Heti horoszkóp június 19-től 25-ig: új szerelem a Baknak, tüzes flört a Skorpiónak

A héten középpontban a szívügyek!

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Végre egy harmonikusnak ígérkező hét! Mind a munkában, mind a magánéletben ígéretesek az elkövetkezendő napok. Most a szerelem kerül a figyelem középpontjába, mely a szinglik és a párok számára is igen ígéretes ezen a csodás júniusi héten.

Olvasd el horoszkópod, és tudj meg részleteket a hetedről! Vajon újdonságra, lángoló flörtre, váratlan találkozásra vagy pénzre számíthatsz? Jegyed mellett találod az előrejelzést.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Kosként brillírozol a munkában, és ezt a főnököd sem tudja szó nélkül hagyni. Pároddal egy közös tervetek születik a napokban, aminek a véghezvitelében nagyon jól működtök majd együtt. Ha egyedülálló vagy, egy régi jelölted bukkan fel a semmiből. Szíved jó eséllyel újra megdobban érte, ám ezúttal kölcsönös is lehet a dolog.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Bikaként egy fontos kihívás vár a napokban, melynek ugyan elsőre nem tudod, képes leszel-e megfelelni, de hamar kiderül, nincs okod aggodalomra. Józanságod, odafigyelésed meghozza gyümölcsét. Pároddal a hét a humor és a könnyedség jegyében telik. Ha nincs párod, ez a hét egy ígéretes randevút vagy randimeghívást tartogat neked.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Ikrek vagy? Otthoni feladataidban sikerül behoznod a lemaradást úgy, hogy közben a munkában is mindennel megvagy, és még magadra is jut időd. Azt hihetnéd, varázsoltál, de mindössze energikusságod és céltudatosságod áll a háttérben. Kedveseddel egy fontos megbeszélnivalótok akad. A beszélgetés közben újfent kiderül, remek páros vagytok. Szingliként egy új hódoló lép színre, aki számodra is szimpatikus lesz.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Rák jegyed azt ígéri a hétre, hogy egy régi barátoddal újíthatod meg a kapcsolatod. Nem elég, ha sokat gondolsz rá, ideje fel is keresned őt. Egyeztessetek egy találkozót! Pároddal a nyári tervek kapcsán egy kis módosításra lehet szükség, de gördülékenyen megtaláljátok a megoldást. Szingli vagy? Régi párodba botlasz, ami új érzelmeket vált ki.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Pénzügyeid remekül alakulnak a napokban, ugyanis nemcsak bevétel ütheti a markod, de szembejöhet számos olyan akció is, amivel ezreket spórolsz majd. Pároddal egy régi ügyet sikerül tisztázni, és új lappal folytatjátok mesés közös utatokat. Ha egyedülálló vagy, egy barátnőd ismerőse néz meg téged magának egy szórakozóhelyen.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Ha valamilyen ügyet intézel a héten, akkor jó eséllyel gördülékeny és sikeres leszel benne, utána pedig nagy örömmel konstatálhatod, hogy végre magad mögött tudhatod a dolgot. Pároddal egy kisebb vita ugyan lehet köztetek, de tombol a szerelem, így nincs ok aggódni. Szingliként egy levél vagy komment hoz zavarba egy helyes pasitól.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Ha Mérleg a horoszkópod, karrieredet érintő tanácsot kapsz valakitől a napokban. Noha nem kérted, mégis jól jöhet, és érdemes megfontolnod. Pároddal egy kis időzavarba kerültök, és kevesebbet lesztek kettesben, de az a kis idő minőségi lesz. Ha nincs párod, egy szórakozóhelyen szólít le egy helyes, nagydumás pasi.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Heted harmonikus és vidám lesz, kisugárzásod pedig mindenki számára még megnyerőbb, mint máskor. Párod szinte újra beléd szeret, látván felszabadult mosolyod, egyedülállóként pedig vonzerőd az egekbe szökik. Nem csoda, hogy jó eséllyel most kezdődik el nyár legtüzesebb flörtje a nyár leghelyesebb pasijelöltjével.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Nyilasként ugyan megviselhet a meleg, alapvetően optimista és felszabadult leszel. Nincs, ami most kedved szeghetné, vagy ami miatt borúsnak látnál bármit is az életben. Pároddal közösen meglepetés ér benneteket, mégpedig anyagi vonatkozású. Ha nincs párod, egyik régi ismerősödre egész más szemmel kezdesz nézni, mint eddig.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Bakként egy szívességet kérnek tőled a napokban, melynek teljesítése számodra ugyan gyerekjáték, az illető számára óriási segítség, amiért igen hálás is lesz. Pároddal egy közös utazás kerül szóba. Romantikahegyek is ígérkeznek a hétre! Szingliként barátnőid koszorújában ismersz meg egy pasit, aki a humorával vesz le lábadról teljesen.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Ha Vízöntő vagy, sok feladat hárul rád most a munkában, de meg sem kottyan, hiszen energikusabb aligha lehetnél. A nyári napsugarak szinte feltöltenek, a nagy melegtől pedig csak vidámabb és energikusabb leszel. Pároddal egy mélyebb beszélgetés vár, melynek során fény derül egy titokra. Szingliként új infót tudsz meg jelöltedről.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Halak vagy? A napokban anyagi helyzeted fellendülhet egy korábbi jó döntésednek köszönhetően, de az is előfordulhat, hogy jókor leszel jó helyen, így olcsóbban vehetsz igénybe valamit, amit máskor sokkal drágábban tudnál. Pároddal felerősödnek köztetek a szexuális energiák. Szingliként vonzerőd mágnesként hat a pasikra, bókzápor ígérkezik!

Ezt is szeretjük