Heti horoszkóp november 20-tól 26-ig: a Skorpió új szerelemre, a Rák előrelépésre számíthat

Gyarapító, erőt adó, előrevivő energiák lengik be a hetet.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hogyan is lenne érdemes másképp állni az induló héthez, mit pozitívan? Hiszen az eljövendő napokat nemcsak a fel-felcsillanó őszi napsütés vagy az arany lombkoronák ragyogják be, de a remény is, hogy szép és szebb napok várnak.

Ami a szerelmet illeti, a hűs idő ellenére is felforrósodik a levegő. Most sokak életében felerősödnek az érzelmek, ami sok-sok jó energiát szór szerteszét a világban. Ennek köszönhetően fejlődés, gyarapodás, előrelépés is ígérkezik.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

A munkahelyeden most sokan kérhetik a segítséged, mivel szemmel láthatóan érted, és jó vagy abban, amit csinálsz. Pároddal egy közeljövőben esedékes utazás vagy program adhat gyakori beszédtémát. Ha nincs párod, régi ismerősöd bukkanhat fel, ám ezúttal más szemmel nézhettek egymásra.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Pénzügyeiddel igazán elégedett lehetsz a napokban, spórolás tekintetében abszolút megdicsérheted magad. Párod és közted fantasztikus beszélgetések zajlanak le feltehetően a héten. Most nagyon működhet a kémia. Ha nincs párod, képzeld úgy magad, mint az úszó az utolsó métereken: mindjárt itt a cél!

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Egy rokonod számít az empátiádra. Légy érzékeny rezdüléseire, és beszélgess vele, miről van szó. Párod és köréd láthatatlan hálót fonhat a humor. Közös poénok ezrei születhetnek a napokban. Vidám hetetek lehet. Szingliként egy helyes pasit a vicceiddel nyűgözhetsz le. Ne fogd vissza magad társaságban!

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Ha vásárlást terveztél, feltétlenül a hét második felére halaszd, előtte csak tájékozódj. Így hozhatsz majd jó döntést, amit később sem bánsz meg.Munkahelyeden előrelépés ígérkezhet egy projekt vagy pozíciód kapcsán. Párban felerősödhetnek a szexuális energiák. Szingli vagy? Szexi kisugárzásod mágnesként működhet.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Remek ízléssel válogathatod össze a héten a holmikat, így most érdemes stílusban változtatnod. Pároddal többet aligha nevethetnétek, mint a napokban. Bármi jön, szinte minden vicces, és ha nehezebb pillanatotok lesz, a humor abból is kisegíthet. Egyedülállóként pozitív kisugárzásoddal csavarhatod el egy pasi fejét.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Baráti kapcsolataid bővülhetnek ezen a héten. Pozitív, kellemes napok következhetnek, és örömmel tölthet el, hogy még több kedves ember vesz körül. Pároddal közös meglepetést szövögethettek, vagy egymás számára próbálhattok meglepetést szerezni. Szingliként egy ismerősöd közeledése a meglepetés erejével hathat.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Mindennel flottul haladhatsz a héten. Még meg is kérdezhetik, hogyan osztod be ilyen jól az időd és az energiád. A dicsérő szavak igazán jóleshetnek. Pároddal egy aprócska vita törheti csak meg az idillt. Most minden stimmelhet. Szingli vagy? Mesebeli megismerkedést hozhat a hét.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Közeli barátod kérheti a tanácsodat valamiben a héten. Próbálj minden mást kizárva koncentrálni arra, amit mond neked. Problémája megoldásában jó segítsége lehetsz. Pároddal mintha második reneszánszát élné kapcsolatotok, érzelmeitek a tetőfokukra hágnak. Szingli vagy? Új szerelem a láthatáron: most minden megváltozhat.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Tudatosabbá válhatsz az életmódodat illetően. Mind a táplálkozás, mind a mozgás terén forradalmi ötleteid lehetnek, és megvan hozzá a lendület, hogy ezeket meg is valósítsd. Pároddal egy fontos kérdést tisztázhattok a héten, ami pozitív irányba vihet titeket. Ha nincs párod, az online ismerkedést érdemes lehet most kipróbálnod.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Korszakalkotó ötleted támadhat egy hosszabb ideje fennálló probléma kapcsán. Mivel megláthatod a fényt az alagút végén, ez sok lendületet ad. Párod a tanácsodért folyamodhat a napokban, mégpedig egy karrierjét érintő témában. Szingliként egy férfikollégád küldhet egyértelmű jeleket feléd. Légy megfontolt!

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Fúrhatja az oldalad a kíváncsiság valami olyasmi kapcsán, ami nem a te dolgod. Vigyázz, ha kérdezősködsz, rossz néven vehetik. Pároddal közösen kell megoldanotok egy problémát. Ez rámutat, milyen jól működtök együtt. Szingli vagy? Útbaigazításért, segítségért szólít le, de rögtön beléd habarodhat egy pasi.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Egy korábbi jó döntésed most hozhatja meg gyümölcsét. Ha annak idején szívtad is a fogad, most hálás lehetsz magadnak. Pároddal a jövőre vonatkozó tervezgetés adhat felhőtlen, lelkesítő pillanatokat nektek a héten. Ha nincs párod, új jelöltre tehetsz szert, vagy rájöhetsz, hogy hódíthatnád meg a meglévő jelölted.

Ezt is szeretjük