Heti horoszkóp június 4-től 10-ig: a Kost mindenki irigyli, a Nyilas szerelemre talál

A beköszöntő nyár jótékonyan hat a hangulatra.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A június egyre forróbb napokat hoz, de a szikrázó napsütés mellett más is akad, ami mosolyt csalhat az arcunkra. Több alkalom nyílhat az aktív pihenésre, amit érdemes kihasználni, illetve minél inkább feltöltődni.

Ezen a héten sokak szerelmi élete vesz pozitív fordulatot, illetve Fortuna sem lesz rest. A heti horoszkóp részletes előrejelzést ad, ki mire számíthat.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Többször is szerencse ér a héten, így nem csoda, ha most mindenki téged irigyel. Bármibe is fogsz, akár a munkában, akár a magánéletben, az jól sülhet el. Pároddal a nyári tervezgetés ad remek témát, a beszélgetést pedig a szokásosnál is több nevetés kíséri. Ha nincs párod, egy tüzes flört pezsdít fel a héten.

Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

A munkában ügyesen tartod a tempót, ráadásul szuper ötletek is eszedbe jutnak. A benti harmónia otthon is megteszi hatását. Nyugodt vagy, ezáltal kapcsolatodra több energiád marad. Boldogságszintetek felfelé ível. Ha nincs párod, egy izgalmas személy kerül képbe, akivel ígéretes ismerkedés vár.

Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Egy régi jó döntésed most hozza meg a gyümölcsét. Ez elégedettséggel tölt el, és örömmel, hogy alapos mérlegelésed nem volt hiábavaló. Pároddal a hét vitáktól mentesnek ígérkezik, emellett nagyszerűen működtök együtt a mindennapi dolgokban is. Ha nincs párod, exed juthat eszedbe, de már mindent tisztán látsz.

Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Olyan lehetőség merül fel karriertéren, melyet mindenképpen érdemes megfontolnod. Ha szükséges, kérd ki valaki tanácsát, akinek adhatsz a véleményére. Pároddal tetőfokára hág az erotika. Vonzalmatok erősödik. Nincs párod? Egy új jelölt bukkan fel a láthatáron. Titokzatos, de annál érdekesebb.

Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Heted ugyan az átlagosnál is tevékenyebb lesz, de a nyári napsütés és a téged érő pozitív hatások erőt adnak, hogy tartani tudd az iramot. Ha párban vagy, most különösen jó köztetek a kommunikáció, és a kompromisszumkészségetek is magas. Szingliként az online ismerkedésnek érdemes esélyt adnod.

Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

A nyári idő szirénként hívogat, de a munkahelyi teendőket nem szabad elhanyagolnod. Noha kicsit szétszórtabb lehetsz, plusz odafigyeléssel nem lesz semmi gond. Párban egy közös utazás kerül szóba, ami felvillanyoz titeket. Ha nincs párod, egy barátnős út merül fel, mely alkalmat adhat majd az ismerkedésre.

Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Ha valaki a héten a tanácsodért folyamodna, add azt átgondoltan. Jó vagy a pro-kontra érvelésben, így aztán benned nagyszerű segítségre lelhet az illető. Szingliként egy közelebbi férfiismerősöd felől tapasztalhatsz jeleket. Ha te is vonzódsz, ne késlekedj, mutasd ki! Párban egymás rokonaival szövődik szorosabbra a viszony.

Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Az érkező nyár tökéletes összhangban van a szenvedélyességeddel. Jól érzed magad a bőrödben, és ezt mások is látják. Párod nap nap után szinte újra és újra beléd szeret. A sok kettesben töltött idő mélyíti kapcsolatotokat. Ha nincs párod, a jelenség, aki vagy, most főként csalogató lehet a férfiak számára.

Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Munkahelyed felől most inkább a magánéleted felé fordul a figyelmed. Érzelmi életed változhat. Pároddal sok régi problémát sikerül tisztázni, és elindulhat egy teljesen új, tiszta, őszinte fejezet szerelmetekben. Ha nincs párod, most megismersz valakit, aki akár az életed párja is lehet később. Hatása rendkívüli lehet.

Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Valaki a környezetedben a lelki támogatásodra szorul. Ennek felismerése a te feladatod lehet. Az, hogy számíthat rád, nagyon sokat jelent majd neki. Pároddal vidám hetetek lesz. Nyári programok egész sora teszi színesebbé. Ha nincs párod, jelöltedről tudsz meg egy nem elhanyagolható jelentőségű információt.

Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Pénzügyeid rendeződni látszanak, ami részint egy befolyó összeg, részint a fokozott megfontoltságod miatt történhet. Pároddal barátokkal közös programok várhatnak, de a kettesben töltött órákra is szükség van, ne feledjétek! Szingliként egyik barátod mutat be valakinek, aki elsőre levehet a lábadról.

Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Egyik rokonoddal apró konfliktus alakulhat ki, de hamar megoldódik, mivel kiválón meg tudjátok beszélni, miből eredt. A végén még közelebb is visz titeket az eset. Ha nincs párod, most letisztul benned, kire is vágysz, és ez az első lépés egy új kapcsolat felé. Párban némi féltékenység erősít meg kedvesed ragaszkodása felől.

Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük