Heti horoszkóp július 16-tól 22-ig: a Nyilas a munkában, a Kos a férfiaknál sikeres

A hétre a legjobb szó az, hogy szenvedélyes.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A július ragyogása már-már részegítő, amit csak részben köszönhetünk a nyári napsütésnek: most tetőfokára hágnak az érzelmek, és mindenki életébe csöppen egy kis szenvedély.

A szenvedélyesség mindamellett a karrier terén, illetve az álmok megvalósításában is megmutatkozhat. A heti horoszkóp részletes előrejelzést ad.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Munkahelyeden olyan feladatot kapsz, amit eddig még nem csináltál, és lehet némi lámpalázad. Ne aggódj, ha bízol magadban, nem lesz gond. Pároddal szebb heted nem is lehetne. Szinte csodálattal tekint rád, és egyetlen pillantásodtól teljesen elolvad. Ha nincs párod, egy leplezetlenül közeledő hódoló bukkan fel életedben. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Régi ismerősöddel futsz össze véletlenül, ami nosztalgikus hangulatba hoz. Ha van rá mód, újítsátok fel kapcsolatotokat! Párod jó ötlete téged is egészen felvillanyoz, és mint minden ilyen közös projekt, ez is közelebb visz titeket egymáshoz. Ha nincs párod, az online ismerkedés ígér neked sikereket. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Két szék közt a pad alá esel, ha nem határozol időben egy kérdésben. A döntés nem is olyan nehéz, csak a belső hangodra kell hallgatnod! Párod egy kis szívességet kér, és az, hogy számíthat rád, sokat erősít kapcsolatotokon. Ha szingli vagy, egy jóképű idegen fordul hozzád információért. Ne spórolj a mosollyal! Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Örömhírt kapsz a napokban egy olyan dolog kapcsán, amiben talán már nem is reménykedtél. A szerelem is jót ígér! Ha párban vagy, kis féltékenység borzolja fel a kedélyeket, némi vita is talán, de minden mögött csak a szenvedélyes szerelem áll. Ha nincs párod, jelöltedről fontos infó derül ki, ami mindent megváltoztathat. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Valaki keresztülhúzza a számításod, de a végén kiderül, hogy így neked még jobban alakulnak majd a dolgaid. Pároddal a további nyári programok egyeztetése, a közös ötletelés, álmodozás teszi színessé heteteket. Nincs kapcsolatod? Készülj fel, ez nem lesz így sokáig. Cupido lesben áll, és épp rád céloz nyilával! Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Karrieredben új lehetőség merül fel. Mindenképpen vedd számításba az összes út kimenetelét, és aszerint dönts! Párod és közted szenvedély lángja lobog: most mindenki titeket irigyel a környezetetekben. Ha szingli vagy, valakibe fülig belezúghatsz a napokban. Ilyen szenvedélyes érzelmek rég nem ébredtek benned. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Otthonod szépítésébe fogva elkap a lakberendezés, a szép környezet, a dizájn iránti rajongás. A szenvedélyes munkálatokkal telő napokat a szerelmi események fűszerezik tovább. Pároddal felforrósodik köztetek a levegő, és ez érezhető lesz a hálószobában. Nincs párod? Vonzerőd a végletekig meghódít valakit titokban. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Valaki pletykálni fog a környezetedben, de lehet, hogy jobb, ha kimaradsz ebből, és a háttérben maradsz. A dolog rém kellemetlenül sülhet el, ha nem vigyázol. Pároddal fontos megbeszélnivalótok támad, és a gördülékeny megoldás erősít a kapcsolatotokon. Nincs párod? Exed kapcsán fontos következtetésre jutsz. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Munkahelyeden egy jó megoldásod sikert arat, ami tovább növeli hivatásod iránti szenvedélyed. Kollégáid és főnököd elismerően nyilatkozik majd, ami büszkeséggel tölt el. Párod és közted régi ellentét oldódik meg, és boldogabban folytatódik kapcsolatotok. Szingliként zavarba hoz egy váratlan irányból érkező bók. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Egy régi ötleted végre megvalósulhat, csak meg kell ragadnod a lehetőséget. Szenvedélyesen vágsz bele a próbálkozásba, és kitartásod sikert is hozhat. Párban valaki kiszemelheti egyikőtöket magának, de nincs az a harmadik, aki beférkőzhetne közétek. Ha egyedülálló vagy, egyik barátnőd rokona tetszik meg. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Egy hozzád közel álló illető olyasmibe üti az orrát, amihez úgy érzed, nincs köze. Őszintén, de finoman háríts, így senki sem sértődik meg. Pároddal turbékoló gerlepárként élitek napjaitokat, és ez jó alap arra, hogy a titeket előre vivő dolgokat tervezgessétek. Ha nincs párod, munkahelyeden pillantasz meg egy vonzó idegent. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Fordulat ígérkezik a pénzügyeid terén. Ne aggódj, a változás pozitívnak ígérkezik. Ha párban vagy, közös szenvedélyeteknek hódoltok a napokban, és a közös érdeklődés még inkább összehoz titeket. Ha nincs párod, egy szórakozóhelyen szólítanak le. Az eredeti kezdéssel könnyen magával ragadhat téged. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük