Heti horoszkóp április 16-tól 22-ig: új szerelem a Halak életében, optimizmus a Bikának

Ragyogó, új érzelmeket ígérő hétnek nézünk elébe.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tombol a tavasz, tombolnak az érzelmek! A napokban még a csapból is a szerelem folyik. Ráadásul a legtöbb embert bizakodóvá, optimistává, pozitívvá teheti a ragyogó napsütés - különösen a Bikákat.

Most tehát aligha lesz ok csüggedni: ami pedig mégis fejtörést okozhat, arra egykettőre meg fog érkezni egy jó megoldás.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Munkahelyeden brillírozhatsz, és, mert kitartó és ötletdús vagy, főnököd még pozitívabban ítél meg, mint azelőtt. Ha nincs párod, egy régi szerelmedre bukkanhatsz a neten, és ez kíváncsivá tesz, hogy mi lehet vele. Ha van párod, szerelmetek bizonyítékaként kis féltékenység léphet fel egyikőtök exe miatt.

Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Jó szemed lehet az akciókhoz, így anyagilag jobban alakul a heted, mint általában. Több pénz marad a zsebedben a szokásosnál. A sok pozitív dolog optimizmusra sarkall az élet minden területén. Szerelmi életedet is derűsen láthatod. Pároddal minden rendben lehet, egyedülállóként érezheted, hogy a nagy ő közeleg.

Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Régi jó barátoddal futhatsz össze véletlenül egyik nap, ami nosztalgikus hangulatba hoz. Ez jó alkalom felfrissíteni kapcsolatotokat. Pároddal egy fontos kérdésben határozhattok a napokban, ami újfent rávilágít, milyen jó csapat vagytok. Szingliként váratlan irányból érkezik egy új hódoló. Kezedben a döntés!

Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Egy apró szívesség megtételére kérhetnek a héten, a segítségnyújtás pedig neked is öröm. A jövőben bizonyosan számíthatsz majd fordított esetben az illető segítségére. Párod tanácsod kérheti egy karrierrel kapcsolatos kérdésben. Ha szingli vagy, egy jóképű férfi bukkanhat fel a munkahelyeden, aki felkelti érdeklődésed.

Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Nap nap után örömmel szippantod magadba a tavasz illatát. Sokat és szívesen vagy a szabad levegőn és a napfényben. Ne csak vágyakozz rá, engedj a kísértésnek, és mozdulj ki a négy fal közül! Párkapcsolatod harmonikus lehet. Sem vita, sem gond nem töri ezt meg. Nincs párod? Adj egy esélyt az online ismerkedésnek! Ígéretes!

Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Egy véletlenül utadba kerülő lehetőségnek nagyon megörülsz, inspirálóan hat rád. Kapóra jön, mert előrelendíthet a dolog, így szerencsésnek érezed magad. Pároddal felpezsdülnek köztetek a szexuális energiák. Mágnesként vonzhatjátok egymást. Szingliként szexi kisugárzásodnak hála, valaki leszólíthat a héten.

Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Szépérzéked a tetőfokára hág, ezért, ha ruhatáradon frissítenél, vagy lakásod csinosítanád, keresve sem találhatnál jobb alkalmat. Pároddal ugyan kicsit kevesebb időtök lehet a héten kettesben lenni, de azok az órák szebbek nem is lehetnének. Szingliként most jól lehetsz egyedül, Cupido pedig felfigyel erre.

Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Munkahelyi konfliktus vagy nehézség jeletkezik a környezetedben a héten. Igyekezz kimaradni a vitából, de a feladattal kapcsolatos probléma megoldása kapcsán ne tartsd magadban az ötleteid! Pároddal közösen örömhírt kaphattok. Ha nincs párod, füledbe juthat egy kecsegtető információ a kiszemeltedről.

Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Varázslatos módon harmóniába kerülhetsz önmagaddal és környezeteddel. Kiegyensúlyozott, nyugodt napok jönnek, és sok-sok izgalmas ötleted születhet a közeli és távoli jövőre nézve. Szerelmi életed meglepetésszerű, pozitív fordulatot tartogat, ami hosszú távú kedvező változást ígérhet.

Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Egy környezetedben élő illetőnek lelki támogatásodra lehet szüksége. A jelenléted most aranyat ér számára, így fontos, hogy felismerd ezt az igényét. Hálás lesz. Pároddal kis vita hoz elő egy régi, rendezetlen dolgot, de ezután felhőtlen harmónia jöhet. Szingliként azon kaphatod magad, hogy 100%-ban túl vagy az exeden. 

Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Az egyre zöldebb fák és sorra kinyíló virágok ámulatba ejthetnek. Kirándulás, túra, utazás ötlete merülhet fel, hogy ezt a szép tavaszi hangulatot még inkább kiélvezhesd. Pároddal a hét a humor jegyében telhet, sok-sok nevetéssel. Szingliként mosolyod és vidámságod megtetszhet egy jóképű idegennek.

Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Jól alakulnak munkahelyi dolgaid, de, aminek igazán örülni fogsz, hogy a szerelmi életed is kivirágozhat. Pároddal csodálatos harmóniában lehettek, szinte újra egymásba szerettek a napokban. Ha nincs párod, a férfi, akire már rég vágytál, végre felbukkanhat az életedben. Lehet, hogy a nagy ő lesz az?

Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük