Heti horoszkóp október 16-tól 22-ig: az Oroszlán jó hírt kap, a Rák flörtöl

Remek hírek kelnek szárnyra a napokban, és Cupido sem lesz rest.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fel sem ocsúdtunk igazán, máris túl vagyunk október közepén, ám az idő rohanása miatt egy percig sem aggódunk, hiszen, amit magával hoz, mind csupa szép ajándéka az ősznek.

A csörgő-zörgő falevelek között, visszakacsintó napsugarak kíséretében lépkedve, a hűs levegőben érezzük az évszak lélekmelengető hangulatát: most mindenki kicsit magára figyel, ám mindeközben, mikor senki sem gondolná, a szerelem veszi át az irányítást.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Bár a munkahelyedre, úgy érzed, hat lóval is alig lehetne behúzni, napjaid pörgősen telnek, és talán épp a mielőbbi délutáni szabadulás inspirál ebben. Szerelmeddel, ha kapcsolatban élsz, mélységes érzelmek és lélekemelő vallomások várhatnak. Szingliként titkos hódolóra tehetsz szert a hét során.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Napjaid rohamléptekkel telhetnek a héten, mindeközben pozitív és kevésbé pozitív hatások közepette igyekszel fenntartani lelki békéd. Akkor sikerülhet, ha tudatosan a derűlátó gondolkodásra sarkallod magad, de minden, ami történik, végső soron megerősít. Szerelmi életedben új fejezet kezdődhet.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Több mindenben is másképp kezdhetsz gondolkodni a napokban, mint eddig tetted, és hamar kikristályosodik, ez az irány sokkal kifizetődőbb. Pároddal egy kiruccanás kerülhet szóba, ami mindkettőtökre ráférne: jó alkalom romantikázni! Szingliként régi jelölted iránt lobbanhat ismét láng a szívedben, ezúttal talán nem plátói módon.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Egy kéretlen tanácsot kaphatsz valakitől, ami, bár először bosszússá tehet, később kiderül, érdemes lehet rajta elgondolkodnod. Pároddal sikerülhet végre tisztáznotok egy régi félreértést, köszönhetően kendőzetlen őszinteségeteknek. Ha nincs párod, egy kollégád felől tapasztalhatod flörtölés jeleit.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Egy örömhírre számíthatsz a következő napokban, ami nemcsak lelked virágozza fel, de kisugárzásodat is ragyogóvá teszi. Kapcsolatodban felerősödhetnek a szexuális energiák, és fokozódhat az intimitás. Ha nincs párod, új lehetőséget fújhat eléd az őszi szél. Hallgass megérzéseidre, amikor döntesz, adsz-e neki esélyt.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Magánéleti ügyében segítségedért folyamodik egy kollégád vagy barátod. Odafigyelésedért végtelenül hálás lesz, jelenléted már önmagában is nagyon sokat jelent számára. Pároddal a hét a humor jegyében telhet, ami segít majd átlendülni egy kis nehézségen is. Szingliként nevetésedbe habarodik bele valaki.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Mérlegként bánj óvatosan pénzeddel a napokban, ugyanis most olyan sok kecsegtető ajánlattal fogsz találkozni, hogy nehéz lesz magadnak nemet mondani a vásárlásra. Vigyázz, hó vége még messze van! Kapcsolatodban kis féltékenység lobbantja fel a lángot, szingliként érezhetően a riválisod fölé kerekedhetsz.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Kisebb csalódással indulhat a hét, de ahogy telnek a napok, rájössz, valójában így sokkal jobban alakulnak a dolgok. Pároddal némi félreértés vihet színt a napokba, ám ez inkább nevetésbe, mint konfliktusba visz titeket. Ha egyedülálló vagy, egy hirtelen döntésed sodorhat új szerelmed felé, mert hagyod érvényesülni a véletlent.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Sok mindent átértékelhetsz a napokban, aminek mind te, mind a környezeted megérzi majd a pozitív hatását. Mosolyogva vetheted bele magad az ősz és az élet szépségeinek élvezetébe. Pároddal jól kommunikálhattok, kapcsolatodba harmónia költözhet. Szingli vagy? Régi hódolód bukkanhat fel ismét.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Régi jó barátoddal futhatsz össze. Az élmény olyannyira szívmelengető lesz mindkettőtök számára, hogy most jó eséllyel megújíthatjátok régi viszonyotokat. Pároddal még örömtelibb lehet minden perc, hiszen bókokkal és figyelmességgel áraszthat el. Szingliként igazi gentlemannel ismerkedhetsz össze kedvenc helyeden.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

A héten egy teljesen váratlan szituációban találhatod magad. Mivel azonban igen talpraesetten kezelheted a helyzeted, végül pozitívan csapódik le benned mindaz, ami történik. Pároddal közösen jó hírt kaphattok, ami pozitív energiával töltheti fel a kapcsolatotokat. Ha nincs párod, jelöltedről biztató információ juthat a füledbe.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Pénzügyeid kedvezően alakulhatnak a héten, több pénz maradhat a zsebedben. Kapcsolatodban meglepetés várhat. Párod készülhet, de akár mondhat vagy tehet is öntudatlanul valamit, amivel kellemes meglepetést okoz. Szingliként váratlan helyen és időben pillanthatsz meg egy jóképű férfit: szerelem lehet első látásra.

Ezt is szeretjük