Heti horoszkóp július 10-től 16-ig: szerelmi kaland a Skorpiónak, új lehetőség a Bikának

Gyönyörű júliusi hét jön csupa pozitív eseménnyel, különösen a szerelemben.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Alighogy kezdetét vette a kalandos és izgalmas július, máris egy szívügyekben varázslatos héttel bizonyítja, valóban megilleti az év legforróbb hónapja cím. Vasárnapig sok-sok újdonságra számíthatsz szerelemi téren.

Heti horoszkópod azt is elárulja, ha a munkában vagy a pénzügyekben vár változás. 

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Ugyan hosszabb munkanapok várhatnak a napokban, te játszi könnyedséggel boldogulsz minden kihívással. Szinte pezseg benned a nyár, és tele vagy energiával. Párod egészen elvarázsolja a kisugárzásod, nem győz bókolni a napokban. Szingliként is mágnesként hatsz a férfiakra: új hódolót ígér a hét.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Remek lehetőséget tartogat a hét, mely befolyással lehet a későbbiekben a mindennapjaid gördülékenységére. Vedd sorra a pro és kontra érveket, és dönts okosan! Pároddal egy közös utazás gondolata villanyoz fel titeket, egyedülállóként pedig egyik barátnőddel szervezhetsz szuper, flörtöt hozó utat.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Ikrekként heted százszor nyugodtabb és stresszmentesebb lesz, mint az elmúlt hetek bármelyike is volt. Most végre élvezheted a nyár szépségeit, és lesz alkalmad az eddig halogatott kedvenc tevékenységeidre is. Pároddal a humor jegyében telnek a napok. Szingliként derűs személyiséged és a nevetésed lenyűgöz egy pasit.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Rákként a munkában egy kollégád szorul segítségedre. Bár számodra ez plusz elfoglaltság lehet, jót tennél vele, ha nem hagynád cserben. Ne feledd, ő ugyanúgy ott lehet neked fordított esetben. Pároddal egy kisebb vitátok lehet, de jelentéktelen, ráadásul nevetésbe fullad. Szingli vagy? Egy félreértés hoz össze új jelölteddel.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Egy barátnőd komoly lelki támogatásodra szorul ezen a héten. Ne hagyd cserben akkor sem, ha sok a dolgod! Párod megérti, ha most kevesebbet lesztek együtt. A minőségi órák kárpótolnak. Ha egyedülálló vagy, egyik exed bukkan fel a láthatáron, de máshogy hat rád, mint régen.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Szűz jegyeddel szerencse vár a napokban, főleg pénzügyi vonatkozásban. Most szembejön egy olyan ajánlat, amit sokan irigyelni fognak tőled. Párod tanácsod kér valamiben, és nagyon nagyra értékeli majd, ha teljes figyelmeddel jelen vagy mellette. Szingli vagy? Egy jóképű idegennel találkozol, akit nem hagy hidegen a kedvességed.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Tartsd távol magad a bankkártyádtól ezen a héten, mert sajnos túlköltekezhetsz. A legjobb, ha csak annyi pénzt tartasz magadnál, amennyire feltétlenül szükséged van. Pároddal érdemes leülnöd megbeszélni a felmerülő anyagi gondokat. Újfent bebizonyosodhat, jól működtök együtt. Szingliként az online ismerkedés ígéretes.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Korábbi jó döntésed most hozza meg a gyümölcsét, és arra ösztönöz, hogy máskor is légy bátor. Szingliként a férfi, aki egy ideje tetszik, vagy régebben álmaid netovábbja volt, most egy véletlen folytán a környezetedbe kerül, és kaland bontakozik ki köztetek. A héten felerősödik a vonzerőd, többen is megpróbálják finoman csapni a szelet.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Tele vagy tervekkel, terveid megvalósítására most alkalmas az időpont, ha okosan kitalálod, mit és hogyan szeretnél véghezvinni. Lendületes vagy, és elszánt a napokban. Szingliként érdemes elfogadnod a bulimeghívást, amit kapsz, mert bemutatnak egy helyes pasinak. Ha van párod, az ominózus buli színt és izgalmat visz hetetekbe.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Bak jegyed szerelemben pozitív hetet ígér. Pároddal egy régi feszültség véglegesen felszámolódik, és egy sokkal jobb időszak veszi kezdetét, mely rengeteg újat és akár egy következő lépcsőfokot is tartogat. Ha nincs párod, most számíthatsz egy meghatározó találkozásra, ami szerelmi életedben kulcsszerepet fog játszani.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Vízöntőként a nyár illata egészen megrészegít, és romantikus hangulatba kerülsz. Pároddal ezt boldogan kihasználjátok, és a kettesben töltött órák meghittségét az egekig fokozzátok. Ha nincs párod, most még erősebben vágyhatsz egyre, de jó hír számodra, hogy a napokban akad egy jóképű jelentkező.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Ha Halak vagy, munkahelyeden komolyabb elismerés vár. Ugyan ez az elismerés lehet szóbeli vagy anyagi jutalom is, mindenképpen örömedre lesz, és nagy lendületet ad a jövőbeni munkádhoz. Pároddal kis féltékenység bizonyítja, mennyire imádjátok egymást. Szingliként régi hódolód ismét színre lép.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük