Heti horoszkóp május 14-től 20-ig: a Nyilas váratlan találkozásra, a Kos pénzre számíthat

Ragyogó tavaszi hétnek nézünk elébe.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Javában tart a május, a tavaszi hangulat pedig tetőfokára hág. Szinte harapni lehet a fák illatát, és nem győzünk gyönyörködni a szebbnél szebb, sorra nyíló virágokban.

Az élet is pozitív úton halad tovább sokak életében. Lesznek, akiknek a hetét egy régi ismerőssel való találkozás aranyozza be, másokét egy pénzösszeg, ami most különösen jól jöhet.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Munkahelyeden kolosszális ötleted támad, amit, ha megosztasz főnököddel, nagyot nőhetsz a szemében. Hetedet egy várt vagy váratlan pénzösszeg teheti még jobbá. Pároddal közös utazás gondolata lelkesít fel benneteket. Szingliként új jelöltre tehetsz szert: az illetőt munkahelyeden vagy környékén látod meg.

Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Napjaid nyugalomban telnek, most nincs, ami beárnyékolhatná a számodra oly fontos harmóniát. Párod számára fontos titkot oszt meg veled, ami biztosíthat téged ragaszkodásáról, kötődéséről. Szingliként már szinte az ajtódon kopogtat a változás, és megérzéseid jót súghatnak: jön a szerelem!

Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Vonz a természet, és jól teszed, ha engedsz neki: minél többet leszel kint, annál jobban érzed majd magad. Kiváló alkalom ez a kertészkedésre vagy a balkonnövények ápolására. Párod tanácsodra szorul, amit mindenképpen megfontoltan érdemes adnod. Nincs párod? A netes ismerkedés hozhat sikert.

Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Barátod, rokonod segítségedre szorul, és sokat jelent neki, ha készségesen ott leszel. Idővel viszonozhatja. Pároddal a hetetek a tervezgetés jegyében telik. Sok új gondolatotok támad közös jövőtök kapcsán. Ha nincs párod, egyik barátnőd ismerősének akad meg rajtad a szeme. Vajon ki lehet ő, és mikor kezdeményez?

Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Ha vásárolni mész, most kifoghatod a legjobb akciókat. Jó szemed lesz a legszebb darabok megválasztásához is, bátran adj tanácsot annak, akivel válogattok. Párod jó hírekkel szolgál neked. Az öröm közös lesz. Ha nincs párod, egy szórakozóhelyen jóképű jelentkező szólíthat le. Flörtnek indul, de komollyá is válhat.

Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Egy korábbi terved, amit már feladtál, úgy tűnik, megvalósulhat. Lelkesedésedet tovább fokozza, hogy új ötleteid is támadnak. Párod aprósággal bosszanthat fel, de végül az egész nevetésbe fullad. A jó hangulat egész heteteket végigkíséri. Ha nincs párod, régi szerelmed juthat eszedbe: most már mindent tisztán láthatsz.

Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Jó híreket tartogat a hét. Pozitív kisugárzásod így a tetőfokára hág, és ezt mások is meglátják. Szívesen tartózkodnak majd társaságodban. Párod egy ötlettel vagy mondattal meglephet a héten. Ha nincs párod, egy régi ismerősödbe botolva felfedezheted, hogy ma már egész más szemmel nézel rá.

Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Egy régebben hozott, jó döntésed most hozza meg a gyümölcsét, ami azt igazolhatja számodra, hogy valóban hallgatni érdemes a megérzésekre. Ha párban vagy, egy nagyszerű nyári terv pattanhat ki a fejetekből a héten, így beindul a szervezés, tervezés. Izgalmas napok jönnek. Szingli vagy? Jelöltedről új infót kapsz.

Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Régen látott ismerősöddel futsz össze a héten. Az öröm olyannyira nagy lesz, hogy egy későbbi programot is egyeztethettek. Ha szingli vagy, az illető akár egy jóképű férfi is lehet, akivel ezúttal több is kialakulhat, mint barátság. Ha párban vagy, egy párod körül mozgó nőre lehetsz féltékeny, de ne láss rémeket ok nélkül!

Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Több időd lesz magadra, és ez hálás dolog: most jobban bírod a megpróbáltatásokat, nem stresszelsz túl semmit, és többet mosolyogsz majd. Ha párban vagy, most fellobban köztetek a láng, és a szexualitás terén is egyre tüzesebbé váltok. Nincs párod? Vonzó kisugárzásod elkapja egy helyes pasi figyelmét: leszólíthat.

Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

A mozgás terén lenne mit behoznod? Most meglesz hozzá a kitartásod, így érdemes belevágni a sportba, ami szimpatikus. Pároddal kicsit kevesebb időtök lesz ketten, mert családi és egyéb elfoglaltságok jönnek. A közös órák mégis csordultig lehetnek boldogsággal. Ha nincs párod, valaki a kollégák közt többre is vágyhat veled.

Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Érdekes pletyka üti meg a füled, de vigyázz vele: jobb nem terjeszteni, ha nem tartozik rád. Talán nem is igaz, és a végén kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Ha szingli vagy, egy barátnős program vár, mely ismerkedéssel és telefonszámcserével végződhet. Párban kedvesed féltékenysége biztosíthat szerelméről.

Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Rekonstruálták az 5 ezer éve élt Málnalány arcát: különös érzés a szemébe nézni

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük