhat el. Ha nincs párod, egyik korábbi jelölted mutathat érdeklődést feléd. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Munkahelyeden valaki olyantól számíthatsz segítségre, akitől nem is vártad volna. A kellemes csalódás után a vele való viszonyod is barátibbra válthat. Pároddal kiegyensúlyozott hetetek lehet, a humor és a mély szerelmi vallomások tökéletes elegye várható. Szingliként egy helyes pasi jön a képbe a napokban. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Valakit füllentésen kaphatsz, de, mielőtt elítélnéd, próbáld az ő szemszögéből is vizsgálni a helyzetet. Lehet, hogy jó oka volt a ferdítésre, és még akár segíthetsz is neki megoldani a gondját. Párod egy pozitív reakciója kellemes meglepetésként érhet. Ha nincs párod, olyasvalaki kezd udvarolni, akire nem gondolnál. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Jó lehetőség jöhet szembe a napokban. Megfontoltan állj a dologhoz, hogy jól dönthess ennek kapcsán. Pároddal egy közeljövőben esedékes meghívás vagy társasági esemény kapcsán izgalmas lehet a tervezgetés. Nincs párod? Adj egy esélyt az online ismerkedésnek, sikered lehet! Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Heted főszereplői a humor és a mosoly lehetnek. Most jókedv járja át a napjaid, és mindent könnyebb szívvel élsz meg, mint máskor. Pozitív kisugárzásod mágnesként vonzza köréd az embereket. Párod szinte újra beléd szeret, szingliként pedig első látásra megtetszhetsz valakinek ragyogásod miatt. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Szerencse érhet a napokban, ezt szem előtt tartva lépdelj utadon. Ha valami fontosat intéznél, vagy állásinterjúd lesz, most lehet okod utólag az örömre. Pároddal felfokozódhat az egymás iránti vágyakozásotok, így több időt tölthettek kettesben, elvonulva. Szingliként kiszemelted küldhet jelet feléd. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Egy kisebb-nagyobb munkahelyi konfliktus vethet árnyékot hetedre, de mielőbb tisztázod, annál hamarabb számíthatsz ismét nyugalomra. Pároddal közösen kell megoldanotok egy kérdést, mely kettőtök jövője kapcsán merül fel. Nincs párod? Régi szerelmed bukkanhat fel a láthatáron, fellobbantva a megmaradt parazsat. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Pletyka ütheti fel a fejét baráti körödben vagy munkahelyeden. Jobb, ha kimaradsz belőle, máskülönben kellemetlenül jöhetsz ki a dologból. Párod egy vallomása az egekig emelhet. Kapcsolatotok virágzó most. Nincs párod? Valakivel flörtbe keveredhetsz, de később ez tovább is fejlődhet majd, ha akarjátok. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Tudásszomjad felébredhet a napokban. Ha esetleg eddig halogattál egy tanfolyamot, ideje beiratkozni! Pároddal jó közöttetek a kommunikáció, ezért érdemes lehet most átbeszélnetek egy szőnyeg alá söpört dolgot. Boldogabb folytatás várhat! Nincs párod? Egy ismerősöd ismerősén akadhat meg a szemed. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Egyik kollégád rendre rád tolhatja feladatait. A segítség szép, de ne engedd, hogy túl messzire menjen! Légy erélyesebb! Pároddal fellobban köztetek a láng, fokozódhat a vonzalom. Ez a pezsgő, forró szakasza a kapcsolatotoknak igazán felhőtlennek ígérkezhet. Nincs párod? Egy rokonon keresztül ismerheted meg új jelölted. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Pénzügyeid jól mehetnek a héten, amit részben annak is köszönhetsz, hogy korábban hoztál egy megfontolt döntést. Pároddal kellemes kiruccanás ígérkezhet a hétre, ami szép élményekkel ajándékoz meg titeket. Nincs párod? Valaki titkon csak rólad álmodhat. A kérdés az, vonzalmát felfedezed-e, vagy ügyesen leplezi. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Örömhírt kapsz, ami már önmagában is felvillanyozhat. Az életed azonban lassanként teljes fordulatot vehet. Most jó eséllyel minden klappolni fog. Engedd el, amit kell, hogy új dolgokba foghass! Párod és közted fokozódhat a ragaszkodás, ami mélyülő érzelmeitek bizonyítéka lehet. Szingliként egy ártatlan szemezésből randi kerekedhet. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük