Heti horoszkóp július 23-tól 29-ig: a Mérleg szerelemre, a Bika jó hírre számíthat

A nyári hangulat tetőfokára hág.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A július egyre csak szebb lesz, ahogy telnek a napok, és ragyogó napsütés kíséri az utunkat, még ha egy-egy szelesebb, esősebb nap fel is villantja a változás lehetőségét. Most a horoszkóp is ezt ígéri: változást, ráadásul nagy örömünkre pozitív irányban.

Remek hírek érkezhetnek, és, ami a szerelmet illeti, a várva várt fordulat is eljöhet végre. A heti előrejelzés elárulja a részleteket.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Új célt tűzöl ki magad elé a napokban, ami rendkívül fellelkesít. A dolog egy régi ötlet továbbfejlesztett verziója lesz, ezúttal viszont kivitelezhető utat látsz meg. Párod kíváncsiskodása tetszik, így még huncutságból is húzod kicsit - vigyázz, át ne ess a ló túloldalára! Ha nincs párod, egy igen érdeklődő jelentkező legyeskedik körülötted.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Nagyszerű hírt kapsz a napokban, ami bearanyozza kedved. Mosolyod másokra is átragad, és szerencsére tartós is lesz. Ha párban vagy, egy-egy, a kezdeteket idéző randi ígérkezik. Nincs párod? Valaki felbukkan az életedben, aki jobban fog érdekelni, mint bárki más eddig: lehet, hogy idővel kiderül, ő lesz az igazi?

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Felébred benned a tanulási vágy. Most nemcsak kedved, de kapacitásod is lehet képezni magad. Nézz szét, mire jelentkezhetnél! Az is lehet, hogy egy új, kreatív hobbi elsajátítása ad neked olyan élményt, amire szomjazol. Ha párban vagy, tanácsod kéri egy karrier vonatkozású kérdésben. Nincs párod? Az online ismerkedés ígéretes most.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Valakiben felmerül, hogy esetleg neheztelsz rá. A kérdés tisztázása mindenképp fontos, de a dolog forrását is fontos kideríteni. Pároddal egy utazás kerül szóba, ami a közeljövőben lenne esedékes. Ha nincs párod, egy barátnőkkel vagy rokonokkal, közeli ismerősökkel szervezett út vagy program hozhat neked új férfiismeretséget.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Valaki szívességet kér tőled, amit egy kis extra szervezéssel sikerül csak teljesítened. Az illető igazán hálás lesz, és bizonyosan számíthatsz rá fordított helyzetben majd te is. Ha párban vagy, kis féltékenység üti fel a fejét, de hamar tisztázzátok. Ha nincs párod, jelöltedről kulcsfontosságú információt tudsz meg, ami meghatároz mindent.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Fontos döntés előtt állsz, amit minél előbb meg kell hoznod. Olyantól kérj ebben tanácsot, aki hozzáértő, és felelősen képes tanácsot adni. Ha nincs párod, régi szerelmed felbukkanása felkavarja az állóvizet, és elgondolkodtat. Ha párban vagy, az ex miatt jöhet egy kis galiba, de őszinteséggel és igaz vallomásokkal még jól is jöttök ki a végén.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Életedben a szerelem játszik most központi szerepet mind párban, mind szingliként. Párod bókok tengerével áraszt el, ami annak köszönhető, hogy kisugárzásod, vonzerőd a tetőfokára hág. Ha egyedülálló vagy, olyan irányból érkezik a szerelem, amerről nem számítanál rá. Az illető szerencsére épp az eseted lesz, így egy próbát megér a dolog.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Újdonság várható a munkahelyeden, mely először egy kicsit megijeszthet, de hamar meglátod, hogy simán megy minden. Csak bíznod kell magadban. Ha párban vagy, egy örömhírrel szolgál a párod, ami mindkettőtöket érinthet. Ha nincs párod, végre randira hívhat, aki már egy ideje tetszik. Egyetlen mosolyodba kerül csupán.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Most újra átgondolsz néhány dolgot, és sokkal tisztábban látod majd, mik az igazi értékek az életben. Ha ezekre az érzésekre hallgatsz, életed boldogabb lehet, és másokét is boldogabbá teheted. Szerelmi életedben új fejezet nyílhat, ami sok örömet jelent most és akár a távoli jövőben is. Cupido neked is kedvez most.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Szép remények éltek benned valami kapcsán, de sajnos szertefoszlottak? Most új reménysugár csillanhat fel életedben. Ez a számodra fontos dolog kedvezően fut ki, ha ügyesen szövöd a szálakat. Pároddal közös jövőtök kerül szóba több ízben, szingliként pedig egy új jelölt bukkan fel a láthatáron a napokban.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Lelkivilágod egészen magával ragad a napokban egy jóképű idegent. Új emberként jelenik meg életedben, és egyik barátod által ismered meg. Párban vagy? Akkor ő egy nagyon jó barát lehet a jövődben, igaz, kedvesed kissé féltékeny lesz időnként. Ha pedig nincs párod, jó eséllyel a lelki társadra bukkantál, aki akár az igazi is lehet.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Pénzügyeid jól alakulnak, ezért kilátásba helyezhetsz egy komolyabb beruházást vagy utazást. Ha párban vagy, párod egy férfiismerősöd miatt aggodalmaskodik, aki szemmel láthatóan kedvel. Egy-egy szerelmes szó megnyugtatja! Szingliként egy barátod vagy kollégád felől tapasztalsz közeledést, ami téged is kíváncsivá tesz. Ebből még akármi lehet!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük