Heti horoszkóp március 26-tól április 1-ig: a Bak jó lehetőséget, a Rák új esélyt kap

Vidám tavaszköszöntő napok, ünnepi hangulat és sok-sok pozitív energia ígérkezik.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte részegítő a kora tavasz illata, ami egyre több és több napsugarával csal mosolyt az arcokra, és tölti fel az embereket pozitív energiával. Húsvétra várva ünnepi hangulatban telhet a hét.

Az élet persze nem áll meg, a sors kereke tovább forog: jó lehetőséget és új esélyt is hozhatnak az elkövetkezendő napok. A legszerencsésebbek a Bakok és a Rákok, de mindenki szeretni fogja ezt a hetet valamiért.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Az ébredő természet arra csábíthat, hogy kimozdulj. Egy jó kis kirándulás vagy egy egyszerű parki séta üdítő lehet a számodra. Pároddal a humor jegyében telhetnek az elkövetkezendő napok. Ennél többet aligha nevetgélhetnétek. Ha nincs párod, egy helyes pasi a vicceivel ragadhatja meg a figyelmed a napokban.

Kos horoszkópos nyaklánc »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Mosolygósan telhetnek a napjaid. Érezheted, a szerelem ott van a levegőben. Pároddal turbékoló galambokként viselkedhettek, vallomásaitokat duruzsolva egészen egymásba veszhettek. Ha nincs párod, sorsdöntő, régen remélt fordulat lehet készülőben szívügyeidben: most figyelj!

Bika horoszkópos nyaklánc »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Tevékeny heted lehet mind a munkában, mind a magánéletben, de minden egyes napod úgy zárhatod, hogy képzeletbeli vállveregetéssel jutalmazod magad. Elégedettséged a szerelmi életed is fokozhatja. Ha van párod, mély beszélgetés vihet titeket még közelebb egymáshoz. Szingliként Cupido célba vehet nyilával.

Ikrek horoszkópos nyaklánc »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Meglepetésként érhet a napokban, hogy valami, amiről már lemondtál, mégis összejöhet. Az új esély bearanyozza heted, talán nem is lesz, ami kizökkentsen pozitív hangulatodból. Pároddal egy közös utazás gondolata merülhet fel, ami jó témát és izgalmas beszélgetéseket hozhat. Ha nincs párod, kisugárzásod minden férfiszemet mágnesként vonzhat.

Rák horoszkópos nyaklánc »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

A héten valahogy minden könnyebb és átláthatóbb lehet a számodra. Minden, ami fejtörést okozott, egyszerűnek és másodlagosnak tűnhet: életszeretet lehet rajtad úrrá. Ha párban vagy, kedveseddel felerősödhet egymás iránti vonzalmatok. Szingliként villámcsapásként érhet, mikor meglátsz egy helyes pasit.

Oroszlán horoszkópos nyaklánc »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Jó hírt vihetsz valakinek, akinek az a bizonyos dolog elképzelhetetlenül sokat jelent. Ajándék lehet osztozni örömében, és ez téged is pozitívabbá tehet. Ha nincs párod, a napokban randira hívhat egy már meglévő férfiismerősöd, ami meglephet. Párban felerősödhetnek a szexuális energiák köztetek.

Szűz horoszkópos nyaklánc »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Fontos elintéznivalóddal könnyen és gyorsan boldogulhatsz a héten. Ha nincs párod, barátnőd egy ismerőse keltheti fel az érdeklődésed. Ne hallgasd el, inkább érdeklődj, ki ő! Ha párban vagy, talán az ünnep okán is, de több programotok lehet egymás szeretteivel, ami kettőtök kapcsolatán is mélyíthet.

Mérleg horoszkópos nyaklánc »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Pénzügyeid jó irányt vehetnek egy spórolási ötletnek hála, ami a héten juthat eszedbe. Ne légy rest bevezetni! Párban egy apróbb vitától eltekintve harmonikus hetetek lehet. Ha nincs párod, beszédbe elegyedhetsz valakivel egy titeket ért bosszúság miatt. Talán a közlekedés? Bármi is, randira hívás lehet a vége.

Skorpió horoszkópos nyaklánc »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Pletyka juthat a füledbe, amiben szegről-végről te is érintett lehetsz. Ha tudod is, hogy alaptalan, mindenképp reagálj megfontoltan. Jókedvedet szerencsére sem ez, sem más nem szegheti. Az ünnepi hangulat feltölthet. Szerelmi életedben párban és egyedül is kedvező fordulat ígérkezhet.

Nyilas horoszkópos nyaklánc »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Hét elején munkaügyben nagyszerű lehetőség adódhat. Új feladat vagy új állás? Hamarosan kiderül. Pároddal közösen kell megoldanotok egy felmerülő problémát, ami ugyan nem nagy, de rámutat, milyen szuperül működtök együtt. Ha nincs párod, egy jóképű idegen kérhet segítséget tőled, akivel flörtbe bonyolódhatsz.

Bak horoszkópos nyaklánc »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Valaki buzdítására, aki a környezetedben mozog, újra megpróbálhatsz valamit, amit már feladtál. Ezúttal jókora esélyed van a sikerre! Ha párban vagy, kedvesed szívességet kérhet tőled. Az, hogy számíthat rád, sokat jelenthet neki. Ha nincs párod, egy régi kiszemelted tűnhet fel ismét a láthatáron, és hatással lehet rád.

Vízöntő horoszkópos nyaklánc »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Pénzügyi téren megfontoltabbnak kell lenned, ez a héten fogalmazódhat meg benned. Egy jó terv mindig segíthet, ha kicsit elszámolod magad a hó végére. Párban különösen a húsvéti hétvégén lehettek egy hullámhosszon, de a többi nap is felhőtlenül telhet. Ha nincs párod, egyik kollégád felől érezhetsz közeledést.

Halak horoszkópos nyaklánc »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Valami van a víz alatt, ami akár Atlantisz is lehet: a Bermuda-háromszögben fedezték fel

Elolvasom
Ezt is szeretjük