Heti horoszkóp március 19-től 25-ig: a Szűzbe beleszeretnek, az Ikrek szakmai sikerre tör

Lendületes fordulatokat vesz a sors kereke.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nyakunkon a tavasz, ez kétségtelen, ami hangulatunkon egyértelműen érződhet. Most mindenki kicsit többet mosolyoghat, bizakodóbb, pozitívabb lehet, amihez a hét kedvező eseményei is hozzájárulnak.

A szerelem és a karrier terén remélhető előrelépés. Különösen a Szűz és az Ikrek jegyűek örülhetnek: részletek a horoszkópban!

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Bokros teendőid ellenére maradhat elég szabadidőd is mindennap, hála lendületességednek és energikusságodnak. Feltölthet ez a tavaszi hangulat. Pároddal a hetedet egy kedves meglepetés dobhatja fel, egyedülállóként pedig olyasvalaki kezdhet ostromolni, aki eddig barát státuszban volt. Ki lehet ő?

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Bár egy apróbb elintéznivaló fejtörést okozhat a hét első napjaiban, hamar túl is lehetsz rajta, és gondtalanul folytatódhat a hét. Pároddal kapcsolatban kérdésed merülhet fel, amit a legjobb, ha neki, személyesen teszel fel. Végül megnyugvás várható. Szingliként pletykát hallhatsz jelöltedről. Várd ki, míg bebizonyosodik!

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Remek munkahelyi lehetőség vagy új állás adódhat, melyben megláthatod az előrelépés lehetőségét. Pároddal tombolhatnak a szexuális energiák. Egymás iránti vonzalmatok a tetőfokára hághat. Egyedülállóként szexi kisugárzásod lebilincselő lehet a pasik számára. Erre csak rátesz a tavaszi zsongás. Dobd be magad!

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Ismerősöd lelki támogatásodra szorulhat. Az odafigyelés, amit felé tanúsítasz, sokat jelenthet neki. Pároddal jövőtöket illetően merülhet fel egy tisztázandó kérdés, de hamar meglelhetitek a közös nevezőt. Ha nincs párod, egy újonnan megismert férfi annak a jeleit küldheti feléd, hogy felettébb szimpatizál veled.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Egy kis extra kikapcsolódás senkinek sem árt. Próbálj több szabadidőt spórolni magadnak a hétre, mert rád fér! Ha van párod, ő remek partner lehet ebben. Jó ötlet lehet egy kirándulás kettesben vagy a közös sportolás. Ha nincs párod, egy barátnős este felpezsdítő lehet, ráadásul egy helyes pasi is horogra akadhat.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Heted a szerelem körül foroghat. Párod érzelmei feléd egyre erősödhetnek, amit tisztán érezhetsz. Persze, sajnos féltékenysége is növekedhet, mivel valaki a környezetedben egyértelműen szemet vethetett rád. Ennek szingliként örülhetsz igazán felhőtlenül. Ha randizni kezdtek, az illető egykettőre beléd szerethet.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Ha egy korábban kitűzött célodért igazán sokat küzdöttél, akkor most a sors megjutalmazhat: siker koronázhatja törekvéseid. Pároddal felmerülhet egy távoli utazás gondolata. Mindkettőtöket feldobhat az álmodozás. Ha nincs párod, most erősen érezheted hiányát, ám, ha elengeded a dolgot, akkor jöhet a siker.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Örömhír teheti szebbé a heted, melyet olyan illető hoz, aki számodra fontos. A hír bearanyozhatja a heted. Most mindenki még szívesebben tartózkodhat a társaságodban, hiszen áradnak belőled a pozitív energiák. Szerelmi életed váratlan, de kedvező fordulatot tartogathat: régi vágyad teljesülhet.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Egy szívesség megtétele számodra is öröm lehet ezen a héten, az illető számára pedig óriási segítség. Pároddal érezhetően javulhat köztetek a kommunikáció. Kompromisszumkészebbek, nyitottabbak lehettek. Fejlődhet kapcsolatotok. Ha nincs párod, az új jelölt a netről érkezhet.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Egy kisebb munkahelyi kihívás miatt előbb inadba szállhat a bátorságod, de később láthatod, milyen flottul megy minden. Büszke lehetsz magadra! Pároddal hetetek a humor jegyében telhet. Játékosak és kreatívak lehettek a hálószobában is. Ha nincs párod, egy titokzatos illető vethet rád szemet a napokban.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Pénzügyeidet újragondolva a közeljövőben jókora pozitív változást tapasztalhatsz anyagi téren. Pároddal egy kis félreértésből nagyon vicces szituáció bontakozhat ki, amit még sokáig emlegethettek. Ha nincs párod, egy férfival mókás véletlen folytán elegyedhetsz szóba a napokban.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Kéretlenül bár, de kaphatsz egy jó tanácsot valakitől. Érdemes megfontolnod. Hogy megfogadod-e, rajtad áll. Pároddal kisebb vita hozhat felszínre egy régi feszültséget. Ezt átbeszélve harmonikusabb fejezetet nyittok kapcsolatotokban. Ha nincs párod, letisztulhat benned, kire és mire vágysz. Ez az első lépés következő párod felé.

Ezt is szeretjük