Heti horoszkóp szeptember 3-tól 9-ig: a Kos életében újdonság, a Bikáéban fordulat várható

Eseménydúsan indul a szeptember.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Noha a szeptember már őszi hónap, a szívünkben még egyértelműen nyár van - a feelinget, persze, a ragyogó napsütés is segít fenntartani. A hónap első teljes hete eseménydúsnak ígérkezik.

Újdonságot, fordulatot tartogat sokak számára, és bizony, a szerelem terén is várhatók lényeges változások, jó hírek. A heti horoszkóp átfogó előrejelzést ad.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Heted leglényegesebb eleme egy olyan munkahelyi újdonság lesz, amihez elsőre nagyobb erőfeszítésbe kerülhet alkalmazkodni. Nagyon hamar megszokod azonban a dolgot, és elkezded élvezettel csinálni. Párod egy mondata egészen meglephet, pozitív értelemben. Szingliként váratlan irányból kapsz temérdek bókot. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Érzelmi életedben fordulat várható. A párkapcsolatod egy olyan irányt vesz, ami a tartós boldogság felé vezető utat jelenti. Javul a kommunikációtok. Egyedülállóként a fordulat igen jóképűnek ígérkezik: valaki betoppan az életedbe, akire időtlen idők óta várhattál. Talán azt is hitted, hogy nem létezik. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Pénzügyi téren valamit újragondolsz a héten, ami a jövőben sok kiadástól megkímél majd. Párod munkahelyi kérdésben kéri a tanácsod, melyre nem lesz könnyű objektív választ adni, de törekedj mégis erre. Egyedülállóként az online ismerkedés tartogat számodra egy új lehetőséget. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Valaki szívességet kér tőled, ami kissé felboríthatja a hétről előzetesen alkotott elképzelésedet. Mivel azonban energikus vagy, és jól kezeled a helyzetet, aggodalomra semmi ok. Párod egy utazást vagy közös programot vet fel, ami neked is tetszeni fog. Nincs párod? Barátnőd bemutat jóképű ismerősének. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Karriertippet kapsz, ami erősen elgondolkodtat a napokban. Mindenképp légy megfontolt, akármi is legyen az, így a végén jól dönthetsz. Párod kissé féltékeny lesz egyik közös férfi ismerősötökre, de ezt fogd fel szerelme bizonyítékaként. Nincs párod? Valaki titkon rajongásig odavan érted: vajon ki ő? Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Régi elszalasztott lehetőség bukkan fel ismét az életedben, amit mint egy jelet foghatsz fel. Lehet az, de mindenképpen légy észnél, és csak racionális érvek szerint dönts! Pároddal kevesebb időtök lesz kettesben, de ezek az órák mégis fergetegesnek ígérkeznek. Szingliként új jelöltet szúrsz ki magadnak. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Valaki egy korábbi tanácsod köszöni meg, ezzel is bizonyítva számodra, milyen jó is, ha szükség esetén igaz barátként vagyunk jelen a másik számára. Kedvesed kicsit elfoglaltabb lesz, de a magányos órákat töltsd értékesen: kényeztesd magad, pihenj, barátnőzz! Szingliként is ezek a tevékenységek sodornak magukkal. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Nemrégiben nem jött össze valami, és végre a héten fény derül rá, neked miért lesz az jó, hogy így alakultak a dolgok. Máris másképp értékelheted a kialakult helyzetet. Párod és közted felerősödnek a szexuális energiák. Ha nincs párod, szexi kisugárzásodnak alig-alig tud ellenállni az ellenkező nem. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Meglepődsz a napokban, méghozzá kellemes csalódás ér. Ez pozitív töltetet ad a napjaidnak, és kicsit ragyogóbbnak látod a világot. Sok új terved születik most. Pároddal apró vita csiszolgatja kommunikációtokat. Szingliként jelet kapsz egy szívdöglesztő idegentől, aki felkelti érdeklődésed. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Olthatatlan kíváncsiság él benned valami kapcsán, ami csak idővel derül ki. Próbáld elterelni gondolataid, ne kérdezősködj, mert kellemetlenül jöhetsz ki! Párod egészen elvarázsolja lényed, most még többször hangot ad érzéseinek, és te is ezt teszed felé. Nincs párod? Végre összeszeded a bátorságod, hogy jelöltedre mosolyogj. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Spirituális érdeklődésed vagy művészi éned ébred fel szunnyadó álmából, és visz magával. A következő napokban ezek dominálnak életedben. Párod családjával vagy barátaitokkal lesz közös programotok, ami remekül sikerül, és még inkább erősíti a viszonyokat. Szingliként randimeghívás várható. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Munkahelyi teendőid figyelmed nagy részét lekötik, de vigyázz, hogy az életed egyéb részeiről se feledkezz meg! Pároddal kisebb konfliktusod lesz, ha elfeledkezel róla, hogy mennyire hiányol. Ha nem teszed, akkor viszont romantikahegyek várnak. Nincs párod? Cupido imád elfoglalt időszakokban nyilazni, most meglátod! Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük