Heti horoszkóp augusztus 6-tól 12-ig: a Halak nyer, a Kos új kihívás elé néz

Izgalmasan alakul a hét.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha valamit ki lehet jelenteni, az az, hogy rekkenő hőségben telik az augusztus eleje, ami annak ékes bizonyítékául szolgál, hogy messze nincs még itt a nyár vége.

Az augusztus sikerekkel folytatódik, melyek az élet különböző területein ígérkeznek. A heti horoszkóp erről is beszámol, valamint a szerelemben várható eseményekről is.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Munkahelyeden olyan feladattal bíznak meg, ami relatíve idegen a számodra. Ez először aggaszthat, de hamar kiderül, hogy menni fog a dolog. Pároddal egy utazást vagy kirándulást latolgattok, ami jó beszélgetéseket ígér. Nincs párod? Egy barátnős kiruccanás kerül szóba, ahol majd flört várhat.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Néha kockáztatni kell, és ez a hét megtanít arra, hogy milyen esetekre igaz ez. Hatodik érzéked szinte ordít a napokban, és, ha hallgatsz rá, nyertesen jöhetsz ki az adott helyzetekből. Párban felforrósodik köztetek a levegő, ami nemcsak a nyári hőség eredménye! Ha nincs párod, egy férfival vonzódni kezdetek egymáshoz.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Pénzügyeid jelenleg stabilak, vagy most stabilizálódnak, ami sok önbizalmat és nyugalmat ad neked. Örömteli, hogy most arra is juthat, amire máskor nem. Párban egy szívesség megtétele bizonyítja, mindig számíthattok egymásra. Nincs párod? Egy jóképű idegen kér útbaigazítást. Ha nem spórolsz mosolyoddal, randira hívhat.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Jó hírek aranyozzák be a heted, ami a remek idővel és a nyári hangulattal a következő napok mindegyikére jó kedvet ígér neked. Párod is észreveszi ragyogásod, és szinte újra beléd szeret, látván, milyen felszabadult vagy. Ha egyedülálló vagy, egy régi jelölted most hódolódként léphet újra az életedbe.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Egy új, klassz hobbival gazdagodik az életed, ami fellelkesít téged. Érdeklődésed szinte határtalan. Pároddal közösen kalandba keveredtek, amit talán még évek múltán is mesélni fogtok. A kaland egy számotokra ismeretlen helyen vagy helyzetben bontakozik ki. Szingliként egy kis bonyodalom új ismeretséget hoz neked.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Pénzügyeidben érdemes a héten rendet raknod. Most jó spórolási ötleted támad, és jó érzékkel felfedezed, hol folyik ki a pénz a kezeid közül. Pároddal turbékoló galambokként telnek a napjaitok, irigykedve figyel titeket a környezetetek. Ha nincs párod, valakivel hamarosan randid lesz, ha végre lépni mer az illető.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Egy közeli ismerősöd szerelmi tanácsért folyamodik hozzád. Mivel ebben jó vagy, vizsgáljátok meg a kérdéskört alaposan, pro és kontra. Szingliként egy rokonod ismerőse tetszik meg, akiről e rokonod sok érdekes infót tudhat. Párban egymás barátaival, családjával kerültök közelebbi viszonyba.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Bár bosszúság érhet hét elején, már másnap kiderül, végtére is így jársz jobban. A sors jó irányba terelget. Ne idegeskedj, kicsit sodródj: nem oldhatsz meg mindent a szokásos, szenvedélyes lendülettel. Párod bókok tengerével áraszt el, szingliként pedig rád szegeződnek a szemek: hogy miért? Szexi kisugárzásod fokozhatatlan.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Valaki olyasmiben segít neked, ami számodra nagyon sokat jelent. Hálád, köszöneted ne feledd kifejezni. Párod egy munkával kapcsolatos kérdésben kéri tanácsod. Gondold át objektíven, mit mondasz. Ha nincs párod, munkahelyeden új kolléga, új üzleti partner jelenik meg, aki elsőre elvarázsol.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Egészségedre soha ne felejts el figyelni. Mostanság hajlamos lehetsz hanyagolni a pihenést, és nem figyelni rá, hogy jól egyél. Ezen a héten van akaraterőd ezen változtatni. Párod és közted kis féltékenység üti fel a fejét, de hamar megoldódik a probléma. Nincs párod? Valaki titokban rajong érted, és a napokban fel is fedheti magát.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Művész éned szót követel magának a napokban, és alkothatsz valami csodálatos dolgot. Akár képzőművészeti, akár zenei, akár egy soha nem próbált területről van szó, az önkifejezés jól fog esni a lelkednek. Szerelmi életedben kellemes meglepetés ígérkezik a következő napokban.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

A héten egy kisebb-nagyobb pénznyeremény ígérkezhet, de más értéket, egy barátot is nyerhetsz segítőkészségeddel. A hét mindenképp nyerést ígér. Kapcsolatod harmonikusabb aligha lehetne, és ezt még egy harmadik fél próbálkozása sem tudja megzavarni. Nincs párod? Olyan pasi tetszik meg, aki foglalt, de már közeleg a nagy szerelem.

Ezt is szeretjük