Heti horoszkóp július 24-től 30-ig: sikeres a Skorpió, őrülten vonzó lesz a Rák

Ritkán várható ennyi izgalom egy héten, mint amennyi a következő napokban.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Ritkán várható ennyi izgalom egy héten, mint amennyi a következő napokban.

Elképesztő lendülettel érkezik az előttünk álló egy hét, és mindent tornádóként kavar fel: akár vágysz rá, akár nem, ez az időszak a nagy újrakezdések, a váratlan események és az összeborulások időszaka lesz.

Nem kell a szomszédba menni az eseményekért, az ajtódon fognak kopogni a sorozatos meglepetések. Hagyd magad sodródni az árral, sőt, lovagold meg a hullámokat!

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Kosként a héten véletlenül egy régi ismerősödbe botlasz, akivel meglepetésetekre ugyanúgy tudjátok folytatni a kapcsolatot, ahol évekkel korábban abbahagytátok. Párod egy közös programot tervez, amiért te nem annyira lelkesedsz. Beszéljétek meg őszintén! Szingliként pont egy olyan ember tetszik meg most, aki egyáltalán nem az eseted.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Bika vagy? A csillagok állása a szívügyeidnek is kedvez. Nem is tudod, honnan, de óriási erővel talál meg a romantika, egész héten csak álmodozol. Ha párod van, legszívesebben minden percben hozzábújnál, nagyon vágysz az ölelésre. Szingliként egy távoli ismerősödtől kapsz egy meghívást, ahol egy ígéretes találkozásra is számíthatsz.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Ha az Ikrek jegyében születtél, egy nagy lehetőségre számíthatsz a magánéletben, amit nem szabad veszni hagynod. Egy pillanat alatt feldobja az életedet, ha nyitott vagy az újra. Pároddal egy régi konfliktust sikerül a felszínre hozni, és megoldani, ami elmélyíti a kapcsolatotokat. Ha szingli vagy, most szó szerint az ajtódon kopoghat be a szerelem.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Rák jegyű vagy? Bár az elmúlt időszakban nehezebben teltek a hétköznapjaid, most kilátásba kerül egy kis pihenés. Tervezd meg jól, különben kapkodhatod a fejed! Párod újabban sokat bókol neked, amivel megszépíti napjaidat. Te is dicsérd őt, így összhangba kerültök! Szingliként hamarosan egy röpke flört erősödhet igazi érzelmekké.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Ha az Oroszlán jegyében születtél, egy nagy feladattal bízhatnak meg a munkádhoz kapcsolódóan. Bár nem tűnik kifizetődőnek, nagyon jól jöhetsz ki belőle. Pároddal az anyagiakon vitatkoztok össze, de végül kieszeltek egy közös tervet, amivel egyensúlyt teremthettek. Szingliként egy régi szerelmed tűnhet fel, aki újra felkavarja az érzelmeidet.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

A Szűz jegyében születtél? Egy fantasztikus hírrel indul a heted, ami napokig ellát lelkesedéssel. A hírt egy nagyon jó barátod fogja hozni. Kedvesed egy régóta várt lépésre szánja el magát, amivel a kapcsolatotok egy új szintre léphet. Szingli vagy? Egy régi jelöltedet ismét feléd sodorja az élet. Most érettebbek vagytok, megéri beülni valahova egy kávéra.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Mérleg jegyűként régóta tervezel egy nagy változtatást az életedben. A hét ideális lesz egy költözés, felújítás vagy egy bútorcsere elhatározására is. Pároddal kevés időt töltöttetek együtt a múlt hetekben, ami mindkettőtöket megviselt. Pótoljátok be a lemaradást! Szingliként egy félreérthetetlen üzenetet kapsz az interneten.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Skorpióként régóta szomjazod az elismerést munkahelyeden, most viszont egy jó ötletedért mindenki téged fog dicsérni. Oszd meg az örömet másokkal is! Párod egy rokonlátogatásra szeretne magával vinni, amire nem mondhatsz nemet. Egyedülállóként egy titokzatos hódolód kilétére derül fény, és nagyon meg fog lepni a személye.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Nyilasként most sokat gondolsz egy régi barátodra. Bár mindig halogatod a felkeresését, ő is örülne, ha újra találkoznátok. Párod egy régi álmát idézi fel, amit most veled együtt szeretne elérni – ez már felér egy szerelmi vallomással. Biztosítsd őt a támogatásodról. Szingliként egy ellenszenves sráccal elegyedsz szóba, aki egyre kevésbé tűnik rossznak.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Bak jegyűként egy régi sértettség még mindig nem hagy nyugodni. Ezzel csak magadnak ártasz, próbáld meg elengedni a haragodat! Párod igazán szerelmes hangulatba kerül, és olyan vallomást mond, ami még őt is meglepi. Ha egyedülálló vagy, egy barátnőd mutat be valakinek, akivel első szempillantásra megtetszetek egymásnak.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Vízöntőként megállíthatatlan lendületben vagy: csak úgy ontod magadból a kreatív ötleteket! Használd ki ezt az erőt, és láss neki mindennek, amit mostanában terveztél. Kedveseddel egy zavarosabb időszakon vagytok túl, de egy lelkizős beszélgetés új színt visz a kapcsolatotokba. Szingliként egy olyan férfiról kezdesz álmodozni, aki addig hidegen hagyott.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Halak jegyűként az utóbbi időben kicsit alábbhagyott az energiád a munkában és a magánéletben, most viszont a legjobb barátod fog felrázni téged. Mozduljatok ki együtt! Pároddal sokat nevettek, amivel ismét beigazolódik, mennyire összeilletek. Szingli vagy? Egy férfi ismerősöd viccesen célozgatni kezd kettőtökről, pedig komolyan gondolja.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük