Heti horoszkóp szeptember 24-től 30-ig: a Kosnak udvarolnak, a Skorpió új tervet szövöget

A heti horoszkóp szerint mozgalmas hét elébe nézünk, különösen a szerelem vonatkozásában.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A napsütéses őszben gyorsan telnek a napok, ám nem eseménytelenül: a hét ismét izgalmasnak ígérkezik. Most sokak életében új fejezet indul szerelmi vagy magánéleti szempontból. Hála a kedvező megérzéseknek, jó irányban haladhatnak a dolgok.

A heti horoszkóp részletes előrejelzést ad, ki mire számíthat a következő napokban: lesznek, akiknek az életében új hódoló bukkan fel, aki akár egy közelgő szerelem beharangozója is lehet.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

A heted nem lesz átlagos, ugyanis felbukkanhat a környezetedben valaki, aki teljes gőzzel udvarolni kezd. Szingliként, ha szimpatizálsz vele, ebből még akármi lehet! A kémia kiugróan működhet köztetek. Ha azonban párban vagy, lehet ebből egy kis féltékenység. Ne aggódj, ha őszintén átbeszélitek, minden rendben lesz. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Munkahelyeden minden flottul mehet, amit most annak köszönhetsz, hogy a szokásosnál energikusabb, lendületesebb vagy. Pároddal egy közös döntéshez érkeztek, aminek átbeszélése gördülékenyen mehet. Ha nincs párod, az illető, akit a sors neked tartogat, a napokban környezetedben mozoghat: jól figyelj, hátha kiszúrod őt! Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Jó lehetőséget kaphatsz a napokban karriered vonatkozásában, mely most talán épp kapóra jöhetett. Mindenképpen megfontoltan dönts! Pároddal remekül mehet most a kommunikáció, ami lehetővé teszi, hogy megbeszéljetek függőben hagyott kérdéseket. Szingli vagy? Munkahelyeden ütheti fel a fejét flört valakivel, aki régebb óta tetszik. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Pénzügyeid remekül alakulhatnak a héten, hála annak, hogy mostanában sokkal hatékonyabb ötleteid vannak a spórolásra, és tudsz magadnak parancsolni csábító akciók láttán is. Szerelmi életedben új fejezet indulhat el: régen meglévő vágyaidnak megfelelően folytatódhat életednek ez a szeglete, ami boldoggá tehet. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Jó hírekkel kecsegtet a hét! Egy már-már feladott dolog kapcsán kiderül, hogy nem vártál hiába, és mégis összejöhet a dolog. Párod meglepő ötlettel rukkol elő, mely azonban nem feltétlenül nyeri el elsőre tetszésed. Lehet, hogy neked jobb javaslatod van? Gyúrjatok egy C-tervet belőlük! Szingliként az online ismerkedés kecsegtet sikerrel. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Régi ismerősödbe botolhatsz, és a találkozás olyan lesz, mintha éppen csak tegnap futottatok volna össze utoljára. Lehetőségetek nyílhat megújítani viszonyotokat. Párban a kicsit zsúfoltabb hét miatt lehet, hogy kevesebb időtök lesz kettesben. Azok az órák mindenért kárpótolnak! Szingli vagy? Új jelölt tetszhet meg, de egyelőre keveset tudsz róla. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Mérlegként tele vagy energiával, amit most érdemes valahol levezetned. Sportolj, vagy időzítsd a nagytakarítást ezekre a napokra! Pároddal a közös jövőt érintő kérdések kerülnek terítékre, és kiderülhet, még nagyobb a szinkron elképzeléseitekben, mint hittétek. Nincs párod? Randira hívhatnak a napokban: egyetlen mosolyodba kerül! Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Új terv születik meg a fejedben, és annak megvalósítására is számos gondolatod ébredhet. Lelkesedésed nem ismer határokat, de ne feledkezz meg róla, hogy közben a munkában is helyt kell állnod. Párkapcsolatodban a humor játszik most főszerepet. Szingliként egy jóképű jelentkezőt a poénjaiddal nyerhetsz meg magadnak. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

A héten sok tekintetben siker vár, és egyre több összebogozódott szál bonthatja ki magát. Ezzel párhuzamosan kezdesz nyugodtabbá válni, és kezded tisztábban látni dolgaid. Kiegyensúlyozottságodat a párod is észreveszi, és még nagyobb rajongással tekint rád. Szingli vagy? A belőled áradó harmónia férfimágnesként működik. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Egy anyagi kérdésben hozott korábbi döntésed most éreztetheti hatását, és levonhatod a következtetést, miért gondolkodtál jól vagy rosszul. Bölcsebb lehetsz, mire eljön a vasárnap. Párkapcsolatodban fellobban a láng, és a szexuális energiák felpezsdülhetnek. Nincs párod? Vonzerőd tetőfokára hág, most valaki horogra akadhat. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Valaki szívességet kér tőled, melynek teljesítését bokros teendőid nem könnyítik meg. Kis logikázással mégis sikerülni fog. Ha párban vagy, egy program alkalmával egymás baráti körével, rokonságával kerülhettek közelebbi kapcsolatba. Ha nincs párod, valaki a környezetedben titkon rólad ábrándozhat. Kérdés, hogy mikor fedi fel vonzalmát. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Valaki tanácsodért folyamodik egy szerelmi kérdésben. Azonnal lehet ötleted a megoldásra, de ne felejtsd el, hogy objektíven kell végiggondolnod a dolgot! Ha párban vagy, egy új, közös élmény várhat rátok, amit még egyikőtök sem próbált eddig. Szingli vagy? Ismeretlen terepen jöhet szembe a szerelem, jó eséllyel első látásra. Horoszkópos ékszer »

Ezt is szeretjük