Heti horoszkóp július 31-től augusztus 6-ig: új szerelem a Halaknak, öröm a Baknak

Elbúcsúzik a július, kezdődik az augusztus, mégpedig csodás szerelmi eseményekkel.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A forró, szenvedélyes júliustól búcsút intve köszöntjük a varázslatos, hulló csillagos augusztust, mintegy koronájaként a nyárnak, most ugyanis a nyári szerelemről szőtt álmok jó eséllyel valóra válnak majd.

A hó első hetében leginkább a Halak és a Bika jegy szülötteinek lesz a szívügyekben szerencséje, de a többi jegy is számíthat izgalmas fordulatokra, váratlan, meghatározó eseményekre e téren.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Már-már brillírozol a munkában a héten, így számíthatsz egy-egy elismerő pillantásra és szóra a főnököd részéről a napokban. Párban mindenképp mondd el párodnak azt a csodaszép gondolatot, ami szerelmetekről születik benned a héten. Megerősít titeket. Szingliként küldj egy jelet kiszemeltednek, itt az idő!

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Anyagi természetű ügyeid végre pozitív fordulatot vesznek, aminek köszönhetően egy nyugalmasabb időszak indul meg az életedben. Az anyagi örömök nyugodtabbá, ezáltal vidámabbá tesznek, ami a szerelmi életedre is kedvező kihatással lesz. Párod és más férfiak is szinte elvesznek a mosolyodban.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Kreativitásod olyan mértékben tör elő, hogy igazán korszakalkotó ötleted támad egy dolog megoldására. Mindez büszkeséggel fog eltölteni. Pároddal egy kis félreértés vezet vitához, de hamar elmúlik, és vidámság érkezik a helyére. Szingliként most még inkább vágysz egy párra, jövendőbelid épp így érez, miközben téged vár.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Aligha lehetnél pozitívabb! A napokban nincs, ami letörölje az arcodról a derűt, és ezt a környezeted is észreveszi. Energikus és rendkívüli mértékben optimista vagy. Párod odavan a vidámságodért, és szinte újra beléd szeret a héten. Ha nincs párod, vicceiddel, nevetéseddel megbabonázol egy pasit.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Oroszlánként pénzügyeid gyarapodást mutatnak a héten, így végre megengedhetsz magadnak valamit, amit mindeddig nem engedhettél meg. Pároddal egy régebbi feszültség oldódik meg a napokban, ami nyugalmat hoz kapcsolatotokba. Szingli vagy? Mostanra leülepszik volt párod emléke. Cupido csak erre várt, készíti a nyilát!

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Örömmel tölt el, hogy egy közeli ismerősöd a te tanácsaidért folyamodva kerül jobb helyzetbe. Vigyázz, kéretlenül ne osztogasd őket, mert abból rosszul jöhetsz ki! Pároddal újítók és nyitottak lesztek a hálószobában, ami pikáns hetet ígér nektek. Szingliként mindenképp mozdulj ki, szembejön a szerelem!

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Mérlegként egy régi ismerősödbe botlasz, ami nosztalgikus hangulatba hoz. Örömteli beszélgetés elébe néztek, ha leültök egy kávéra, visszaemlékezni a közös élményekre. Pároddal kis féltékenység mutat rá, hogy még mindig a kezdeti láng lobog a szívetekben. Egyedülállóként egy szórakozóhelyen szólít le Don Juan sokadik leszármazottja.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Egy meglepetés szervezésébe vonnak be, vagy magad eszelsz ki valamit valaki számára. Annyi bizonyos, hogy az előkészületek szabályosan lázba hoznak, lelkesedésed az egekbe tör. Pároddal egy közös ismerősötöknek kell segítséget nyújtanotok, ami megmutatja, milyen remek páros vagytok. Szingliként bókok tengere áraszt el, köztük egyvalakiébe nagyon belepirulsz.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Nyugodt és felszabadult vagy a napokban, ami részint annak is köszönhető, hogy optimistán tekintesz előre. Pozitív kisugárzásod köréd vonzza az embereket, így a napokban sok remek beszélgetés vár. Pároddal egy közös nyári kiruccanás ad témát nektek, egyedülállóként ugyanez barátnőiddel. Új pasit tartogat az út!

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Egy kései nyári terv születik meg a fejedben, de nem megvalósíthatatlan, hiszen az évszak még korántsem ért véget. Az ötletelés örömei egész hétre felvillanyoznak. Ha párban vagy, érezhetően felerősödik kapcsolatodban a szexualitás. Egyedülállóként minden férfiszem rád szegeződik, hála szexi kisugárzásodnak.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Vízöntőként egy kis segítségre szorulsz a napokban, mégpedig olyasvalakitől, akinek korábban te segítettél valamiben. Most megtapasztalod, hogy a jóindulat valóban kamatozik, ha önzetlenül segítesz. Párban kellemes meglepetés, szingliként randimeghívás vár kedvenc szórakozóhelyeden.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Szívügyeid kerülnek fókuszba, maguk mögé parancsolva a pénzügyeket és a munkahelyi megpróbáltatásokat. Párban ennél romantikusabb napjaitok aligha lehetnének, és hála egy nagyobb beszélgetésnek, még közelebb kerültök egymáshoz. Szingliként új szerelem toppan be az életedbe egy ismerősöd által.

Ezt is szeretjük