Heti horoszkóp október 30-tól november 5-ig: a Szűzre felfigyelnek, a Kos jó hírt kap

Búcsúzik az október, érkezik a november, mégpedig csodálatos napokkal.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az elkövetkezendő héten búcsút intünk az októbernek, és köszöntjük a novembert. Ez az utolsó őszi hónap, mely falevélszőnyeges, fahéj és sült tök illatával belengett otthonában lát vendégül mindenkit, tarka esernyők színkavalkádjával szórakoztatva.

Közeleg az év vége, de addig még sok szép napra ébredünk: a most következőkben izgalmas, váratlan események tarkítják az életünket. A horoszkóp részletes előrejelzést ad, mik lehetnek majd ezek.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Sétálj egy nagyot az egyre tarkább őszben! Most különösen jót tehet, ha rendezed kicsit a gondolataidat. Most erre különösen alkalmasak lehetnek a napjaid átjáró energiák. Hét közepén remek hírt kaphatsz munkaügyben. Pároddal napjaitokat romantika lengi be, szingliként egy romantikus megismerkedés várható.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

A napokban visszanyerheted az utóbbi időben talán kissé visszazuhant fizikai és lelkierőd, és energikusabb, mosolygósabb lehet a heted. Mindent jóval derűsebben láthatsz. Pároddal a kapcsolatotokat még szorosabbra fűző beszélgetés várhat, egyedülállóként pedig egy férfit a gondolataiddal nyűgözhetsz le.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Munkahelyeden minden flottul mehet, teljesítményedre teljes joggal lehetsz büszke. Főnököd, akár megdicsér, akár nem, elismerően figyelheti a munkád. Pároddal egy kisebb kiruccanás vihet még több színt az amúgy is tarka őszbe, egyedülállóként ez a program barátnőddel lehet esedékes, és izgalmas flörtöt tartogathat.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Az őszi hangulat egészen magával ragadhat, így most kedvet kaphatsz aranyló fák közt sétálni, tököt vájni, gőzölgő fahéjas csokoládét inni. Párod kiváló partner ezek megvalósításában, ne késlekedjetek! Ilyesmiket megélni kettesben csodás napokat ígér. Szingli vagy? Ha lelkileg töltődsz, a szerelem hamarabb megtalálhat.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Ha volt olyan ügyed, amit függőben hagytál, ezek a napok alkalmasak lehetnek arra, hogy végre le is tudd azt. Az utána következő megkönnyebbülés mennyei lesz. Pároddal közösen izgalmas felfedezést tehettek, egyedülállóként pedig felfigyelhetsz egy helyes pasira, aki ezennel új jelölteddé is lehet.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

A napokban energikusabbá és fittebbé válhatsz, életedben csökkenhet a stressz. Jó hír, hogy valaki felfigyelhet egy nagyon pozitív adottságodra. Ez lehet munkahelyeden a szorgalmad, vagy emberként egy belső vonásod. Nem kizárt, hogy egy új hódoló jelenik meg életedben. Párod valószínűleg nem győz bókolni.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Titkot bízhatnak rád a héten, ami bizonyíthatja számodra az adott illető beléd vetett bizalmát. Mutasd meg, valóban érdemes vagy rá, és tartsd hét lakat alatt, amit elmond neked! Pároddal felerősödhetnek a szexuális energiák, szingliként pedig le sem tudnád vakarni magadról az elismerő férfiszemek pillantását.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Az őszi idő számodra nem feltétlenül a legvidámabb, ám magad is sokat tehetsz azért, hogy feldobd napjaid. Egy régen csúszó baráti találka most sok pozitív energiát adhat neked, nem beszélve a szerelemről: pároddal egyre mélyülhet viszonyotok, hála a sok időnek kettesben. Szingliként egy randimeghívást hozhat a hét.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Ha őszi nagytakarítást tervezel a hétre, akkor jó hírünk van, mivel sokkal hatékonyabb és gyorsabb lehetsz a napokban, mint az elmúlt hetekben. Pároddal egy kisebb vitától eltekintve - mely ugyancsak nevetésbe fullad - pozitív hetetek lehet. Ha nincs párod, egy félreértés összehozhat régi vagy új kiszemelteddel.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

A héten hajlamos lehetsz nem elég komolyan venni az óráról órára változó szeszélyes őszi időt. A hidegebb napok ellen védekezz réteges öltözködéssel! Ugyanerre figyelmeztethet egy hozzád közel álló illető, akivel a kéretlen tanács miatt kissé összekaphatsz. Hamar jöhet a békülés, és a szerelem is mosolyt csalhat arcodra.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Ha megfúj kicsit a kreativitás őszi szele, ne állj ellen: faragj egy jókora tököt az évszak még szebbé tételére! Pároddal kis féltékenység bizonyíthatja be számotokra, milyen fontosak vagytok egymásnak. Ha nincs párod, ezer éve nem látott - talán plátói - szerelmed bukkanhat fel életedben ismét. Lehet, hogy most eljön a ti időtök?

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Halakként egy nagyobb kiadásod lehet, ami miatt szívhatod a fogad, de ha okosan kalkulálsz, akkor egykettőre megnyugodhatsz az anyagiakat illetően. Pároddal egy múltbéli vita a napokban feloldódhat egy beszéletésnek hála. Egyedülállóként barátnőd szándékozhat összehozni valakivel. Egy próbát megér!

Ezt is szeretjük