Heti horoszkóp július 30-tól augusztus 5-ig: a Bakba beleszeretnek, a Nyilas új fejezetet kezdhet
A hét telis-tele lesz pozitív eseményekkel.

lepcson
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csak kapkodjuk a fejünket, hogy máris vége a júliusnak, de nincs ok szomorkodni: az augusztus még előttünk áll, nincs vége a nyárnak. A július meglepetésekkel, pozitív szerelmi eseményekkel, újdonságokkal záródik, és ugyanezekkel köszönt be az augusztus is. Szinte mintha csak váltófutásban versenyezne önmagával az idő.

A heti horoszkóp előrejelzést ad arról, hogy mi várható a munka, a pénz és az érzelmek terén. Vajon az érkező augusztus számodra is kedvezően indul? Máris kiderül.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Kosként egy kis megpróbáltatással indul a heted a munkában. Remekül helytállsz, büszkeséged pedig sok energiát, lendületet ad a hét további napjaira. Ha nincs párod, egy régi jelentkező bukkan fel ismét, akire már te is más szemmel nézhetsz. Párban szinte forr köztetek a levegő. Szerelmetek új szintre léphet most. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Kiegyensúlyozott és jókedvű leszel a héten, ami annak köszönhető, hogy a körülötted lévő esetleges gubancok, megoldásra váró dolgok szépen rendeződni látszanak. Párkapcsolatodban is harmónia uralkodik, aminek részint a rajtad eluralkodó nyugalom is az oka. Ha nincs párod, valaki olyannyira megtetszik, hogy szinte belezúgsz. Horoszkópos ékszer » 

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

A napokban valahogy tisztábban látsz mindent, és ez segít neked a mindennapi döntések helyes meghozatalában. Pároddal jól megy köztetek a problémamegoldás, a konfliktuskezelés, ami irigylésre méltó dolog. Ha nincs párod, egyik exed bukkan fel, aki talán folytatást remél. Közben téged valaki más foglalkoztathat a napokban. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

A következő napok zsúfoltak, de izgalmasak lesznek. Az élet sodrása egyfelől tetszhet, másfelől fáraszthat. Igyekezz elég időt szánni a pihenésre. Ha mást nem, legalább aludj éjjelente eleget. Párod bókok ezrével halmoz el, köszönhetően ragyogó kisugárzásodnak. Nincs párod? Valaki érdekelni kezd a héten: régi ismerősöd ismerőse. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Valakitől kéretlen tanácsot kapsz, de ne feledd, hogy szeretteid jót akarnak neked. Pároddal most sokkal jobban megy a kommunikáció, mint máskor, ráadásul a humor is beköltözik hozzátok a hétre, még erősebben lesz jelen, mint egyébként. Nincs párod? Ne nagyon szokd meg: közeleg Cupido, és rövidesen célba is vesz. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Ha valaki, hát te igényled a rendet és rendszert. Sajnos ezen a héten ebből nem jut ki sok. A kaotikus állapotok közt azonban fókuszálj csak a lényeges dolgokra, illetve bízz benne, hogy megtalálod a fonalat a sok tennivaló közt. Menni fog! Szerelmi életedben egy meglepő és örömteli fordulat ígér kedvező folytatást. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Jó hírt kapsz, ami egészen felvillanyoz téged. A dolog egy számodra igen fontos kérdéssel lehet kapcsolatos. Párod és közted ébred némi féltékenység, de ez is csak a ragaszkodásotok és szerelmetek bizonyítéka. Ha nincs párod, jelöltedről elsőre nem jól hangzó infót tudsz meg, de, ha mélyebbre ásol, kiderül, nincs ok aggodalomra. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Nincs értelme titkolni, égsz a vásárlási vágytól. Bármerre nézel, kecsegtető ajánlatok kísértenek. Próbálj mégis lakatot tenni tárcádra, és ne költekezz túl! Egyszer hó vége is lesz! Pároddal felforrósodik köztetek a levegő, aminek a hálószobában aratjátok le gyümölcsét. Nincs párod? Szexi kisugárzásod lesz a csali, most horogra akad egy hódoló! Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Már érezhetted is a változás szelét, ami most elérkezik életedbe. A következő napokban több szempontból is fordul sorsod, és új fejezet indul el. Sokkal pozitívabb leszel magad is, és ez életed minden területén érződik majd. Szerelmi életedben is újdonság várható, és, ami szuper hír, hogy egy régi álmod valósulhat meg végre. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Főnököd elismerően nyilatkozik rólad. Nem tudni, hogy ezt a füled hallatára teszi, vagy sem, de mindenképp érezheted elégedettségét a munkavégzés alatt is. Pároddal egy utazás ötlete merül fel. Rövidebb vagy hosszabb, de romantikusnak ígérkezik. Szingliként, ha kimozdulsz, egy gyanútlan jelentkező fülig beléd szerethet egy perc alatt. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Hallgass megérzéseidre a héten, mert most több alkalommal is fontosat súghat. Ha így teszel, egy munkád során felmerülő kérdésben is tisztábban látsz majd. Párod egy remek ötlettel áll elő, ami új lendületet ad amúgy is szuper nyaratoknak. Ha egyedülálló vagy, ezen a héten ne vonakodj megpróbálni az internetes társkeresést! Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Halakként valamire roppant kíváncsi leszel a héten, de az egyetlen, amit tehetsz, hogy kivárod, míg tudomásodra jutnak a részletek. Ne kérdezősködj, légy türelemmel. Párod meglepő vallomása egészen új fényben tünteti fel őt előtted, és talán kicsit még jobban beleszeretsz. Ha nincs párod, egy férfiismerősöd közeledése meglep, de jó érzéseket kelt benned. Horoszkópos ékszer »

Ezt is szeretjük