Heti horoszkóp október 15-től 21-ig: a Bak vonzóbb, mint valaha, az Oroszlán sorsa jobbra fordul

A hét sok meglepetést tartogathat a heti horoszkóp szerint.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ősz a hűvösbe forduló napok után meglepő hajtűkanyart véve kora tavaszi, késő nyári meleg napsugarakkal lepett meg minket, így az utóbbi napokban sok-sok pozitív energiát gyűjthettünk magunkba.

Ez a pozitív energia talán mágnesként vonzza magával a következő hét kedvező eseményeit. Most mozgalmas napok elé nézünk, így bizonyosan nem fogunk unatkozni: a heti horoszkóp elárulja a részleteket.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Karriered, ha felfigyelsz egy szembejövő, jó lehetőségre, új irányt vehet a közeljövőben. Dönts alapos megfontolás után, hiszen több lehetőség is adódhat, melyek közül a jóra kell lecsapnod. Szerelmi életedben meglepetésre számíthatsz mind párban, mind egyedül. Sokáig emlegeted még a mostani esetet! Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Ha egy ideje töröd valamin a fejed, amit megvalósítanál, keresve sem találnál erre jobb alkalmat ennél a hétnél. Ha fejben már végiggondoltad, vágj bele! Párodat egy kis titkolózáson kaphatod, de, ha őszintén megbeszélitek, kiderül, ártatlan dologról van szó. Nincs párod? Randira hívhatnak a héten, egy nem várt fordulatként. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Valaki a tanácsodért folyamodik szerelmi kérdésben. A bizalmát megtisztelőnek érezheted, és a te tanácsod által akár jobbra is fordulhat sorsa. Párkapcsolatodban felpezsdül a szexualitás, kedvesed és közted sosem látott intenzitással csapnak fel a lángok. Nincs párod? Szexi kisugárzásod mágnesként vonz hozzád egy jelentkezőt. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Egy közeli ismerősöd vagy rokonod, azt hiheted, akadályozni akar, valójában azonban védeni, segíteni próbálhat. Ne vessz össze vele azonnal, előbb hallgasd meg! Párod egy reakciója egészen meglephet, és talán kicsit még jobban beleszeretsz. Nincs párod? Egy újonnan megismert férfi személyisége végzetesen megfog. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Pénzügyeid kedvező fordulatot vesznek, sőt, sorsod egészében véve is pozitív irányt vesz mind a magánéletben, mind a karrier vagy terveid megvalósítása terén. A kedvező hullám tartósnak bizonyulhat. Szerelmi életedben is rég remélt, kedvező változást hozhat ez a következő pár nap. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Egy kollégád és közted kis konfliktus bontakozhat ki, melyet észszerű érvekkel tudhattok le gyorsan, valamint a megbocsátásra és belátásra való nyitottsággal. Pároddal kicsit kevesebb időtök lehet kettesben, viszont sok kellemes társasági program várhat titeket. Szingliként baráti találkán ismerhetsz meg egy helyes pasit. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Felmerülhet benned a pályamódosítás gondolata. Olyan ötlet, olyan irány merül fel, mely teljes egészében más vonal lenne jelen állásodhoz képest. Érdemes átgondolni a dolgot jó alaposan. Bízz a belső hangodban! Párod bókok tengerével áraszthat el, hiszen ragyogsz, szingliként flört ígérkezik a hétre. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Jobban jössz ki pénzügyileg a héten, mint előzőleg hitted volna. Ennek köszönhetően különösebb spórolás nélkül meglepheted magad valamivel a közeljövőben. Párod jó hírekkel szolgál neked a napokban, egyedülállóként pedig az online ismerkedés segíthet hamarosan egy remek randihoz. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Egy ismerősöd férfiismerőse szemel ki magának, és kétesélyes, hogyan érinti életed. Mivel veled kapcsolatos terveit nem leplezi, és ismerősöd sem titkolja, párkapcsolatodban némi féltékenység várható kedvesed ragaszkodásának jeleként. Szingliként viszont, ha neked is tetszik az illető, ő lehet a rég várt, új párod. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Egy kis pénzügyi zavarba kerülsz, mert kissé kiköltekezhettél mostanság. Ne aggódj, csak egy jó terv kell, egy szigorú költségvetés, amit követve simán kihúzod a hónapot. Párod aligha tud ellenállni vonzó kisugárzásodnak, ha nincs párod, akkor ugyanezért egy igen lovagias hódoló kezd körülötted sertepertélni. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Valami kapcsán erős gyanú foghat el. Hatodik érzéked ne hallgattasd el, de ne is légy meggondolatlan. Inkább öltsd fel Sherlock szerepét, vagy várj türelemmel, míg kibontják magukat a szálak. Pároddal emlékezetes, bonyodalmas helyzetet oldhattok meg közösen. Nincs párod? Szerencsétlennek hitt véletlen sodorhatja az utadba akár a nagy őt. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Bosszúság érhet, mert valami nem sikerül, amit elterveztél. Utólag azonban kiderül, hogy miért is jártál így még jobban. Türelem, várd ki a végét! Párod egy izgalmas ötletet vethet fel, amit közösen valósíthattok meg. Ha nincs párod, egy férfival együtt kell működnöd, vagy akár dolgoznod, és ez hozhat titeket közelebb. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Címlap- és ajánlókép: Getty Images.

Ezt is szeretjük