Heti horoszkóp augusztus 27-től szeptember 2-ig: az Oroszlán a munkában, a Halak a szerelemben sikeres

Mozgalmas napok elébe nézünk.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte el sem hisszük, hogy máris itt vannak augusztus utolsó napjai, de nincs ok szomorkodni, hiszen még marad a jó idő, és a kora szeptemberi napok visszakacsintó napsütésénél aligha lehetne szebb levezetése az évszaknak.

Nem mondhatjuk, hogy a búcsúzó augusztus és a beköszöntő szeptember eseménytelenségben hagy minket: tartalmas napok ígérkeznek.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Kíváncsisággal tölthet el, hogy jön az ősz, és valahogy a nyárzáró napok ezáltal nem is viselnek meg. Pároddal kiegyensúlyozott a kapcsolatotok. Nem várható komolyabb összezördülés. Nincs párod? Most szemernyit sem érzed rossznak a szingliséget, és ez az önbizalom mágnessé változtat a férfiszemek előtt. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

A nyár végi napok kifejezetten kedvedre valók. Mind a munkában, mind a magánéletben kézben tartod a dolgokat még akkor is, ha van egy-egy kellemetlenebb helyzet. Pároddal egy kora őszi kiruccanást kezdtek fontolgatni, ami méltó lezárása lenne az évszaknak. Szingliként hamarosan kiderül, jelölteddel hányadán álltok. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Pénzügyeid kedvezőbbé válnak, mint az utóbbi időben, és ennek hála, nyugodtabbá is válsz. Párodtól kapsz egy kéretlen tanácsot, de érdemes megfontolnod a dolgot. Ha nincs párod, munkahelyedre toppanhat be a szerelem. Egy átlagos munkanapon, mit sem sejtve érhet a szerelem első látásra. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Van egy ismerősöd, akinek szüksége lesz a segítségedre a következő napokban. Bár ez megbolygatja kicsit az életed, kis szervezéssel mindenre jut idő. Ha nincs párod, egyetlen apró pillantásnak köszönhetsz egy elinduló, izgalmas flörtöt, ami tovább is fejlődhet. Pároddal felfokozódnak a szexuális energiák. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Munkahelyeden szó szerint brillírozol, amit, persze, a főnököd sem tud nem észrevenni. Kollégáid előtt mindenesetre maradj szerény. Párodnak szüksége van a jelenlétedre egy fontos ügyben. Most megmutatkozhat, milyen remek társ vagy. Ha nincs párod, az online ismerkedés most ígéretes lehet. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Alaptermészeteddel ellentétben inkább élvezed most a rendezetlenséget, lazaságot, mint a rendszert és az átláthatóságot. Talán a nyár végi napokon szeretnél még kicsit igazán felszabadult lenni. Ezzel nincs is gond, szerelmi életed pedig pozitív töltéssel is megajándékoz: régi álmod teljesülhet a napokban. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Egy korábbi döntésed most fogja éreztetni hatását. Alaposságod, meggondoltságod meghozza gyümölcsét. Pároddal egy pici vita vet árnyékot a hétre, de nézd a jó oldalát: fejlődik a kommunikációtok, és még jobban megismeritek egymást. Ha nincs párod, exed vagy régi jelölted a heted főszereplője: a régi érzelmek jöhetnek elő. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Egy kisebb félreértés áldozata leszel, de szerencsére ebből galiba nem, csak jókora nevetés adódik majd később. Pároddal romantikus hetetek lesz. A nyár végi hangulat kirándulni, kimozdulni csábít. Nincs párod? Egy szórakozóhelyen titokzatos idegennel bonyolódsz beszélgetésbe. A közös hullámhossz azonnal megmutatkozik. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

A héten energikusabb aligha lehetnél. Most érdemes elkezdened sportolni, vagy végre beütemezni azt a nagyobb takarítást, amit erő hiányában elnapoltál. Párod meglepetést okoz neked a napokban egy váratlan megnyilvánulásával. Nincs párod? Olyan pasi kezdi csapni a szelet, akiről sosem hitted volna. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Egy közeli ismerősöd lelki segítségedre szorul. Sokat jelent neki jelenléted, és bizonyosan viszonozza majd jóságod alkalomadtán. Párod egy izgalmas ötlettel rukkol elő, ami azonnal elkapja érdeklődésed. Nincs párod? Olyan jó ismerkedős dumával még nem szólítottak le, mint amilyennel most fognak. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Nagyon jól koncentrálsz, ügyesebb és pontosabb leszel a napokban, így most a munkaórák gyorsan elröppennek. A napokban a szerelmi életed is jól alakul. Pároddal érzékiek, bújósak lesztek, ami fokozza köztetek a kötődést. Egyedülállóként szexi kisugárzásod új hódolóval ajándékoz meg, aki neked is szimpatikus lesz. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Munkahelyeden lassabb haladás várható, de nem is csoda, mert napjaidat a szerelem tölti most ki. Párban a közös jövő kapcsán lehet mélyebb beszélgetésetek, és ez alkalmat ad számos olyan vallomásra, mely mélyíti kapcsolatotokat. Szingli vagy? Végre felfedi magát titkos imádód, és szívügyeid szerencsés útra térnek. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Címlapkép: Getty Images.

Ezt is szeretjük