Heti horoszkóp január 15-től 21-ig: a Kost váratlan szerencse, a Skorpiót meglepetés éri

Csupa meglepetés és pozitív energia lesz a hét!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A januárt valahogy mindenki rém hosszúnak érzi, legalábbis igen sokan - ám ezen a héten mégis felgyorsulhatnak az események. A következő napok sok-sok meglepetést tartogatnak, ráadásul Fortuna sem lesz rest.

A heti horoszkóp mind a munka, mind a magánélet terén előrejelzést ad a várható eseményekről. Egy biztos: most dúskálunk a pozitív energiákban!

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Te lehetsz a kulcsember a munkahelyeden. A napokban nemcsak számos alkalommal segíthetsz másoknak, de egy komolyabb helyzetet is megoldhatsz remek ötleteddel. Pénzügyeidben váratlan szerencse érhet. Pároddal egy kisebb kiruccanás ötlete merülhet fel, a tervezgetés pedig izgalmas lehet. Szingliként titkos hódolód csak az alkalmat várhatja, mikor valljon színt.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Bokros teendőid ugyan néha időzavarba hozhatnak, de ügyesen megtalálhatod a módját, hogy rendszerezd az életed. Pároddal mélyebb beszélgetés várhat kapcsolatotokról, ami majd előrelendíti azt. Ha nincs párod, egy új jelölt bukkanhat fel a láthatáron, aki minden eddigi kiszemeltednél vonzóbb lehet a számodra. Hódításra fel, ne késlekedj!

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Családi életedben az eddigi esetleges nyugtalanító dolgok helyét nyugalom és béke veheti át, de az is lehet, hogy egy esetleges probléma lel megoldásra. Rendeződő magánéleted a munkában is javíthatja a teljesítményed. Ha nincs párod, egy ismerősöd felől randimeghívás érkezhet. Párban felpezsdülhettek, erotika és romantika várhat titeket.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Remek ötleted támadhat a héten, mellyel anyagi helyzetedet nagymértékben előrelendíthetnéd a jövőben. Akár egy kiegészítő állás, akár egy spórolási stratégia az, ne vesd el a gondolatot azonnal! Párban egy örömhír várhat benneteket ezen a héten. Ha egyedülálló vagy, kiszemelted biztató jelet küldhet. Lehet, hogy nemsokára elérkezik a ti időtök?

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Az átlagosnál sokkal nyugalmasabb hét várhat. Végre elsimulni látszhatnak téged eddig esetleg aggasztó problémák. Munkahelyeden főnököd értékelheti a kreativitásod. Ha nincs párod, egy barátnőd mutathat be valakinek. Amennyiben van párod, kis féltékenység ütheti fel a fejét emiatt a férfi miatt, ám a dolog hátterében nem más, mint a ragaszkodás bújik meg.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Két opció közül kellene választanod, ám komoly döntést hozni soha nem könnyű. Hallgass a szívedre, hallgass ösztöneidre: ha így teszel, jó irányba fogsz lépni. Pároddal várható ugyan egy apró vita, de ez jó edzés lesz kapcsolati kommunikációtoknak. Ha nincs párod, egy kis félreértés sodor össze egy férfival, akivel az első perctől egy hullámhosszon lehettek.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Előfordulhat, hogy anyagi vagy tárgyi veszteség ér figyelmetlenség miatt. Most fontos, hogy összpontosíts, és fokozottan ügyelj a dolgaidra! Pároddal a humor lehet kapcsolatotokban a főszereplő, és persze a burjánzó érzelmek. Ha nincs párod, mosolyoddal elvarázsolhatsz egy férfit, akit újonnan ismerhetsz meg a következő napokban.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Hét elején nagy meglepetés érhet. Olyasmiről lehet szó, amiről talán álmodni sem mertél, de nem kizárt, hogy régi vágyad teljesülhet váratlanul. Párod és közted kisebb nézeteltérés támad egy anyagi természetű témában, de harag nélkül túljuthattok rajta. Ha nincs párod, olyan helyen ismerkedhetsz most, ahol pénzügyeket intézel, vagy vásárolsz.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

A napokban sok mindent átgondolhatsz, ami magánéletedet előrelendítheti. A mindent bejáró pozitív energiák segítenek abban, hogy derűsen, elszántan tekints a jövőbe. Sok szuper, új terved születhet. Pároddal több időtök lehet most kettesben. Szingliként egy társkereső oldalra lehet érdemes regisztrálnod, mert siker várhat. 

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Két ízben is hozzád fordulhatnak a napokban. Valaki pénzügyi tanácsot kérhet tőled. Mivel ez egy elég komoly ügy, légy körültekintő, és adj megfontolt választ! Párod is tanácsodért folyamodhat munkaügyben. A felé tanúsított figyelmed bizonyíték lehet neki, hogy rád mindenben számíthat. Ha nincs párod, egy szórakozóhelyen szólíthat le egy jóképű férfi.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Új célt tűzhetsz ki magad elé, melynek megvalósítása izgalommal tölthet el. Munkahelyeden flottul mehetnek a dolgok, nem ütközöl nagyobb problémába. Párodtól sok dicsérő szót, sok figyelmet kaphatsz, valószínűleg ki sem bírnád, hogy ne viszonozd. Egyedülállóként vonzó kisugárzásod a legváratlanabb pillanatban babonázhat meg valakit.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Gondtalanul telhet a hét még akkor is, ha jönnek szembe megoldandó helyzetek. Mindent egy fokkal derűsebben láthatsz, mint máskor, hála kiegyensúlyozottságodnak. Ha nincs párod, egy régi kiszemelted bukkanhat fel ismét a láthatáron. Ha van párod, egyik exed kapcsán tudhatsz meg egy érdekes infót. Kedvesed egy vallomásától egészen elolvadhatsz.

Ezt is szeretjük