Heti horoszkóp július 9-től 15-ig: a Halak kellemesen csalódik, a Kos új hódolót szerez

A hetet pozitív energiák lengik be.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Úszkálunk a júliusi napsütésben, de a gyönyörű idő csak egy dolog, aminek örülhetünk. Most pozitív energiák befolyásolják az eseményeket, úgy a szerelemben, mint a pénzügyek, illetve a karrier terén.

Vajon a te arcodra mi csal mosolyt a következő napokban? Érzelmi életed vagy a pénzügyek tartogatnak jót? A heti horoszkóp részletes előrejelzést ad vasárnapig.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Munkahelyeden minden flottul megy, mivel energikus és lendületes leszel a következő napokban. Magánéletedben az érzelmek játszanak most főszerepet. Párod kissé féltékeny lesz, mert valaki látványosan szemet vethet rád. Nyugtasd meg, hogy nincs miért aggódnia. Ha szingli vagy, és a pasi neked is tetszik, ebből még kisülhet valami jó. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Ötlet ötletet követ, alig győzöd őket megvalósítani. Pezsgő, kreatív időszak indul el életedben, és a körülötted lévő világot sikerül a magad számára még kedvesebbé tenni. Pároddal romantikus kiruccanás ígérkezik. Játékosak és könnyedek vagytok a napokban. Ha nincs párod, most jöhet el a nagy fordulat szerelmi életedben. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

A héten kicsit felszaporodnak teendőid, de, mivel okosan rendszerezed azokat, nem lesz probléma számodra utolérni magad. Pároddal egy közös ötlet megvalósítása kerül szóba, ami fellelkesítő lesz. Ha nincs párod, jelöltedről fontos információt tudsz meg. A dolog még kíváncsibbá tehet, de várd meg, hogy maguktól alakuljanak az események. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Kis szerencsével ezen a héten sikerül elintézned valamit, ami már jó ideje húzódik. Ez elégedetté tesz, és végre levetheted magadról az adott dolog terhét. Párod és közted kis nézeteltérés támad, de utólag ez segíteni fog abban, hogy még jobban működjetek együtt. Nincs párod? Barátnőd kinézhet neked egy pasit: adj esélyt a vakrandinak! Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Most különösen jól működnek a megérzéseid, ezért érdemes hatványozottan figyelned rájuk. Egy nagyobb döntésben például nagyon jól hasznát veheted hatodik érzékednek. Párod és te közösen jó hírt kaptok, majd a hét második felében egy vallomása ráadásul egészen elvarázsol. Nincs párod? Ismerősöd ismerőse szemet vet rád. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Valaki tanácsot ad neked. Mivel kéretlen lesz, nem biztos, hogy örömmel fogadod. Bármit mond, az adott kérdésben feltétlenül gondolkodj el alaposabban, mi lehet a megfelelő döntés vagy választás. Párod és közted felerősödik a vibrálás, épp, mint a legelején. Ha nincs párod, valakivel első látásra megtetszetek egymásnak. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Jó szemed lesz kiválasztani mindenből a legszebbet. Felfokozódott esztétikai érzékedet feltétlenül kamatoztasd. Például egy ruhatárfrissítés most olyan jól sikerülhet, hogy önbizalmad mellett szerelmi életeden is sokat lendíthet. Ha párban vagy, kedvesed nem győz bókolni, egyedülállóként pedig begyűjthetsz több tucat elismerő pillantást. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Talán a július teszi, de a szokásosnál is szenvedélyesebb vagy a szerelemben. Pároddal nagyon intenzív napokat éltek meg a héten, úgy lelkiekben, mint a hálószobában. Ha egyedülálló vagy, most kimondottan élvezni fogod a szingliség előnyeit. Cupido erre a pillanatra várt: most, hogy kiegyensúlyozott vagy egyedül is, célozni fog. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Munkahelyeden elismerésre számíthatsz, mivel egy hirtelen kibontakozó problémás helyzetet hamar és remekül megoldasz. Párod és közted most különösen jól működik a kommunikáció. Mindenki irigykedve figyeli a köztetek lévő harmóniát. Ha nincs párod, egyik régi jelölted bukkan fel ismét, aki újfent érdekelni kezd. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Egy kis félreértés kerekedik körülötted, de hamar megoldódik, és végül még kellemetlen érzések sem támadnak benned miatta, sőt, utóbb vicces emlék lesz. Pároddal nemcsak a nyári meleg miatt, de nagyon felforrósodik köztetek a levegő. Ha nincs párod, szexi kisugárzásod mágnesként vonz hozzád egy bátor jelentkezőt. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Pénzügyeid jó irányt vesznek egy korábbi jó döntésednek köszönhetően. Mivel akkor ügyesen mérlegeltél, most meglehet a gyümölcse megfontoltságodnak. Ha párod tanácsodat kéri, mindenképp körültekintően add. Az, hogy számíthatott rád, erősíti kapcsolatotokat. Ha nincs párod, valakivel rövid, de izgalmas flörtbe keveredsz. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Valakiben, akivel kapcsolatban eddig aggályaid voltak, pozitívan csalódsz a napokban. Mi több, idővel kapcsolatotok egy új szintre is léphet, és barátság szövődhet köztetek. Pároddal egy kellemes utazás vagy kirándulás kerül kilátásba, ami felvillanyoz titeket. Ha nincs párod, az online ismerkedésnek érdemes most adnod egy esélyt. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Kép: Getty Images.

Ezt is szeretjük