Heti horoszkóp augusztus 20-tól 26-ig: a Halakba beleszeretnek, a Kos szerencsés

Varázslatos napok jönnek.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Augusztus végén ennél szebb napsütésre aligha vágyhatnánk, ráadásul az események is pozitív vonalon haladnak előre a napokban. Most sokak mellé szegődik szerencse, de a szerelemben is várhatók pozitív események.

A heti horoszkóp részletes előrejelzést ad egészen vasárnapig: vajon te mire számíthatsz a következő napokban? Kiderül, te leszel-e most Fortuna kegyeltje.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

A napokban valahogy minden klappol, minden összejön - ez annak köszönhető, hogy a szerencse veled van. Élj ezzel, és fontos ügyeid intézését időzítsd mostanra! Pároddal egy kiruccanás merül fel, ami bizonyítja, hogy nincs még vége a nyárnak. Szingliként jelölteddel közelebb kerülhettek, szerencsecsillagod rátok ragyog. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Szerelmi életed kerül középpontba. Párban sokkal többet beszélgettek, mint máskor, ami önmagában is mélyíti viszonyotokat, ráadásul hosszú távú terveitek is szóba kerülnek, ami biztató képet fest. Nincs párod? Nem lesz ez így sokáig: a hét fordulatot tartogat, ami végre elhozza a rég várt változást számodra. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Jó érzéked lesz a pénzügyekhez a napokban. Kiadásaidat is érdemes átgondolnod, de valaminek a jutányos áron történő beszerzése is örömmel tölthet el. Párod egy reakciója kellemes meglepetés lesz számodra. Ha nincs párod, olyan férfitól számíthatsz közeledésre, akire álmodban sem gondolnál: örömteli lesz a fordulat. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Van egy sejtésed valamivel kapcsolatban, de még nincs meg benned a bizonyosság. Ha kivársz, többre mész, mint nyomozgatással, ami tévútra vihet. Párkapcsolatod harmonikus, most még a szokásosnál is többet nevethettek. Nincs párod? Valaki titkon rajong érted, és már nem is késlekedik sokáig, hogy színt valljon. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Mozgalmasan alakul a hét, főleg az eleje. Kellemes időtöltés ígérkezik, ami egészen feltölt téged. Energikusságod másoknak is feltűnik. A napokban sok bókot bezsebelsz. Ha nincs párod, egy jóképű pasiba szinte első látásra belezúgsz. Kis nyomozás, és kiderül, ki is ő. Párban egy régi feszültség feloldódik, és szebb folytatás indul. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Környezetedben valaki roppant kíváncsiskodó a magánéleted kapcsán, de ne hagyd, hogy átlépjen egy határt. Udvariasan elháríthatod a faggatózást, amennyiben többet akar tudni, mint amit te elmesélnél. Pároddal többet lesz módotok kettesben lenni, ami erősít titeket. Szingliként izgalmas flört veszi kezdetét. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Jó hírt kapsz, ami bearanyozza a heted. Jókedved másokra is átragad, mosolyodért pedig egyenesen odalesznek a férfiak. Párod különösen, aki szinte újra beléd szeret, látva, hogy ragyogsz. Nincs párod? Vidámságod mágnesként hat a férfiakra. A héten akadhat egy ígéretes jelentkező. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Egy közeli ismerősöd, rokonod szerelmi tanácsért folyamodik hozzád. Bár nem lehet könnyű beiktatni sűrű időbeosztásodba, a lelkizésért nagyon hálás lesz, és később viszonozza a támogatásod, ha szükséges. Szerelmi életed hét közepén kellemes meglepetést tartogat szingliként és párban is. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Tele vagy ötletekkel. Kreativitásod felpezsdülését kár lenne veszendőbe hagyni. Engedd szabadjára képzeleted, és alkoss! Párod egy szívességet kér tőled, amit kis szervezéssel tudsz megtenni. Nincs párod? Valakivel munkád kapcsán ismerkedsz meg. A munkakapcsolat hamar átcsaphat nő-férfi szimpátiába. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Munkahelyeden lesz egy kis megoldandó probléma, de villámgyorsan reagálsz, így hamar túl is lesztek rajta. Készenléted lenyűgözi a főnököd. Ha nincs párod, egyik régi jelölted kezd ismét foglalkoztatni, de gondold át, nem csak a nosztalgia csap-e be. Párban egyikőtök exe miatt lehet kis vita, de könnyedén túllendültök rajta. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Szétszórtabb leszel a szokásosnál, ami sajnos annak is köszönhető, hogy a sok munka mellett manapság alig pihentél. Ideje ezen változtatni. Eszelj ki valamit, egy jó kis utazást, szervezz élménydús programokat, és aludj többet! Szerelmed jó partner lesz a kikapcsolódásban, szingliként pedig a lazítás még vonzóbbá tesz. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Honnan tudhatod, hogy jól döntesz-e, vagy jó irányban haladsz-e? Megérzéseidre hallgass! Amit jó szívvel, nyugalommal teszel, jóra vihet. Amit idegeskedve, ellenérzéssel, az fontold meg. Szingliként férfibarátod gyengéd érzelmeket kezd táplálni irántad. Párban felpezsdül köztetek a szexualitás. Horoszkópos ékszer »

Ezt is szeretjük