Heti horoszkóp október 29-től november 4-ig: a Skorpió munkahelyi sikerre, a Halak elismerésre számíthat
A heti horoszkóp sikeres hetet vetít előre sokak számára.

lany-parkban
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hét érzelmek széles skáláját vonultatja fel. Az emlékezés pillanatait meghittség járhatja át, mindemellett sok szép élmény ígérkezhet a szerelem terén, és örömre okot adó események a munkában.

A napokban búcsúzik az október, és beköszönt a november, ami sokak számára egy új kezdet kiindulópontja lehet. A horoszkóp részletes előrejelzést ad vasárnapig.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Munkahelyeden egy új helyzetben találod magad hét elején. Büszkeséggel tölthet el, hogy sikeresen veszed a kanyart. A hét második fele érzelemgazdagnak ígérkezik, részint szerelmi vonatkozásban is. Párod egy vallomása egészen elvarázsolhat, egyedülállóként pedig első látásra megtetszhettek egymásnak valakivel. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Mindennapjaid, úgy érezheted, szinte elszaladnak melletted. Érdemes lenne egy kicsit kamatoztatnod a képességed, hogy okosan előre tervezz. Így több mindent tehetsz meg, amit szeretnél. Szerelmi életed párban kiegyensúlyozottság, egyedül pozitív változás jellemezheti. Az irány mindkét esetben jó lehet. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

A hét alkalmat adhat számodra, hogy többet aludj, többet kapcsolódj ki. Pároddal érdemes közös kirándulást, akár rövid utazást szerveznetek, most jót tehet mindkettőtöknek. Nincs párod? Váratlan helyzetben érhet utol egy kérészéletű, de annál izgalmasabb flört valakivel. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Kicsit dekoncentrált lehetsz, így mindenre érdemes fokozottabban figyelned, ami fontos. Úgy a munkában, mint otthon, elkövethetsz apró hibákat, lehetnek ballépéseid. El tudod kerülni, de ha nem, viccesen fogd fel. Párkapcsolatodban a humor és a szerelem verseng, szingliként valakinek a mosolya elsőre megfoghat. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Valaki segítségedért folyamodhat, amit kis szervezéssel meg is tudsz tenni a számára. A hét második fele meghitt pillanatokat hozhat, a majdani hétvége pedig egy pozitív élményt, sok nevetéssel, amit még sokáig emlegethetsz. Szerelmi életedben új fejezet nyílhat, amely felhőtlen boldogsággal kecsegtet. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Nosztalgikus érzések kerítenek hatalmukba a napokban. Gondolataid érdemes másokkal is megosztani, esetleg leírni, ha szívesen ragadsz tollat. Párod, hála tetőfokára hágó vonzerődnek, folyton bókol, csodálattal nézhet rád. Nincs párod? Valakinek megakadhat rajtad a szeme: kérdés, le mer-e szólítani. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Heted harmonikusan alakulhat. Egyszerre lesz vidám és elmélyült, ezt az adott helyzetek határozzák meg. Pároddal kisebb kiruccanás vihet plusz színt a napjaitokba. Ha nincs párod, egy barátnős program alkalmával leszólíthat egy pasi, akinek a stílusa elsőre levehet a lábadról. Légy óvatos, míg kiismered szándékát! Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Nem túlzás azt mondani, hogy brillírozol a munkahelyeden. Bár ez egy rövidebb hét, több ízben is alkalmad nyílhat megcsillantani hozzáértésed, ezzel kivívva főnököd elismerését. Párod egy új ötletet vet fel, ami még sok egyeztetést igényel, de ígéretes lehet. Ha nincs párod, jelölteddel többször is összefuthatsz. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Kellemesen csalódhatsz valakiben, akire mindeddig fenntartásokkal tekintettél. Viszonyotok ezzel fordulatot vehet. Pároddal egy közeljövőben esedékes esemény kapcsán lehet megbeszélnivalótok, és mivel remek köztetek a kommunikáció, gördülékenynek ígérkezik. Ha nincs párod, exed kérhet vagy vágyhat új esélyt nálad. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Öröm ér a hét elején, így máris jól indulnak dolgaid. A hét további része meghittséget ígér, és sok nosztalgiát. A hozzád közel állók társasága most még inkább felemelhet. Párod némi féltékenység jelét mutathatja, érdemes lenne megnyugtatnod. Ha egyedülálló vagy, egyik régi ismerősöd bukkan fel, aki most megtetszhet. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Izgalmas hírt, esetleg pletykát hallhatsz, aminek az igazságtartalma azonban kétséges. Heted fontos része lesz, hogy rendet tégy gondolataidban, így kis plusz énidő jól jöhet. Párod egy-egy megnyilvánulása miatt biztosabbá válhatsz, mellette a helyed. Nincs párod? Most ragadj mobilt, egy társkereső app sikert hozhat. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Magabiztosabbnak érezheted magad, mint máskor, és ezt jól tudod kamatoztatni a magánéletedben. Párod biztosan észreveszi, milyen kiegyensúlyozott vagy, talán többet is bókol most. Ha nincs párod, szokj hozzá a gondolathoz, ez már jó eséllyel nem lesz így soká: valaki szimpátiáját nem titkolva szorgalmasan udvarolni kezdhet. Horoszkópos ékszer »

Ezt is szeretjük