Heti horoszkóp május 7-től 13-ig: a Bak a férfiaknál, a Nyilas a munkában sikeres

A május eseménydús héttel folytatódik.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha van kedves hónap, akkor az a május: az illatok, az egyre többet előbukkanó napsütés és a zöld színben pezsgő természet szép nyár ígéretével teszi mosolygósabbá az ember napjait.

Ilyenkor nem csoda, ha a szerelem kerül középpontba. Most sokak életében várható kedvező változás e téren. A lendületet adó tavasz a munkában is érezteti hatását.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Remek ötleted támad egy régóta fennálló, zavaró probléma megoldására, amit sikerre is viszel. Pároddal a szexualitás terén nagyon pozitív időszak veszi kezdetét. Turbékoló galambokként élitek napjaitokat. Ha nincs párod, szexi kisugárzásodnak eddig tudott ellenállni titkos rajongód: most jó eséllyel léphet.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Pénzügyi téren jóval összeszedettebb és ügyesebb leszel a szokásosnál, így jól alakul anyagi szempontból a heted. Pároddal egy nagyobb beszélgetés tisztáz néhány kulcsfontosságú részletet közös jövőtök kapcsán. Ha nincs párod, letisztul, kire és mire is vágysz igazán. Ez kellett egy jó újrakezdéshez.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Munkatársad némi segítségre szorul, ezért nehezebb lehet a saját munkáddal végezni a héten. Szerencsére energikusságod garancia arra, hogy mégis sikerüljön. Ha párban vagy, harmónia és örömteli pillanatok sokasága teszi szebbé a heteteket. Ha nincs párod, jól vagy, és nem keresgélsz minduntalan - ez hozhat sikert.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Egy kisebb csalódás érhet a héten, mert valami másképp sül el, mint gondoltad. Hét végére azonban kiderül, éppen így lesz a jobb. Ha van párod, kérhet tőled egy tanácsot karrierje kapcsán. Légy megfontolt, mikor adod. Ha nincs párod, egy jóképű idegen kér tőled útbaigazítást: némi flört felpezsdíti a véred!

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Régi ismerősödbe botolhatsz váratlanul. Az örömteli véletlennek köszönhetően most új fejezet indulhat a közös történetetekben. Ha párban vagy, most több időtök lesz egymással lenni, ami szinte orvosság lesz mindkettőtök számára. Ha nincs párod, most érdemes az online ismerkedésnek adnod egy esélyt.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Egy jókora feladat hárul rád a munkában, de kreatív és kitartó vagy, aminek köszönhetően játszi könnyedséggel boldogulhatsz majd. Párod számíthat rád valamiben, ami számára fontos. A bizalma számodra nemcsak örömteli, de nyugalmat adó is lesz. Ha nincs párod, barátnőd ismerőse tetszhet meg.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Barátaid, kollégáid egy közös programot tervezgethetnek. Ha meghívnak, mondj igent, mert igazán rád fér a kikapcsolódás. Párod barátaival vagy családjával nyílik alkalmad szorosabbá fűzni kapcsolatod. Ha nincs párod, baráti körödbe új arc érkezhet, egy férfi, aki azonnal megtetszhet.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

A természet csalogatásának nem sokáig tudsz ellenállni, de nem is kell: érdemes lehet elkezdened egy kirándulás vagy utazás szervezését. Párod és te közösen kaphattok egy jó hírt, ami tovább növeli a közöttetek uralkodó egységet. Ha nincs párod, izgalmas, jelentőségteljes infó jut a füledbe a jelöltedről.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Egy közeli ismerősöd a segítségedre szorulhat a napokban. Hálásan megköszöni, ha ott leszel számára, és nem mondasz nemet kérésére. Munkahelyeden kiugró sikerre teszel szert, amit a főnököd is az eszébe vés. Ha párban vagy, egy kis vitától eltekintve minden flottul mehet a héten. Szingliként valaki titkon szemet vet rád.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Vonzerőd a tetőfokára hág, ezért a férfiaknál a napokban különösen nagy lehet a sikered. Párod kissé féltékeny is lehet, de egyúttal elhalmoz bókokkal, és gyakorlatilag le sem venné rólad a kezét. Ha nincs párod, most jó eséllyel akad horogra valaki: egy szórakozóhelyről telefonszámcsere után térsz haza.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Jó hír aranyozza be a heted, a mosolyod és pozitív kisugárzásod pedig másokra is jó hatással lesz. Ha párban vagy, egy mondatával nagyon pozitív meglepetést okozhat neked. Ettől még erősebbé válnak érzelmeid irányában. Ha nincs párod, egy barátodra más szemmel kezdhetsz nézni: lehet, hogy ő is rád.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Szóba kerülhet a karriered, és egy remek gondolat születik meg a fejedben: hogy ez váltás, fizetésemelés-kérés vagy új pozíció megpályázása a jelen helyeden, az rövidesen kiderül. Párod remek ötlettel rukkolhat elő a nyárra nézve: már most izgalmas lesz a tervezgetés. Nincs párod? Egy barátnős este új ismeretséget tartogat.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük