Heti horoszkóp december 11-től 17-ig: a Bikára szerelem, a Halakra anyagi jólét vár

A hét sok-sok emlékezetes pillanatot tartogat számtalan csillagjegy számára.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyre közelegnek az ünnepek, és hála a néha-néha szállingózó hónak, a ragyogó díszítésnek az utcán és a megunhatatlan karácsonyi zenéknek az üzletekben, szinte már teljesen ünneplőbe öltözött a lelkünk.

Az ünnepre persze a szív is készül, és ez a magánéletben is erősen éreztetheti hatását. A megbocsátás, az újrakezdés, a tisztázás és a vallomások ideje ez. Sokan lelhetnek párra ebben az időszakban, a meglévő szerelmekre pedig pozitív irányváltás várhat.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Ötletek tengerében úszkálhatsz, ami az ünnepi dekort, menüt és egyebeket illeti. A sok gondolat közepette érdemes kicsit lassítanod, illetve tisztáznod gondolataid. Pároddal egy kis féltékenység emlékeztethet arra, hogy milyen fontosak is vagytok egymásnak. Ha nincs párod, egy rivális aggaszthat, de valójában nem befolyásolja majd szívügyeid.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

A téli hangulat egyre inkább magával ragadhat, és az ünnepek is egyre jobban befészkelik magukat a gondolataidba. Érzelmi életed kiegyensúlyozottá válhat. Pároddal kisebb kiruccanás kerülhet szóba, ami, ha megvalósul, új szintre emeli a kapcsolatotokat. Szingliként most vesz célba Cupido a nyilával, és hamarosan egy igen komoly kapcsolat veheti kezdetét - járj nyitott szemmel!

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

A karácsony közeledtét bokros teendőid közepette eddig talán nem is tudtad úgy megélni, ahogy szeretted volna, de mostantól alkalmad nyílhat valóban kiélvezni azt. Kapcsolatodban a humor és a könnyedség most a két meghatározó dolog, egyedülállóként pedig egy régi ismerősöd felől tapasztalhatsz vonzalomra utaló incselkedést.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Jó szemed lehet az akciókhoz, és ügyesen bánhatsz a pénzzel, ami az ünnepek előtt igen jól jöhet. Bár nagyon készülsz a karácsonyra, a pároddal egy kis félreértésre számíthatsz az ünnepek előtt - szerencsére néhány nap alatt rendeződnek köztetek a dolgok. Ha nincs párod, egy forgalmas áruházban ismerkedhetsz össze valakivel, akivel napok alatt egymásba szerethettek, és csodás kapcsolat indulhat útjára.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Ezen a héten a konyhában brillírozhatsz igazán, de, ahol alkotótevékenység folyik, ott mindenhol dicsérhetik kezed munkáját. Párkapcsolatodban béke honolhat. Most több időtök lehet kiélvezni az összebújós téli estéket. Ha nincs párod, barátnőd bemutathat egy férfiismerősének, akire érdemes odafigyelned.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Nem érdemes a héten elhamarkodott döntéseket hoznod. Mindenképpen legyél az átlagosnál is megfontoltabb! Ha párban vagy, kedvesed figyelmességét érdemes honorálnod, mert a csillagok állása szerint a Szűzek hosszú, csodás szerelmi időszak előtt állnak. Ha nincs párod, egy olyan férfi tetszhet meg, aki egyébként nem is az eseted, mégis, ha megismered, egészen máshogy nézel majd rá.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Egy ismerősödről bizalmas információ juthat a füledbe. Kezeld okosan, hogy senki se jöjjön ki rosszul a dologból. Pároddal örömteli hírt kaphattok, ami mindkettőtök hetét bearanyozhatja. Amennyiben szingli vagy, kiszemeltedről megtudhatsz valamit, ami korábban is rendkívül érdekelt.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Fontos feladattal bízhatnak meg, ami ugyan elsőre okozhat benned némi aggodalmat, de hamar kiderülhet, remekül boldogulsz. Egy karácsonyi vásár forgatagában megpillanthatod álmaid pasiját, ha szingli vagy. Ne spórolj a mosollyal, mert révbe érhetsz! Ha párban vagy, most van itt az ideje megbeszélni olyan dolgokat, amiket régóta tologatsz.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Ha tanácsot kérnek tőled, a héten mindenképp legyél hatványozottan figyelemmel az illető felé. A te rálátásod lehet az ő dolgában a legfőbb irányadó. Pároddal lehet egy kisebb vitád, de utána édes lesz a békülés. Ha nincs párod, az ünnepi készülődés foglalhat le igazán. Cupido épp egy ilyen pillanatra várt, csak figyelj jól!

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Pénzügyeid aggaszthatnak az ünnepek kapcsán, de, ha tételes költségvetést készítesz jó előre, akkor nem érhet meglepetés. Ráadásul a karácsony, ne feledd, a szeretet, nem pedig a drága ajándékok ünnepe. Párod bókok tengerével áraszthat el, ami nem is csoda, hisz ragyogsz. Ha nincs párod, valaki titkon sokat gondolhat rád.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Meglepetés dobhatja fel a heted egy számodra kedves illetőtől. Mindez lehet egy apró megjegyzés is, de igen értékes pillanatokat okoz. Párban közösen oldhattok meg egy hirtelen jövő problémát, ami rávilágít, remek páros vagytok. Szingliként egy idegen a segítségedet kéri. Azonnal feltűnhet, milyen jóképű.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Barátaiddal, legkedvesebb kollégáiddal nyílhat alkalmad kis kikapcsolódásra, ami az ünnepek miatti hajrá közepette oázist jelenthet a mindennapokban. Váratlan plusz pénzügyi bevétellel is számolhatsz, ami jövőre hozza meg igazán a gyümölcsét. Ha nincs párod, új jelöltre tehetsz szert, ami pedig egy új fejezetet indít el a szerelmi életedben.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük