Heti horoszkóp május 28-tól június 3-ig: a Kos elismerést, a Mérleg fontos vallomást kap

Pozitív eseményekkel búcsúzik a május.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hihetetlen, de igaz - a napokban magunk mögött hagyjuk a tavaszt, és kezdetét veszi a pezsgő nyár első hónapja. A május izgalmas és pozitív eseményekkel búcsúzik, és az érkező június is folytatja ezt a vonalat.

Főleg munka terén jöhetnek kedvező események, de a szerelem is kecsegtet újdonságokkal: akadnak, akik életében váratlan, de nagyon örömteli helyzet állhat elő a szívügyek terén.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Munkahelyeden kiemelkedő ügyességgel vagy találékonysággal oldasz meg egy problémát, amivel felettesed elismerését vívod ki. Pároddal a nyári tervezgetés adja most a legizgalmasabb beszélgetőtémát. Ha nincs párod, egy barátnőd ismerőse tetszik meg netre töltött képe alapján. Nyomozásra fel!

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Ezekben a napokban minden kicsit kerekebbnek látszik. Végre oda is vetülhet életedben napfény, ahol eddig árnyék volt. Párkapcsolatodat romantika és fokozott intimitás jellemzi. Boldogságotokat nincs, ami megzavarná a héten. Szingli vagy? Valami készülőben van, és ezt magad is érezheted: már nincs is messze.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Valaki kíváncsiskodik egy olyan dolog iránt, ami kifejezetten a te magánügyed. Ha úgy érzed, bátran hárítsd el! Pároddal kisebb vita kerekedhet, de végül az egész viccelődésbe fullad, és megoldásra lel. Ha nincs párod, egy szórakozóhelyen valaki leplezetlen flörtbe kezd veled. A te reakciód lesz a döntő, hová jut a dolog.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Valaki meglepetést okoz neked a héten. A tett, ötlet, reakció vagy gondolat egész más fényben tünteti fel őt előtted, mint eddig láttad. Pároddal egy régi konfliktust számol fel végleg egy nagyobb beszélgetés. Innentől még harmonikusabb lesz közöttetek minden. Ha nincs párod, egy régi jelölted jut újra eszedbe, aki talán épp szingli.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Minden teendőddel rendkívül gördülékenyen haladsz, így a napokban több időd lesz magadra, illetve szeretteidre. Pároddal is többet lesztek kettesben, ami táplálja érzelmeiteket. Lehet egy szokatlan programotok is. Ha nincs párod, ott futsz össze egy jóképű pasival, ahol legkevésbé hitted volna.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Egy régi szívességet hálálnak meg neked a héten. Már-már el is felejtetted, de örömödre szolgál a dolog. Pároddal egy baráti vagy családi program ígérkezik a hétre, emellett pedig valóságos szerelemhegyek. Ha nincs párod, ártatlan flörtből csaphat fel nagy láng a héten, ami hosszú távú kapcsolatot ígér.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Döntéshelyzetedben egy közeli barát vagy rokon lehet segítségedre a napokban. Fordulj hozzá bizalommal! Párod egy régi titkát mondja el neked, a vallomás pedig váratlanul, de pozitívan érinthet. Ha nincs párod, olyan férfi vall vonzalmáról, akiről valószínűleg nem is hitted, hogy akár potenciális párjelölt is lehet.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Egy dolog nem az elképzeléseid szerint alakul, ami előbb bosszanthat, de később kiderül, a sors éppen így hajtotta a te malmodra a vizet. Párod örömhírrel áll elő egyik nap. Mindemellett közös meghívást is kaptok valahová. Ha nincs párod, egy baráti összejövetel új ismeretséget ígér a számodra. Légy mosolygós!

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Remek lehetőséged adódik a héten, így mindenkinél szerencsésebbnek érezheted magad. A dolog kedvezően befolyásolhatja a pénzügyeid. Párod nagyszerű partner lesz a sportolásban, ha most kezdenétek el. Egy közös utazás is kilátásba kerülhet. Ha nincs párod, az online ismerkedésnek adj esélyt!

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Egy már-már feladott álmodhoz kerülsz a héten közelebb egy lépéssel. A lelkesedésed azonnal felébred, és újult erővel folytatod a célod felé vezető utad. Párod és közted ragaszkodásotok jeleként kis féltékenység merül fel, de, ha megbeszélitek, egykettőre elillan. Ha nincs párod, jelölteddel több izgalmas pillanatot is ígér a hét.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Felébred benned a tudásszomj. Ez kimerülhet egyszerű dokumentumfilm-nézésben is, de arra is van esély, hogy nyelvtanulás vagy magad továbbképzése jut eszedbe. Ha nincs párod, férfikollégád, esetleg egy férfi, akit gyakran látsz munkahelyed körül, jeleket küldhet neked. Ha párban vagy, közös jövőtök több ízben szóba kerül.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Valakinek az időigényes segítése, esetleg a helyette való munka bosszanthat kissé. A heted ennek ellenére jól alakul, különösen a pénzügyek tekintetében. Ha párban vagy, kedvesed bókok tengerével áraszt el, ami szexi kisugárzásodnak köszönhető. Ugyanezért ígérkezik szingliként is egy randimeghívás a hétre.

Ezt is szeretjük