Heti horoszkóp február 5-től 11-ig: a Halak pozitív, a Bika örömhírt kap

Minden csordultig van szerelemmel ezekben a napokban.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Minden csordultig van szerelemmel ezekben a napokban.

Hihetetlen, hogy rohan az idő - máris február második hetében járunk, pedig alig kezdődött el az év. Az idő múlását, igaz, kicsit gyorsabbnak is érzi az ember, ha minden klappol körülötte, most pedig ez várható a következő napokban.

A jegyek közül leginkább a Halak és a Bika örülhet, de minden jegynek szolgálhatunk jó hírrel: alább kiderül, mi az.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Valaki tanácsodért folyamodhat egy anyagi természetű ügyben. Légy körültekintő, amikor válaszolsz! Pároddal egy kisebb kiruccanáson törhetitek a fejeteket, ami segíthetne kicsit a mindennapi stresszt kipihenni. Ha nincs párod, egyik barátnőd kezébe szándékozhat venni a szerelmi életed: finoman építsd le, ha elleneznéd.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Nagyszerű hírt tartogathat neked a hét, mégpedig egy olyan ügy kapcsán, ami számodra rendkívül fontos - mondhatni, szívügyed. Nem is csoda hát, ha hangulatod egyre jobbá válik, ahogy mennek a napok. Párod is észreveheti a ragyogó mosolyod, szingliként pedig egy új jelöltet vehetsz le vele a lábáról.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Munkaügyben történhet most előrelépés az életedben. Ehhez természetesen kell, hogy kezedbe vedd a dolgokat. Ha fizetésemelésre vágysz, ne késlekedj, állj elő vele a főnöknél! Ha pedig érdekelne egy pozíció, pályázd meg. Siker várhat. Párban egy közös élmény színesítheti a hetet, szingliként egy kis flört.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Szexi kisugárzásod a napokban a tetőfokára hághat, amit mind kapcsolatban, mind szingliként élvezhetsz. Párban a kedvesed tengernyi bókkal és elismerő pillantásokkal érzékeltetheti, mennyire tetszel neki. Ha nincs párod, le sem tudják rólad venni a szemüket a férfiak. Egy bátor jelentkező még le is szólíthat.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Oroszlánként jó szemed lehet most mindenhez, amihez szépérzék kell. Érdemes mostanra időzítened a lakás átalakításának megtervezését vagy a ruhatárfrissítést. Pároddal nagy egyetértésben lehettek egy fontos kérdésben. Szingliként egy új, jóképű férfiismerőssel hamar egy hullámhosszra kerülhettek.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Amit rég szerettél volna megszerezni vagy megvenni, végre sikerülhet, ami nagy örömmel tölthet el. Pároddal a természetben várhat remek kikapcsolódás. Harmóniába kerülhettek egymással. Ha nincs párod, egy kinti program közben akadhat össze tekinteted egy helyes pasiéval. Ha egy mosolyt is villantasz, nyert ügyed lehet.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Kellemetlen pletyka ütheti fel a fejét a környezetedben. A legjobb, ha igyekszel kimaradni belőle. Ha belefolysz, akkor magad is rosszul jöhetsz ki a dologból végül. Párod kissé féltékeny lehet valakire a környezetedben, érdemes megnyugtatnod őt. Ha nincs párod, valaki riválist láthat benned, valaki más viszont élete szerelmét.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Sok teendőd lehet a héten, így az első napokban még elég kaotikusnak érezheted az időbeosztásod. Gondold végig reálisan, melyik napba mi fér bele, és nem lesz gond. Pároddal közösen jó hírt kaphattok egy mindkettőtöket érintő kérdésben. Ha nincs párod, jelöltedről izgalmas információ juthat tudomásodra.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Régi ismerősödbe botolhatsz véletlenül egyik nap, ami mindkettőtök számára nagy öröm lehet, és nosztalgikus hangulatba is kerülhettek. Egy közös program kilátásba is helyeződhet a közeljövőben. Párod egy megnyilvánulásába szinte újra beleszerethetsz. Ha nincs párod, az online ismerkedés hozhat sikert.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Legyen az egy gasztroműalkotás vagy épp barkácsolt holmi, valamivel, amit készítesz, tarolhatsz a héten. Elismerések tucatjait zsebelheted be, ami büszkeséggel tölthet el téged. Párod és közted fellobbanhat a láng, érzelmeitek szárnyalhatnak. Ha nincs párod, első látásra eshetsz szerelembe egy forgalmas helyen.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Több időd lehet a héten a számodra fontos emberekkel lenni, és ez sok-sok pozitív energiát adhat neked. Annyit, hogy bőven jut belőle valakinek, aki most a vigaszodra szorulhat. Kedvesed egy karrierjét illető kérdésben kérheti ki véleményed. Szingliként munkahelyeden ismerhetsz meg egy jóképű pasit.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

A napokban kicsit befelé irányulhatnak a gondolataid. Rendet rakhatsz lelkedben, sorra veheted vágyaid. Ez a kis számvetés egy rendezettebb képet adhat neked, hol vagy most, és merre tartasz és pozitívvá tehet. Pároddal közösen kreativitásotokra lehet szükség egy helyzet megoldásában. Szingliként új haditerv születhet benned jelölted meghódítására, ami sikeresnek ígérkezhet.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük