Heti horoszkóp augusztus 13-tól 19-ig: az Oroszlán álma valóra válik, a Halak kiegyensúlyozott
Most is tartalmas hétnek nézünk elébe.

csaj
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meglepetésekkel teli, intenzív hét következhet a csillagok állása szerint. Sokakra rámosolyoghat Fortuna szerencséje, a lehetőségeket pedig érdemes is megragadni és kihasználni. Hiszen csak egyszer él az ember.

A munka és a szerelem területén is érdekes fordulatok történhetnek, csak olykor jobban ki kell nyitni a szemünket.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Ezen a héten több időt tölthetsz egyedül, de ne csüggedj, helyette olvass, fess, alkoss, menj el valahova túrázni! Az egyedüllét csak megerősít, feltölt téged. A pároddal lehetnek kisebb nézeteltérések, de hatékonyan megoldjátok a konfliktust. Ha nincs párod, akkor most jó eséllyel az interneten talál rád a szerelem, egy társkereső oldalon. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Egy olyan lehetőség jön veled szembe, amit, ha most ügyesen kihasználsz, akkor nagyot nőhetsz a főnököd szemében. Kedveseddel lehetőséged lesz egy különleges programra, ami már rátok is fér, úgyhogy élvezd csak ki minden percét! Szingliként az egyik munkatársad mutat be egy barátjának, akivel most fellobbanhat a láng. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Sok energia gyűlik fel benned, ezt érdemes jól hasznosítanod. Menj el sportolni, találkozz a barátnőiddel, vagy próbálj ki egy teljesen új hobbit! A párod kicsit stresszesebb időszakot élhet meg, ezért fontos, hogy mellette állj, és beszélgess vele még többet. Szingli vagy? Most eltalál Cupido nyila, az egyik rokonod mutathat be egy helyes fiatalembernek. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

A munkahelyeden most kicsit jobban érzed a nyomást, de ne aggódj, a sok túlóra és erőfeszítés meghozza később a gyümölcsét. Szerelmeddel most élhetitek meg a legharmonikusabb időszakot a kapcsolatotokban, kellemes, összebújós nyári estéknek néztek elébe. Egyedülállóként egy régi plátói szerelmed küldhet jeleket feléd, ami benned is újra vonzalmat ébreszt. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Régóta dédelgetett álmodat végre sikerül teljesítened. Ez magabiztossá tesz, és sokkal erősebbé válik a kisugárzásod. Bizony, az ellenkező neműek is jobban észrevehetnek, már akkor is, ha csak az utcára kiteszed a lábad. Pároddal most még szenvedélyesebbre fordul a kapcsolatotok, főleg a hálószobában. Szingliként új hódoló toppan be az életedbe. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Igazi maximalistaként is itt az ideje, hogy végre pihenj egy kicsit: menj el valahova kirándulni, az is jó, ha egyedül mész, mert ettől csak még jobban megerősödik a személyiséged. Párod munkahelyi gondja miatt tépelődhet, de hamar meg tudod őt nyugtatni. Egyedül vagy? Most egy rég nem látott, jóképű ismerősödbe botolhatsz, aki leplezetlenül flörtöl veled. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Talán úgy érzed, hogy zökkenőmentesen mennek a dolgaid munkafronton, de ne vedd túl lazán a feladatokat, legyél mindig alapos, így megakadályozhatsz egy hibát. Kedveseddel több időtök lesz beszélgetni, ezeket a pillanatokat érdemes kihasználni. Egyedülállóként egy volt szerelmed tűnik fel ismét. Vajon érdemes lenne újra megpróbálnotok? Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Sikerül egy régóta nyomasztó kérdés kapcsán dűlőre jutnod. Bár nem volt egyszerű a döntés, légy büszke magadra, hogy végre sikerült lépned, és nem futamodtál meg. Szerelmeddel egy komolyabb szintre juttok a kapcsolatotokban. Ha nincs senkid, akkor most érdemes elmenned egy beülős helyre, jó esélyed lehet a sikeres hódításra - egyetlen mosolyba kerül csupán. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Nyilasként ez a hét maga lehet a mámor. Most minden klappol. A munkahelyeden zökkenőmentesen alakulhatnak a dolgok, a héten ráadásul a kisugárzásod is szexi. Párod szó szerint bálványozhat. Lehetőségetek lesz valami újat kipróbálni, talán megtaláljátok az új, közös hobbitokat? Szingliként a közösségi oldalon ragadja meg a figyelmed egy vonzó férfi. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Olyan őrültnek hangzó ötlet jut az eszedbe, amitől hirtelen megijedsz, de hidd el, nem kell félni, helyette légy nyitott, és sodródj kicsit, persze, csak ésszel tedd mindezt! Kedveseddel lehetnek viták, de hamar kompromisszumot köttök. Egyedülálló vagy? A barátnőd most bemutathat egyik régi ismerősének, akivel hamar egy hullámhosszon lesztek. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Kapsz egy komoly lehetőséget a munkahelyeden, mielőtt döntenél, érdemes megcsinálnod a személyes pro és kontra listád. Érdekes dologra döbbensz rá. Szerelmeddel most kicsit kevesebb időtök jut egymásra, de a külön töltött idő még inkább megerősítheti érzelmeiteket. Egyedülállóként egy munkatársad táplál irántad gyengéd érzelmeket. Kérdés, mikor vall színt. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Egy kiegyensúlyozott hétnek nézel elébe, így sokkal pozitívabban látsz mindent. Most érdemes minden döntésedet tudatosan meghoznod, figyelj, nehogy túlköltekezz! A pároddal végre többet tudsz romantikázni. Lehet, hogy egy különleges vacsorát kellene készítened neki, hidd el, értékelni fogja! Szingliként egy jó barátod küld feléd jeleket. Horoszkópos ékszer »

Együtt a bánat és a feldolgozás útján a februári Femina Klubban!

Szily Nóra vendége ezúttal Singer Magdolna gyásztanácsadó lesz, akivel azokra a nehéz kérdésekre keresik a válaszokat, melyek a gyászolót és a távozót egyaránt segítik abban, hogy békére leljenek. Hogyan birkózhat meg az itt maradó a hiányérzettel, a bűntudattal és a fájdalommal? Fel lehet-e készülni szeretteink halálára? Meddig tart a gyász? Többek között ezekre is választ kapunk majd.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, kattints ide a vásárlásért!

Időpont: 2022. február 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük