Heti horoszkóp március 5-től 11-ig: a Halak jó hírt visz, a Kosnak sikere lesz

Pozitív energiák lengik be március első teljes hetét.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hideg napokkal indul a március, ám ez senkinek ne szegje kedvét, hiszen a napsütéses tavasz már nagy léptekkel közeleg. Addig is gyönyörködjünk a néha-néha hulló hóban, élvezzük, és generáljunk mi magunk is pozitív energiát!

A következő napokban siker ígérkezik és biztató, jó hírek, így aztán sokak arcára kerülhet önfeledt, gondtalan mosoly. A szerelemben is várhatók fejlemények: Cupido egyre csak azon szorgoskodik, hogy mindenki párra leljen, aki eddig szingli volt.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Munkahelyeden jókora sikert arathatsz egy ötlettel vagy véghez vitt feladattal. Főnököd szemében nagyot nőhetsz, de vigyázz, hogy szerény maradj, különben kollégáid ellenérzését vívhatod ki. Pároddal fontos megbeszélnivalótok lehet, ami gördülékenyen le is zajlik. Szingliként kéretlen hódolódat ideje leépítened.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Pozitív változások indulhatnak meg az életedben mind a pénzügyek, mind az érzelmi életed terén. A jó energiák szinte kézzelfoghatóak lehetnek körülötted. Most az alkotási kedv is elkaphat. Pároddal dúlhat a szerelem, irigylésre méltó lehet az egyetértés köztetek. Szingliként most jöhet el a te időd, ha nyitott vagy.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Az elmúlt hetek, akár hónapok feszültsége kezd alábbhagyni, és elindulhat egy harmonikus, jóval békésebb, nyugodtabb időszak. Párod iránti érzelmeid kristálytiszták lehetnek, és remekül mehet most köztetek a kommunikáció. Ha nincs párod, egyértelművé válhat, ki a jelölted, és az is, hogy hódítsd meg.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Elővigyázatlanság esetén fenyegethet némi egészségi probléma, megfázás. Fontos, hogy most fokozottan törődj magaddal. Több vitamin, több pihenés, meleg ruhák. Lelkedben is ideje lehet kicsit rendet rakni: ha végiggondolod a dolgaid, tisztábban láthatod az utad. Szerelmi életedben kellemes meglepetés várhat.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Magánéletedben jó irányban mozdulhatnak el a dolgok. Ha volt is, ami nyomasztott, most elillanhat, és bizakodóbbá válhatsz. Pároddal gördülékenyen telhetnek a napok. Ismét bebizonyosodik, milyen nagyszerű páros vagytok. Szingliként üzenetet kaphatsz hódolódtól, de legalábbis szemet vethet rád valaki.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Egy apróbb szívesség megtétele némi plusz szervezést igényelhet, de aggodalomra semmi ok: tökéletesen átláthatod a dolgokat. Pároddal felpezsdülhetnek a szexuális energiák. Most egy közös döntéshozatal is felmerülhet. Szingliként vonzerődnek aligha tudnak ellenállni. Izgalmas flört veheti kezdetét valakivel.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Egy régen halogatott elintéznivalódat végre sikerülhet letudnod a héten. Ez megelégedéssel és nyugalommal tölthet el. Pároddal ugyan lehet egy kisebb anyagi vonatkozású vitád, de hamar elillan, hála erős érzelmeiteknek. Ha nincs párod, egy ismeretlennel elegyedhetsz szóba, aki hallatlanul jóképű lehet.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Szenvedélyességed a munkában mutatkozhat meg. Egy neked adott feladat maximálisan leköthet. Párban óvakodj attól, hogy a karrier elvigye a gondolataid a kedvesed társaságában is. Ha erre figyelsz, akkor lehet zökkenőmentes hetetek. Nincs párod? Elfoglaltságod cselekvésre késztetheti Cupidót: most eltalálhat!

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Tervekkel, ötletekkel, reformokkal lehet tele a fejed, és meglehet a lendület, az elszántság is, hogy elkezdd véghezvitelüket. Párkapcsolatodba beköltözik a humor, rengeteg nevetés, gyermeki könnyedség várhat benneteket. Szingli vagy? Érdemes lehet tágabb ismeretségi körödben szétnézni: valaki titkon rajonghat érted.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Bár a szokásosnál kicsivel stresszesebb lehet a heted, minden eléd gördülő akadállyal játszi könnyedséggel boldogulhatsz. Párod tanácsod kérheti egy magánéleti kérdésben, ha kapcsolatban élsz. Értékelheti jelenléted társként. Egyedülálló vagy? Új kolléga vagy üzleti partner csavarhatja el a fejed. Légy megfontolt!

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Több időd lehet magadra a héten, aminek nemcsak te, de környezeted is érezheti a pozitív hatásait. Pároddal már nyári terveiteket szövögethetitek. Mindeközben tetőfokára hághat a romantika, még a turbékoló galambokat is zavarba hoznátok. Szingli vagy? Jelölteddel tehettek egy lépést egymás felé.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Abban az örömben lehet részed, hogy jó híreket közölhetsz egy számodra fontos emberrel. Az ő mosolya számodra is vidámságot ígér. Heted pozitívan alakulhat a munkahelyen is, szóba kerülhet egy jó irányú változtatás. Szerelmi életedben egy váratlan fordulat indíthat el egy jobb időszakot.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük