Heti horoszkóp április 2-től 8-ig: a Bikát meglepik, az Oroszlán fordulatra számíthat

Ünnepi hangulatban indul, szerelemmel folytatódik a hét.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A húsvéti hangulat sok-sok pozitív energiát adhat mindenkinek, egyúttal egy remek hétindítást is. Miután a nyuszi tovaugrált, keddtől a szerelem veszi át a főszerepet.

Az első áprilisi hét tele lehet meglepetésekkel, a szívügyek terén pedig kedvező irányú változás indulhat meg mind a párok, mind a szinglik életében.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Hogyan is indulhatna másképp az április, mint vibráló tavaszi hangulatban? Szinte a levegővel szippanthatod magadba az életkedvet. Most mindenki örömest ülhet le beszélgetni veled, mert jó energiáid másokra is hathatnak. Szerelmi életedben váratlan fordulat állhat be: egy rég vágyott dolog jöhet most össze.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Kellemes meglepetéssel indulhat a hét, ami egyszeriben virágos jókedvet ajándékozhat neked egész hétre. Pároddal egy régebbi ellentét feloldódni látszhat, hála annak a mélyebb beszélgetésnek, ami érzelmileg is lökést adhat nektek. Szingliként egy új jelölt bukkanhat fel a láthatáron, aki első látásra érdekelni kezd.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Egy apróbb szívesség megtétele állhat előtted a héten, amit egy hozzád közel álló kérhet tőled. Segítőkészséged nagyra értékelheti. Pároddal egy jövőbeni utazás kerülhet szóba, a szervezkedés pedig mindkettőtöket felvillanyozhat. Szingliként egy barátnős út gondolata merülhet fel, ami egyébként flörtöt ígérhet.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Húsvét után nem lehet könnyű kedden ismét munkába menned, de valami erős motivációt adhat, hogy mégis lendületesen kezdj. Munkahelyeden egyébként dicsérő szavak is várhatnak, ami ugyancsak fokozhatja lelkesedésed. Párban és egyedül is igaz lehet, hogy szexi kisugárzásoddal elismerő pillantásokat zsebelsz be.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Végre elérkezhet az a pénzügyi fordulat, amit egy ideje vártál. Anyagi helyzeted egy csapásra pozitív irányt vehet. Vigyázz, hogy maradj takarékos, és ne szaladjon el veled a ló a hirtelen jött kedvező változás miatt. Pároddal a humor jegyében telhet a hetetek. Szingliként egy helyes pasi szövegével, vicceivel nyerhet meg téged.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

A tavaszi időszakra számos terved születhet ezen a héten. Nem áll tőled távol a szervezés, ezért az ötletek tömkelegében könnyen teremthetsz káoszból rendet. Párod és közted apróbb konfliktus támadhat, de egykettőre el is illanhat, mert szuper köztetek a kommunikáció. Egyedülállóként várakozó álláspontod hozhat szerencsét.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Felébredhet benned a sportolási kedv. Amennyiben eddig is mozogtál, most még lendületesebb és kitartóbb lehetsz. Ez kiegyensúlyozott szerelmi életednek is köszönhető. Pároddal minden a legnagyobb rendben alakulhat. Ha nincs párod, most jól is érezheted így magad, és Cupido csakis erre várt!

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Pénzügyeid javulhatnak, ami több szempontból is megnyugvással tölthet el. Az, hogy harmóniába kerülsz kicsit magaddal, szerelmi életeden is érződhet. Párod bókokkal halmozhat el, és tovább nőhet köztetek a vonzalom. Szingliként felhőtlen mosolyod megragadhatja egy jóképű idegen figyelmét.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Magánéleted és karriered terén is egyre kerekebb lehet minden, ami magabiztosságot adhat neked. Főnököd elismerése a karrier terén olyan lendületet adhat, ami nagy sikereket is hozhat a továbbiakban. Szerelmi életed a kiegyensúlyozottság jellemezheti párban, szingliként pedig egy kisebb kaland lehet a fűszere.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

A napokban két számodra fontos ember közt alakulhat ki némi ellentét. Te mint békebíró kicsit nehéz helyzetbe kerülnél, ezért érdemesebb lehet kívülállóként szemlélni az eseményeket. Hamar megoldódhat a dolog nélküled is. Párod és közted felpezsdülhetnek a szexuális energiák. Szingliként az online ismerkedés ígéretes.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Új barátra tehetsz szert. A ritka ajándék egy közös ismerős által érkezhet az életedbe. Pároddal közösen meghívhatnak titeket valahová, ami izgalommal tölthet el benneteket. Ha nincs párod, a meghívás akkor is él, ráadásul ezen a bizonyos eseményen első látásra egymásba habarodhattok egy most még ismeretlen illetővel.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Füledbe juthat egy pletyka. A dologban ugyan nem vagy érintett, de kifejezetten érdekelhet a dolog. Ne kérdezősködj, inkább várd ki a végét! Párod egy mondatával nagyon kellemes meglepetést okozhat, egyúttal megerősítheti érzelmeid. Egyedülállóként egy régi jelölteddel futhatsz össze véletlenül.

Húzott néhány vonalat Az utolsó vacsora fotóján: hihetetlen, hogy mit rejtett a festmény

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük