Heti horoszkóp április 30-tól május 6-ig: a Bak pénzügyei javulnak, a Rák útja új irányt vesz

Ragyogó héttel indul a május.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A nyüzsgő, színes, cukorkaillatú május elsejével csodás hét és csodás hónap veszi kezdetét. A tavasz most tetőzik, így nem is meglepő, hogy az érzelmek is a maximumra törnek.

A következő napokban jól alakulhatnak a pénzügyek is, ráadásul, ha már tavasz és megújulás, sokak életében egy új fejezet veheti kezdetét.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

A tavaszi hangulat megtölt energiával. Minden napod energikus és vidám lehet, egészen vasárnapig. Pároddal közösen megvalósítható ötletetek terel még közelebb egymáshoz. A dolog egy harmadik személlyel lehet kapcsolatos. Ha szingli vagy, most jól érezheted magad egyedül, de egy csajos este izgalmas ismerkedést ígér. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Most nincs az a munkahelyi kihívás, ami kifoghatna rajtad. Jól működhet problémamegoldó képességed. Pároddal egy közös kirándulás vagy utazás gondolata merül fel, és ad remek beszélgetőtémát. Ha nincs párod, egyik régi jelölted bukkan fel életedben, aki most már más szemmel tekinthet rád, mint azelőtt. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Pénzügyeid kedvező irányt vehetnek a héten. Ez nemcsak megnyugvással tölt el, de új terveid is születnek. Párod egy számára fontos kérdésben fordul hozzád, bizalma pedig ragaszkodásának egyértelmű jele. Ha egyedülálló vagy, új jelöltre tehetsz szert, vagy hallasz egy értékes infót a már meglévőről. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Közeli ismerősöd lelki segítségnyújtásodra szorulhat. Mindeközben egy váratlan, karrier vonatkozású esemény új fejezetet indít életedben. Pároddal egy romantikus kiruccanás teszi még színesebbé a heteteket. Nosztalgikus érzések jöhetnek elő bennetek. Szingliként az online ismerkedés lehet most ígéretes. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Élvezed a természet közelségét, amit munka után - ha van - kertedben, de akár egy parkban is elérhetsz. Párod bókokkal halmozhat el, ugyanis vonzerőd a tetőfokára hág: most szinte újra meghódítod. Ha nincs párod, a férfiak nem győznek utánad fordulni: szexi kisugárzásod mágnesként vonzza a tekinteteket. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Egy kis rendszerezés senkinek sem árt - a hét erről szólhat. Aktuális dolgaidban sikerül katonás rendet rakni. Párod családjával, barátaival kerülsz most közelebbi viszonyba egy szervezett eseményen. Ha nincs párod, egy környezetedben mozgó férfi, barát vagy kolléga küldhet egyértelmű jeleket vonzalmáról. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Egy régi ismerősbe botolhatsz, ami mindkettőtök számára nosztalgikus és örömteli esemény lesz. Párod egy volt kollégája jó segítséged lehet munkaügyben. Kedvesed és közted egyébként harmónia várható. Szingliként kiegyensúlyozott lehetsz. Mozdulj ki, mert most jöhet a várva várt fordulat szerelmi életedben. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Sokat kerested, és most végre kezedbe akad: ez a kisebb-nagyobb tárgy szinte karácsonyt teremt neked a tavaszban. Párod és közted felpezsdül a szexualitás, valószínűleg legszívesebben el sem hagynátok a hálószobát. Ha nincs párod, egy villámflört szikrája gyújt minden eddiginél nagyobb lángot életedben. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Jókedved, mely egyre csak növekszik, mások arcára is mosolyt csal a napokban. Kell is, mert egy hozzád közel álló támogatásodra szorulhat. Párod tanácsát érdemes meghallgatnod, mert jól ismer, és bizonyosan jót akar neked. Ha nincs párod, egyik barátnőd ismerőse kelti fel érdeklődésedet. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Anyagi helyzeted a napokban javulhat, aminek hosszabb-rövidebb távon élvezheted gyümölcsét. Kedveseddel egy régi vitán lendültök túl egy nagy beszélgetésnek köszönhetően, és boldogabbnak ígérkezik a folytatás. Ha szingli vagy, régi kollégád vagy osztálytársad, aki sokat változott, érdekelni kezd. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Egy kisebb szívességet kérnek tőled a napokban, amit akkor is érdemes beiktatnod, ha nem könnyű időt szakítani. Számíthatnak rád. Párod felbosszanthat a napokban, de hamar nevetésbe fullad a mindennapi apróság miatti incidens. Egyedülállóként érdemes lenne elengedned a pasivadászatot: akkor jön a szerelem. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Valami, amit elterveztél, másképp sül el, de idővel rájöhetsz, éppen így volt jó. Sőt, még jobban is jársz, mint jártál volna. Párod vallomása megmelengetheti szíved a napokban. Most túlzás nélkül mesebeli hercegnek láthatod őt. Ha nincs párod, egy szórakozóhelyen szólít le egy jóképű idegen. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük