Heti horoszkóp június 18-tól 24-ig: az Oroszlán jó hírt, a Kos új esélyt kap

A hét derűsen telik, de nemcsak a napsütés miatt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
A hét derűsen telik, de nemcsak a napsütés miatt.

A június olykor-olykor nagy esőkkel lep meg minket a forró napok közepette, de nem szabad teret adni a levertségnek, a szeszélyes időjárástól függetlenül is megtalálhatjuk a szépet a mindennapokban!

A szerelem terén sok-sok pozitív dolgot hozhat a hét, ráadásul jó hírek és egy második esély is ígérkezik a szerencséseknek. A heti horoszkóp elárulja a részleteket.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Korábban hozhattál egy kevésbé megfontolt döntést, ami azóta is bosszantott. Most új esélyed nyílik jobb útra terelni az eseményeket. Pároddal nyári terveitekről beszélgettek sokat, emellett sok-sok humor is ígérkezik. Nincs párod? Egy könnyed, de tüzes flört vár, ami akár randival is folytatódhat, ha úgy akarjátok.

Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Örömhírt tartogat számodra a hét, mely bearanyozza napjaid, és a szokásosnál is mosolygósabbá tesz. Pároddal most különösen jól működik a kommunikáció, így nincs, amit ne tudnátok gördülékenyen kezelni. Ha nincs párod, olyan férfi tetszhet meg, aki sajnos foglalt. Sebaj, Cupidónak rövidesen tervei lesznek veled!

Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Egy apró kellemetlenség ér a héten, de gyorsan kiderül, végül miért lesz neked sokkal jobb úgy, ahogyan a véletlen hozza a dolgokat. Pároddal egymás családjával vagy baráti körével nyílik alkalmatok közelebb kerülni. Ha nincs párod, az online ismerkedésnek mindenképp érdemes most adnod egy sanszot.

Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Egy új helyzet, egy újdonság jön az életedbe, amit még meg kell szoknod, de ne aggódj, sikerülni is fog. Ha párban vagy, most perzselő köztetek a szexualitás, és egy mélyebb beszélgetés is várhat rátok. Nincs párod? Magad is meglepődsz, mivel megtetszik valaki, aki messze nem is az eseted, ám a kisugárzása megfog.

Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Jó hírt kapsz, hozója pedig egy hozzád közel álló személy. A hír valószínűleg anyagi vonatkozású lesz. Ha nincs párod, exed bukkan fel, akivel szemben mostanra minden gondolatod letisztulhatott, így másképp látod őt. Párban egymás segítségére lesz szükségetek, ami még jobban összekovácsol titeket.

Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Ez a hét szinte egészében a dolgaid újragondolásáról, a számvetésről, életed újraszervezéséről szól. Utad magabiztosan és derűlátóan szemlélheted. Ha párban vagy, egy régi problémát végre sikerül maximálisan tisztázni. Nincs párod? Tisztában magaddal, most késznek érezheted magad egy új kapcsolatra.

Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Környezetedben pletyka üti fel a fejét. Légy inkább külső szemlélő, mint terjesztő! Az utóbbi rosszul is elsülhet. Párban egy kis féltékenység lehet köztetek a héten, mintegy szerelmetek jeleként. Ha nincs párod, szexi kisugárzásodnak köszönhetően több férfi fejét is elcsavarod: kérdés, hogy ki mer kezdeményezni.

Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Váratlan helyzetben találod magad a munkahelyeden, de, ha hiszel magadban, akkor nagyszerűen megoldod ezt a problémát. Pároddal egy új lépcsőfok meglépése kerül szóba, ami mindkettőtöknek izgalmas lehet. Nincs párod? Ez a hét szerelmet hozhat első látásra, de nem ott botolhatsz belé, ahol elsőre gondolnád.

Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Valaki a környezetedben lelki támogatásodra szorul. Légy figyelmes, a jövőben ő is ott lesz egy esetleges fordított helyzetben. Pároddal konfliktusmentesen telnek a napok, környezetetek irigykedve figyeli a köztetek uralkodó harmóniát. Nincs párod? Egy kollégád felől tapasztalsz jeleket, de még kell a bizonyosság.

Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Valaki a tanácsodat kéri magánéleti problémájában. Mivel neked is lehet benne tapasztalatod, igyekezz ezt a korábbi emlékedet félretéve az adott helyzetre koncentrálni. Párod részéről valamire nagyon kíváncsi lehetsz egy ideje, és most lesz alkalmad ezt megkérdezni tőle. Ha nincs párod, új hódolóra teszel szert.

Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Energikus vagy, amit mások is látnak. Az ellenkező nem szemében igazán vonzó lehetsz most. Párod kissé féltékeny is lehet emiatt, de ragyogásod benne is új lángra lobbantja a szerelmet. Ha szingli vagy, egyik barátnőd exe vet rád szemet, de ez a dolog bonyolult következményekkel is járhatna.

Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Új barátságot köthetsz a héten valakivel, akivel egy közös ismerős hoz össze. Eme különleges ajándék mellett anyagi ügyeid kedvező alakulása is mosolyt csal arcodra. Ha nincs párod, valaki titkon szemet vet rád a napokban - csak az a kérdés, hogy ki ő. Párban közösen próbáltok ki valami újat, ez visz plusz örömet hetetekbe.

Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük