Heti horoszkóp június 25-től július 1-ig: a Vízöntő a munkában, a Mérleg a szerelemben szerencsés

A június izgalmas napokkal búcsúzik.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
A június izgalmas napokkal búcsúzik.

Szinte csak most kezdődött, de már a héten vége is a júniusnak - érkezik a tüzes, szenvedélyes július, azaz a nyár kellős közepe. A hónap utolsó napjai sok izgalmas eseményt tartogatnak.

A héten leginkább a Vízöntők és Mérlegek mondhatják magukat szerencsésnek, de minden jegy számíthat valami pozitívra. A heti horoszkóp elárulja a részleteket.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Munkahelyeden olyasmit sikerül véghezvinned, amiért büszkék lesznek rád, sőt, magadra is az leszel. Szingliként vonzó kisugárzásodnak nem tud ellenállni egy férfi, akivel tüzes flörtbe keveredhetsz. Párod sem hagyja szó nélkül ragyogó kisugárzásod. Bókok tengerével áraszthat el a napokban.

Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

A napokban anyagi ügyeid vehetnek pozitív irányt, ami egy hosszú távú javulást is hozhat magával. Pároddal szó eshet a távoli jövőtökről. Izgalmas, egyúttal szívmelengető lehet megosztani egymással elképzeléseiteket. Ha nincs párod, sorsdöntőek ezek a napok: most eltalálhat Cupido a nyilával.

Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Valakivel, aki hozzád igen közel áll, sok időt nyílik módod eltölteni, ami mindkettőtök számára oázist jelent a mindennapok egymásutánjában. Pároddal egy kirándulás vagy utazás ígérkezik. A kettesben töltött órák most igazán jót tesznek a kapcsolatotoknak. Ha nem vagy párban, egyetlen mosoly változtathat ezen.

Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Egy nagyszerű ötleted támad, alig-alig van türelmed kivárni, míg megvalósíthatod. Addig is tökéletesítsd! Párod részéről most egy kisebb féltékenységi hullám várható, aminek csakis néhány őszinte, felőled érkező szerelmi vallomás lehet a gyógyszere. Ha nincs párod, titkos hódolóra teszel szert.

Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Régi ismerősöddel találkozol össze váratlan helyen és időben. Pároddal egy mélyebb, múltatokkal összefüggő beszélgetés várható, és nagyon kellemes program közös barátaitokkal. Ha nincs párod, régi kapcsolatod már egész másképp szemléled. Mostantól állhatsz igazán készen egy új kapcsolatra.

Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Régi jó döntésed kamatozik a napokban. Annak egykori meghozatala most előnyödre lesz. A napokban erősen figyelsz befelé, és ez jóleshet a lelkednek. Mind szingliként, mind párban szíved mélyére lesel, ami segít abban, hogy utad úgy folytasd, ahogyan neked jó lesz. Pároddal egyébként mély érzelmi vallomások is ígérkeznek.

Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Érzelmi életed lesz középpontban a napokban. Párod részéről olyan megnyilvánulás vagy gesztus ígérkezik, ami miatt a legszerencsésebbnek érezheted magad a világon. Ha nincs párod, egy hirtelen jövő programmódosítás hoz szerencsét a szerelemben: annak révén ismersz meg egy jóképű férfit.

Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Új barátra lelhetsz, ha egy hozzád forduló ismerős problémáját kellő komolysággal és odafigyeléssel kezeled. Pároddal nem győztök válogatni a programokból. Arra mindenképp figyeljetek, hogy kettesben is maradjon időtök lenni. Ha nincs párod, egyik nap a munkahelyeden ismersz vagy pillantasz meg valakit, aki következő párod lehet majd.

Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Karrieredben jöhet fordulat a napokban. Új állás, fizetésemelés vagy új pozíció is lehet a dologban. Pároddal felforrósodik köztetek a levegő, és ez nemcsak a nyár miatt van! Most talán ki sem tennétek a lábatokat a hálószobából. A köztetek vibráló szexualitást rendkívül élvezhetitek. Ha nincs párod, valakivel első látásra tetszhettek meg egymásnak.

Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

A héten szépérzéked különösen jól működik, ezért gardróbfrissítésedet vagy lakásod csinosítását is érdemes mostanra időzítened. Szingliként új jelölted iránt egyre fokozódnak érzelmeid. Ha nem volt jelölted, most akadhat horogra egy, aki minden eddiginél jobban érdekelhet. Párban nyárias, vízparti, kellemes romantikázás várhat titeket.

Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Ezen a héten szerencse érhet a munkahelyeden. Egy félreértésből adódó kellemetlen helyzetet tudsz elkerülni ezáltal. Ha szingli vagy, valaki, aki ismerősöd által tudja, ki vagy, csak azon tépelődhet, hogyan jelezze feléd vonzalmát. Ha párban vagy, harmónia és nagyszerű kommunikáció, ami a heteteket jellemzi. Mindenki titeket irigyel.

Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Valaki szívességet kér tőled, melynek teljesítése ugyan elvehet némi időt az életedből, de nem lehetetlen. Ha ott vagy, neked is ott lesznek jó eséllyel, ezt ne feledd. Szingliként váratlan irányból kezdeményez valaki, a dolog pedig neked is ínyedre lehet. Ha párban vagy, egy közös utazás vagy kirándulás visz még több színt a hétbe. A humor is elkísér titeket az úton.

Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük