Heti horoszkóp július 2-től 8-ig: váratlan fordulat a Mérleg és a Rák életében

A július eseménydús héttel veszi kezdetét.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A július a legforróbb, legszenvedélyesebb hónap, ami már az első héten be is bizonyosodik: több jegynek is izgalmas szerelmi fejleményt hoz az elkövetkezendő hét.

A következő napok fordulatosak is lesznek, különösen a karrier és a pénzügyek szempontjából. A heti horoszkóp elárulja a részleteket.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Pénzügyeidben számíthatsz kedvező változásra, mely kis ügyeskedéssel tartós is lesz. Fő a megfontoltság! Kedvesed szívességet kér tőled. Az, hogy mindig számíthattok egymásra, sokat erősít kapcsolatotokon. Szingliként titkos hódolóra teszel szert. A kérdés már csak az, mikor fedi fel vonzalmát.

Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Egy szívesség teljesítése áll előtted, mely azzal együtt, hogy heted alakulását befolyásolja, örömet is fog okozni. Párod életében változás történhet. Fontos, hogy teljes lényeddel támogasd őt új helyzetében. Ha nincs párod, egy jóképű idegen folyamodik segítségedért. Végül akár randira is hívhat, ha egy mosollyal bátorítod.

Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Egy kisebb nehézség jön veled szembe a héten, de, mivel energikus és kreatív vagy, egykettőre megleled a megoldást. Párod egy jó ötlettel áll elő, melyet mindenképpen érdemes fontolóra venned. Kompromisszumok terén most fejlődhettek. Szingli vagy? Az online ismerkedésnek adj most esélyt!

Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Régi ismerősödbe botlasz, aki karriered előremenetelében segíthet a jövőben. Ez a váratlan fordulat komoly változásokat hozhat számodra. Párban egy kirándulás vagy utazás kerül kilátásba, mely sok-sok romantikát ígér. Szingliként egy barátnős vagy kollégákkal töltött kiruccanás hoz új ismeretséget.

Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Kis félreértés kerekedik a héten, de a végén minden elsimul, és nevetve emlékeztek vissza. Pároddal közös ötletetek támad egy régen fennálló probléma megoldására. Most igazán büszkék lehettek egymásra. Ha nincs párod, egy régi jelölted bukkan fel ismét, aki újfent meg is tetszhet neked.

Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Örömhír teszi vidámabbá a heted, és mások is észreveszik, milyen remek hangulatban vagy. Ha párban vagy, a kettőtök közötti testi-lelki vonzalom most a tetőfokára hág. Nincs párod? Szexi kisugárzásod valóságos mágnes a férfiszemek számára. Egy bizonyos szempár téged is megragadhat.

Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Anyagi helyzeted javulásnak indul egy fordulat miatt, mely a karriered terén következik be. Jobb állás, de akár előléptetés vagy fizetésemelés is lehet a dologban. Párod és közted kis vita kerekedik, de ez is csak erősíti a kapcsolatotokat, mivel javítja a problémakezeléseteket. Nincs párod? Izgalmas flört bontakozik ki a héten.

Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Két szék között a pad alatt találhatod magad, ha nem hozol egyértelmű és határozott döntést. A napokban erre feltétlenül emlékezz! Ha párban vagy, a humor jegyében telik a hetetek, nagy adag csintalansággal fűszerezve. Játékosak és vidámak lesztek. Nincs párod? Jelölted végre léphet, ha egyértelmű jelet küldesz neki.

Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Remek ajánlat jön veled szembe, de mindenképp fontold meg, szükséged van-e az adott dologra. Csak azért, mert akciós, ne vásárolj feleslegesen! Pároddal egymást érik a programok, de kettesben se felejtsetek el időt tölteni! Erre is szükség lenne. Ha nincs párod, egyik kollégád felől tapasztalsz közeledést.

Horoszkópos ékszer »

 

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Jó segítséged lesz a héten, azonban hálád se feledd el kimutatni. Annak, aki segít, jólesik, ha figyelsz erre. Párban végre több időtök lesz egymásra. Szóba kerül egy utazás, mely kizökkent a hétköznapokból. Ha nincs párod, barátnőd ismerőse megtetszik, de ezt ne rejtsd véka alá: inkább nyomozz kicsit a pasiról!

Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Főnököd megdicsér a napokban, ugyanis lesz egy nagyon eszes, gyors és bravúros problémamegoldásod. Pároddal meg kell beszélnetek egy fontos, közös jövőtöket érintő kérdést. A nagy egyetértés mindkettőtökben megerősíti az összetartozás érzését. Szingli vagy? Akiről már letettél, most megkereshet.

Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Egy hozzád közel álló a tanácsodért folyamodik. Ne hamarkodd el, gondold át a dolgokat objektíven! Pároddal kis féltékenység visz még több tüzet a kapcsolatotokba. Ha nincs párod, egyik exed bukkan fel, aki iránt mára egészen megváltoztak érzéseid. Végre mindent tisztán látsz.

Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük