Heti horoszkóp október 9-től 15-ig: a Bak vágya teljesül, a Halaknak új hódolója lesz

Az ősz romantikájába most egy kis kaland is belopakodik.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Október első hetén túl bizakodva nézünk a második hét elé, hisz tudjuk, minden nap hozhat valami újat, valami jobbat, ráadásul az évszak fáradhatatlanul kitart célja mellett, hogy a hűvösre váltó idő ellenére is elkápráztasson szépségeivel.

Bronzos, aranyló és tüzes árnyalataiba feledkezve a héten azonban fel-felkapjuk fejünket, ugyanis kalandos, fordulatokban és pozitív eseményekben dús napok elébe nézünk.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Rég voltál olyannyira pozitív és derűlátó, mint most vagy, ráadásul az évszak romantikája is egészen magával ragad. Pároddal nagy séták, kellemes beszélgetések várnak, egyedülállóként pedig egy olyan pillanatodban, amikor felfedezed magad körül a harmóniát, Cupido célba vesz nyilával.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Örömteli fordulatot hozhat életedbe a hét! Nem is egyet, mindjárt kettőt is, és mindkettőt magánéleti téren tapasztalhatod. Szerelmi életedben jó irányba fejlődnek a dolgok. Pároddal sokat mélyül mostanában a kapcsolatod, mert több időtök van kettesben lenni. Egyedülállóként új párjelölt bukkan fel a láthatáron.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Nagy felismerés előtt állsz a héten, ami gyökeresen megváltoztatja nézőpontod egy fontos dolog kapcsán. Ennek hála pozitívan változhat az életed, ne félj új irányba lépni. Párban egy beszélgetés közelebb viszi egymáshoz véleményeteket, és sikerül közös nevezőre jutni egy nyitott kérdésben. Szingliként titkos hódolóra tehetsz szert.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Úszkálsz az őszi színekben és élvezed a lépted alatt zörgő falevelek hangját. Érzed, valami jó van készülőben. Párban szóba kerülhet egy közös utazás. Vagy múltbéli, így kellemes nosztalgiázásra számíthatsz, vagy jövőbeni, és jó hangulatú tervezés indul el. Szingli vagy? Barátnőd jóképű ismerőse szemet vethet rád.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Gyors vagy, hatékony és sikeres - ez a három dolog jellemez a munkában a héten, ráadásul magánéleted is kedvező fordulatot vehet. Egyensúlyba kerülsz önmagaddal, harmóniába környezeteddel. Pároddal bújós, romantikázós őszi hetetek lesz. Egyedülállóként egy bók vehet le a lábadról, de ne képzelj bele többet a kelleténél.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Meglepetésekkel teli heted lesz. Munkahelyeden különösen igaz ez, ahol a kollégáid felől tapasztalhatsz valami váratlant. Ne aggódj, pozitív lesz! Ha nincs párod, régi jelölted bukkanhat fel, ideje eldöntened, fűzöl-e még hozzá reményeket. Ha van párod, kis féltékenység árnyékolhatja be a hetet, de gyorsan túlléptek rajta.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Kíváncsi vagy valamire, de várnod kell, míg kiderülnek a részletek, mert nem vagy érintett, így nem vagy beavatva. Ne kérdezősködj, uralkodj magadon, az idő neked dolgozik! Pároddal kis vita robbanthat ki óriási nevetést, és attól fogva ez a nevetőhullám elkísér a héten titeket. Szingli vagy? Egy félreértés vihet közelebb következő párodhoz.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Skorpió jegyed jó megérzéseket ígér neked ezen a héten. Mindenképp hallgass belső hangodra, hagyj teret a benned felébredő sugallatoknak! Pároddal teremtsetek időt randizni, mert a sok fárasztó nap közepette szükségetek van rá. Szingliként arról értesülhetsz, hogy kollégáid vagy barátaid körében valaki titkon rajong érted.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Ha Nyilas vagy, fontos dologra ébredsz rá a napokban, ami 180 fokos fordulatot hozhat az életedbe. Pároddal ugyan lehet egy vitád, de emiatt egy percig sem kell aggódnod: mindenhol előfordul, de kis toleranciával, munkával minden megoldható. Alapotok adott! Ha nincs párod, barátnőd jóképű rokona felkeltheti az érdeklődésedet.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Remek heted lesz. Nemcsak az őszi hangulat nyűgöz le, de egy régi vágyad is teljesülhet, mely lehet bár kicsi vagy nagy, az örömöd határtalan lesz. Párod részéről most több bókot és figyelmességet kapsz, nem tud ellenállni kisugárzásodnak. Ha nincs párod, egy pillanat alatt elcsavarod egy pasi fejét, kérdés, le mer-e szólítani.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Vízöntőként nagyszerű ötleted támad a héten, megvalósítása pedig csak egy kis kreativitást igényel. Jó segítség lehet benne közeli barátod, kérj tanácsot! Ha párban vagy, a héten új vizekre eveztek együtt, és izgalmas élményekben részesültök. Ha nincs párod, ott szólít le egy helyes pasi, ahol sosem gondolnád.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Pénzügyeid kiegyensúlyozottak, stabilak, ezáltal rajtad is biztonságérzet lesz úrrá. Pároddal kis féltékenységre számíthattok egy felbukkanó harmadik miatt, de meg tudjátok beszélni, ha elég nyitottak és őszinték vagytok. Szingli vagy? Egy online randioldalon komoly hódolóra tehetsz szert, adj egy esélyt az ismerkedés ezen formájának!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük